2010-10-23
 02:04:53

Min tid

Hej mina vänner. Länge sedan det blev ett ritkigt update-inlägg. Igår hade jag gjort ett sådant. Ett långt sådant dessutom. Vad händer då när jag ska klicka på publicera? Jo nästan hela alltet försvinner, utom några enstaka rader. Då blev jag lite sur och sket i resten.

Men i alla fall. Den 21 oktober fyllde jag 19 år. Det var nog den bästa födelsedagen jag någonsin haft. Kanske inte egentligen så mycket på grund av sakerna jag gjorde, utan sättet jag kände mig på. Det var min dag, jag mådde bra. Jag hade bestämt mig för det.  Det är rätt mäktigt det där med hur man faktiskt kan påverka hur man känner sig. Det är så lätt att bara gräva ner sig. Jag gör inte så längre. Jag tror jag har funnit nyckeln till själslig ro ibland.
När jag kom till jobbet på födelsedagen såg ni ju vad som stod på skrivbordet. Å va gott det var med muffin halv 11 på förmiddagen. Jag klarade det! Jag är bra.

Åkte sedan vidare till Mando på möte. När vi kom ut från mötet hade vi båda mungiporna vid ögonen :D Det var nära att jag började gråta flera gånger under mötet. Av glädje och av lättnad.

Efter det åkte jag och försökt uppmuntra min fina vän M, med besök och liten present. Träffade senare Lillnoddan, Video, och Empan för en långfödelsedagsfika. Mysigt var det.

Jag åkte hem, och var uppe alldeles för länge, men jag ville det. Det var min födelsedag. Jag kände mig inte så trött när jag vaknade imorse. men när jag satte mig på bussen. Hjälp hjälp hjälp. Jag vet inte hur många kaffekoppar och latte jag druckit idag ;)

Nu ska jag i alla fall sova. Imorn blir det lite kalas. För mig. Mitt liv, min tid, min dag.

Peace



SKICKA MIG EN HÄLSNING:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: