2011-04-21
 06:59:01

Massvis!

God morgon bloggen!

Jag har haft massor att göra på mitt ena(!) jobb. Så mycket att jag nu på morgonen ca 06:00 suttit och gjort manuella inbetlaningar. Sjukt! Men jag måste.

Jag ska strax sticka iväg till nästa jobb, där jag ska vara hela helgen. Därför hinner jag inte skriva så mycket mer.
Ikväll komemr ett sjukt trevligt gäng hem till min våning och vi har en litrn förfest. Det ska bli så trevligt att träffa Malinski igen, som varit i Äpplet! :)

Puss så länge!

2011-04-17
 11:36:01

Visste ni?



Visste ni att det bara finns ett sätt? Det är bara att göra, öva och sen öva lite mer. Jag vet att jag kan, det är bara lite läskigt.

2011-04-16
 21:25:03

Några drinkar på balkongen, sommarfeelings!

Några drinkar på balkongen, sommarfeelings!

2011-04-16
 00:07:16

ÄNTLIGEN!

Hej läsare! I am back on track (again) Min dator fick någe konstigt virus och bestämde sig för att packa ihop och typ lämna mig i sticket. Du milde vilken tur att mina kollegor inmte gör samma sak! Jag har nu fått bäst hjälp att iordningställa min dator, nu återstår bara att i helgen lägga över all filer från den externa hårddisken till datorn. Detta är alltså då anledningen till denna bloggtorka. Men nu så! Kanske kommer att blir lite bildfattigt, eftersom mina bilder inte ligger på datorn för tillfället.

För övrigt är det här min första lediga dag (alltså imorgon lördag) sedan typ urminnes tider. Inte förra lördagen, men förr-förra lördagen ja då var jag ledig, och den söndagen också, men sedan dess har det inte blivit något vilande. Hela förra helgen spenderade jag på förbundsmöte i Borås med jobbet. Oj va roligt vi hade det". Bilresan ner och upp till Borås var enormt trevliga, intressanta och allt det där. Efter 3 och en halv timme av resan, ja då har man gått igenom alla "normala" samtälsaämnen, typ tre gånger om. Det slutade med att vi satt där i skåpbilen och diskuterade om fura var en gran eller en tall. Det tål att nämnas att det var en av de första saker som googlades när vi kom tillbaka till jobbet. Fura är en tall.

Jag kände mig lite hjältemodig som sa att jag kunde sköta repan själv måndagen efter denna helg, medan de andra var lediga och DU MILDE vad det ringde den dagen. Det satte liksom ribban för veckan. När jag kom till jobbet på tisdagmorgonen kändes det som om det var fredag, tre gånger om. Jag har nog lite kommit in på femte andningen nu, men helgen ska bli lugn har jag bestämt helgerna framöver kommer definitivt inte bli lugna, var så säkra :)
2011-04-05
 13:11:08

och en nypa valnötter

Mumma! Dte blev en riktigt god lunch! Jag la på en nypa valnötter och tog lite av de såser jag hade hemma, perfekt! Rätt så enkelt, men det tar bara lite tid att fixa till.









Lite sådär SJUKT nöjd är jag :)
2011-04-05
 11:53:38

Lunchtime!

Tja tja bloggen!

Jag är som ni kanske lisitat ut, hemma en dag till, på grund av förmodad förkylning och pollenchock. (Hej mamma, ja, jag har ringt Vårdcentralen i Vaxholm och fixat nytt recept)
Det brukar vara bra att stanna hemma en extra dag. Jag har fortfarande lite "kli" i halsen, och min näsa och dess innehåll är inte att leka med. Så ja, jag har en dag till hemma.

Nu börjar det bli dags att fixa iordning en lunch. jag var och handlade på Hemköp tidigare imorse. Jag köpte faktiskt med mig en hel del varor hem. Det började gapa ordentligt tandlöst i kylskåpet. Jag tänkte försöka mig på en pastarätt med färska stekta champinjoner, soltorkade tomater, oliver, Italiens sallad, tomater och kallrökta laxbitar. Jag tror att det blir riktigt gott om det blir bra! By the way, så hade jag alltid, innan jag flyttade hemifrån oftast köpt champinjoner på burk och stekt dem, men VILKEN skillnad det blir med färska svampar. Jag tror att jag får mäkta svårt att gå tillbaka till burksvamp!


(Fast min kommer att vara godare )

2011-04-04
 10:42:28

Jahapp



Jahapp, så har det då hänt. Sophia är sjuk. Jag gick och la mig med ont i halsen igår, och vaknade med detsamma. FY VA TRIST! Jag hatar att vara sjuk. Det var länge sedan nu. Jag har nog inte varit sjuk på kanske ett halvår eller nåt. Så jag ska tillbringa dagen i soffan och försöka tillfriskna så snabbt som möjligt.

Jag har ju faktiskt redan jobbat lite på morgonen, så helt ledig är jag inte!

Just nu sitter jag och tittar på Så ska det låta-avsnitt på datorn, och har min elektriska värmefilt i knät. JAg fundrar lite på vad jag ska fixa till lunch senare, det börjar bli TOMT i kylen! Jag tror kanske inte att pasta och sill gör sig så bra tillsammans.

Det kommer nog komma upp lite olika inlägg under dagen. Stay tuned!

2011-04-03
 21:57:05

Söndagkväll



Hej bloggläsare!

Jag sitter här i soffan med en skål godis och tittar på filmen Taken. Sjukt spännande och ruggig film. Är du tjej och ska åka utomlands, kan denna film vara väldigt sevärd innan, även om den kanske skrämmer upp dig.

Annars har jag hunnit med en dejt med Lillnoddan idag. Såååå länge sen vi sågs! Vi fördrev ett par timmar, innan jag åter gick hem och lagade lite middag. Sen, som föregående inlägg sa, så fick jag ett lattesug och tog mig till EH och köpte en stor med mig på vägen.

Imorgon är det jobb igen, och jag ska strax sova, för jag känner att jag har lite ont i halsen, bästa att vila upp sig :)

Puss
2011-04-03
 19:55:32

Det är tur att man bor centralt när lattes...

img_3764 (MMS)

Det är tur att man bor centralt när lattesuget smyger sig på såhär på söndagskvällen.

2011-04-03
 12:58:40

Rent och fräscht!



God förmiddag bloggen!

Jag satte mig alldeles nyss i soffan, helt slutkörd. Jag har nämligen städat hela lägenenheten i kanske en och en halv timma. Det tål att tilläggas att jag redan började igår. Jag ska fixa med kläderna lite senare ikväll. Jag håller på att köra tvättmaskinen så det är lika bra att ta allt på samma gång tänkte jag. Nu känns det i alla fall rent och fräscht. Jag har till och med skrubbat köksgolvet. Alltså tycker jag att jag föryjänar en liten paus. Och medan jag pausyar ska jag sitta och titta på resor utomlands. Jag funderar nämligen på att plugga eller jobba utomlands i framtiden. jag vet inte var eller när, men jag känner ett litet sug efter något nytt, något annat än Sverige. Kanske London, kanske Australien, kanske Nya Zeeland.

Jag har precis överfört bilder från min iPhone till datorn. De har legat där länge så nu tyckte jag att det var dags att de får komma ut!

2011-04-02
 19:30:11

Att förena nytta med nöje

Hej bloggen!

Just nu sitter jag på ett Espresso House i stan. jag tog med mig min dator, bredband och ett engagemang. Jag har suttit här i ett par timmar, ätit muffin och druckit latte och te. Jag håller på med mitt lite hemliga projekt. Ett långsiktigt projekt.

Jag älskar att kunna sitta såhär, med spotify i öronen, för mig själv, tänka och fundera.

Jag ska strax bege mig hemåt, men först lite lite till :)

2011-04-02
 08:40:04

Lite bilder

I onsdags hade jag med mig kameran. Här kommer lite bilder!


(Fruktkorg på jobbet)


(Bästa godisaffären i stan)


(Vårat lilla hak)
2011-04-01
 10:55:12

Fredag!

Hej hopp kära läsare!

Jag sitter här på jobbet och har en rätt så produktiv dag (Därför kände jag att jag kunde ta en liten bloggpaus, hehe)

Jag orkade inte blogga igårkväll. kom hem rätt sent, och fick för mig att jag skulle steka raggmunkar och blodpudding till lunchlåda. Jag hade köpt gigantopotatisar, så det blev en väldans massa smet, och en väldans massa raggisar. Imorse var jag så trött när jag vaknade. Att jag faktiskt insåg vilket skönt belsut att bara vara hemma ikväll, faktiskt är. Nu är jag piggare, och tänkte jobba järnet här på jobbet ett tag, innan jag tar helg.

Beställde just en scoutpiké:

Scout piké insvängd

Den ska jag ha på vår tjänsteresa som bär av nedåt landet om exakt en vecka idag!