2010-12-29
 18:47:17

Update!

Varför är jag hemma! Varför är jag inte på Vidas middag?
Jag var sjukt peppad och allting, och sen kaosar jobbet. Ett litet klantarsle vid namn Sophia hade ställt till det. Jag kände mig skyldig att fixa iordning det och jag är inte på långa vägar klar. Men jag har kommit en bra bit påväg, nu ska jag ta en lite promenix, rensa tankarna. Packar inför flytten göra jag också, allt på samma gång.

Puss så länge!



Hoppas du har det mys Vida! Vi måste ses!! Imorgon??? En liten stund?
2010-12-28
 20:37:29

Media Markt <3

Jag skojar nog nästan ingenting när jag säger att jag suktat efter denna i flera år. På Åhléns har den alltid kostat 499 spänn, vilket jag har tyckt varit lite i det hårdaste taget. Men nu när jag idag var inne på Media Markt och köpte vattenkokare och brödrost till lägenheten, så visste jag att denna fanns. SÅ den fick följa med mig hem. Love!



2010-12-28
 20:21:23

Freeeeeeeeeee!

Imorgon är jag leeeeeeedig! I am freeeeee!

Såhär glad är jag över det:



Imorgon ska jag på middag hos Vida. Hon ska plugga i frankrike i fleeeera månader. Middagen blir mys, men att hon ska vara bort så länge, ja då känner jag såhär:

2010-12-28
 20:05:47

Changing style

Ni som känner mig vet att den så kallade "loose-fiten" aldrig riktigt varit min grej. Åtminstone inte ute offentligt, möjligen hemma i soffan. Men nu, när jag startar början på ett nytt liv (Ni som känner mig vet även vad detta innebär) tänkte jag att det är dags att våga sig ut i det okända, och välkomna tyg i mängder!
Detta hade jag valt att ha på mig idag. Tänk er detta tillsammans med ett par svarta mocka-klackar och en pälsväst när jag var ute. Så gick jag klädd idag. Och vill ni veta en hemlis? Jag kände mig faktiskt lite snygg. Hihi schhhhhh! :) (Sorry för lite kass bildkvalité, men jag gillar inte att fota med blixt)







2010-12-27
 11:07:38

Bo som en Gamla stanare, klä sig som en ös...

img_3712 (MMS)

Bo som en Gamla stanare, klä sig som en östermalmare, bete sig som en Tynningöare...

2010-12-26
 20:35:28

Packar

Ja, nu har jag äntligen tagit tummen ur röven, tagit mig i kragen och fått eld i baken, allt vad man nu brukar säga. Hur som helst har jag börjat packa. Packa inför flyttens om sker i slutet av denna vecka. Jag försöker packa ner sådant som jag inte kommer att behöva innan fredag. Typ lakan, brödlådor, koppar och så vidare och så vidare. Jag märkte nu när jag började att det är grymt mycket mer att tänka på än vad jag hade tänkt från början. Jag menar min gedigna, men ack så underbara örhängessamling! Självklart måste den med!

Jaja allting ska säkerligen ordna sig. Nu måste jag fortsätta lite tror jag bestämt.

Puss

2010-12-26
 15:59:16

Photosession

Jag och Linnea håller just nu på att tina upp efter en photosession ute.









2010-12-25
 22:46:06

Morden i Sandhamn

Jag har hört att det ska vara bra. Jag tänkte att jag såhär på årets mest slappa dag, testar programmet.
Nu: Del I

2010-12-25
 19:57:29

Tjena kexet! Står du här och smular??

Trudeludeludeludu!

God jul, god fortsättning, gott nytt år, och så kan vi väl slänga in ett Glad påsk också för att gardera oss.
Igår var då julaftonen 2010. Vi i vår familj skulle bege oss rätt mot Klass 2 varningens småland för att fira med min mormor, hennes man och våra kusiner. Efter en anings halt väglag kom vi säkert fram. Julstöket satte igång och efter en stund anlände våra kusiner. Jag menar ååå vad de är söta och gulligulliga! God mat, fina presenter och ypperligt sällskap, kan det bli annat än bra?

Det jag berättat och announcat via facebook och andra diverse medier är att jag FLYTTAR den 30 november. JAg fick det i julklapp, en lägenhet fram till april alltså. In the old town mitt i city!! JAg har ca 2-3 minuter till tunnelbanan, en station in till T centralen. Hur bra kan det bli? :) Så på måndag ska vi ordna lite inför flytten. Jag tänkte att det kan vara ett ypperligt tillfälle att rensa saker amn inte ska ha kvar nu.
En annan favoritklapp var min gööööörfina kaffemaskin som kan göra allt från varm choklad till latte macchiato, välkommen hem till Sophias fik! :)
Annars fick jag helöt underbara presenter också, som en pälsväst, mössa, pengar, muggar, ett champagneglas till den serien jag samlar på, champagne, biopresentkort, koftor åsåvidare.

Hoppas ni hade en mysig julafton!

 

2010-12-25
 18:06:13

Меня завот Sophia

Julen gjorde mig till ryss!

2010-12-18
 11:42:13

Livet 2.0

Heej bloggen!

Någon där? Jag tyckte nämligen höra ett eko. Jaja!

Vad blev det av denna vecka då? Jobb såklart. Avdelningsmöten, chefsmöten, julfest, osv osv.
DESSUTOM har jag nu tackat JA till en visstidsanställning i 8 månader, månadslön, heltid, semester :) Känsn rätt nice faktiskt. Mina arbetskollegor och chefer verkade minst sagt uppskatta mitt svar :)

Jag har träffat vänner shoppat juleklappar och ätit ute. Schysst enligt mig.

Puss så länge!



2010-12-18
 11:25:33

-

Dont look where you fell, but where you slipped.

2010-12-17
 20:14:59

Sant som skrivet

Du härjar och du förstör. Du strider och du förgör.
Från och med idag ska du inte längre oro i mig få göda. För idag jag dig ska döda

2010-12-14
 21:44:50

Go kväll!

Nu sitter jag här i sängen och ska sova. jag kände mig nästan lite sjuk på eftermiddagen och kvällen, lite ont i huvudet, illamående och allmänt risig, nu känns det lite bättre men jag känner att lite sömn skulle inte sitta helt fel.

Goder natter!
2010-12-13
 14:13:10

Klart att vi har jobb-förmåner!

img_5645 (MMS)

Klart att vi har jobb-förmåner!

2010-12-13
 07:44:38

God morgon och glad lucia! Jag sitter ombo...

img_8504 (MMS)

God morgon och glad lucia! Jag sitter ombord på färjan påväg till jobbet. Det är lite kylslaget och jag är så trött att ögonen går i kors.  Lite nya uppgifter på jobbet från och med idag.

2010-12-12
 15:40:54

Ångestrummet

img_3767 (MMS)

Ångestrummet

2010-12-12
 09:07:04

God morgon kära läsare! Jag sitter på tube...

God morgon kära läsare! Jag sitter på tuben påväg hem. Det var en mycket rolig och trevlig dag igår, jag ska försöka berätta mer ingående sedan, men jag började med att åka iväg vid 15-tiden till ett jobb i Saltis. Och jag menar då det, Saltsjöbaden kommer från och med nu VARA Solsidan! ;) Serverade champagne tills att jag nästan var full av ångorna. Vid 22-tiden slutade jag och då bar det av in mot staden för att möta upp fina vänner på en klubb på Sveavägen. Efter ett tag joinade en annan vän som efter att tag ville dra vidare, så jag hängde på. Och jag vet, jag tänker varje måndag att :nästa helg, ja då ska jag sova ut! Jag kan meddela, att det inte går direkt lysande med det ;) Men det gör ingenting, jag är glad :) Idag ska jag iväg på luciafirande. Puuusss

2010-12-11
 12:37:58

God förmiddag!

God förmiddag världen!

Imorse var det en ritkigt seg start. Men det gör mig ingenting. Ibland kan man behöva lugnet som kan infinna sig en lördagsmorgon.

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera denna vecka. Tror minsann att det var typ 6 dagar sen senast. I måndags var jag på avdelningsdag på Värmdö. Vi samlades runt 9 snåret och käkade frukost och fikade. Efter det hade en av våra anställda en utbildning i SDI Strength deployment inventory. Helt enkelt inventerar man bland sina styrkor. Mycket intressant. När dagen var slut hade man blivit en färg som talade om hur man var som  person. Jag var en ytterst blå person. blåast i hela gänget. Vilket betyder att jag är osjälvisk och vårdande, och har svårt att säga nej.

Alla på avdelningen hade blivit indelade i matgrupper. En ´fikagrupp, en lunchgrupp, en förrätt varmrätt och efterrättsgrupp. Så efter utbildningen fixade lunchgruppen iordning en ugnspannkaka. Efter det fortsatteutbildningen fram till fika och middagsfix. Jag var i förrättsgruppen och vi gjorde lax och pesto-toast. varmrättsgruppen hade blandat lite internationell mat och det var en salig blandning av godsaker. Till efterrätt blev det gino med glass. EN mycket mysig avdelningsdag.

Veckan har flutit på med diverse jobbiga saker i kollektivtrafiken, men ändå sitter jag här och har övervunnit det.

Jag har inhandlat en julklapp, det gjorde jag igår. Tänker inte avslöja mer här.

Min helg har väl egentligen inte riktigt börjat ännu. Jag jobbar nämlign idag också. Ändå fram till 21-22. Jag ska servera. Ska bli spännande, och jag har bulat upp med svarta byxor, ballerina och en vit skjorta. Nu ska här serveras! Om jag orkar blir det kanske utgång efteråt, för att fira fina Victoria.

Nu ska jag plocka upp lite på rummet här.

So long!

2010-12-10
 23:06:45

Varför vara en fågelunge när du kan vara en örn?




Varför vara en fågelunge när du kan vara en örn?
Varför slösa bort livet när du kan ta tillvara på det?
Varför fokusera på negativa saker, när du kan fokusera på det positiva?
Varför välja botten när du kan välja toppen?
Varför inte välja livet?

Allting klarnar för mig. Hur mycket jag gått miste om, men även hur mycket jag nu har framför mig när jag valt livet. Låter kanske flummigt, men känner ni mig, vet ni nog exakt vad jag syftar på och menar.

Jag har valt livet, och det, ursäkta mig, är så JÄVLA härligt!
2010-12-04
 13:06:15

Vinter i Stockholms skärgård

Vintern i Stockholms skärgård kan vara ganska vacker såhär en lördag i december.









2010-12-04
 11:17:28

My way to work

Såhär kan det se ut när jag tar mig till jobbet på morgonen:





Om vi gör om en av bilderna jag tog, kan man lätt tro att den togs under typ andra världskriget:

2010-12-03
 06:19:29

God morgon!

2010-12-02
 21:07:48

Aldrig mera avkalkning!







Idag har jag testat på att kalka av en kaffemaskin. Jag tror inte att jag vill göra det igen..  End of discussion.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna dag. Någon gång efter lunch gick det liksom lite utför. Och hör och häpna: Kollektivtrafiken var INTE på min sida idag på eftermiddagen. Missar en tunnelbana i Örnsberg. Men jag var ute i ganska god tid, så jag tänkte att jag hinner även med nästa tåg som går om 5 minuter. Men då går tydligen just den tunnelbanan om 11(!!) minuter. Missar därför båten vid Slussen. Ruschar gärnet mot tekniska. Missar Vaxholmsbussen precis. Sen skedde väl förändringen lite: Jag hade tur och trots att bussen vars en och kom fram efter båtens avgångstid så hann jag. Tack vara att båten var sen. Så jag slutade vid 17. Hemma vid ca 19:30. Sweet? Njae inte direkt.

Jag fotade litegrann på morgonen, men det var så disigt så mans er nästan inget. Kanske lägegr upp dem sen.

Puss puss

2010-12-01
 21:32:56

Inflytande som heter duga!

Häromveckan, klev jag ombord på en av våra nya Waxholmsbåtar. Jag har stört mig ett tag på att de inte har krokar för kläder och väskor inne på toaletten ombord. Kanske låter som en bagatell, men det är faktiskt inte så kul att behöva ställe ner väska och lägga jackan på golvet inne på toalettgolvet. Jag gick fram till matroserna och uttryckte vad jag saknade ombord.

Idag någon vecka senare kliver jag ombord, och vad finner jag inne på toaletten?



Inflytande som heter duga, eller vaddå?? ;)
2010-12-01
 21:25:14

Nu är det officiellt vinter

Ja tyvärr. Idag blev det klart att från och med fredag är det officiellt vinter. Waxholmsbolaget ändrar till vintertidtabell. Hej då omvärlden. Vi ses i april (förhoppningsvis). Det är tråkigt att det blev drygt en vecka tidigare än planerat från början. Men va tusan! Inte mycket att göra åt. Inte mycket att sura över. Ingenting blir väl bättre för det??

Imorgon är det pendlartorsdag för sista gången den här säsongen. Jag ska riktigt njutaaaa :D

Jag sprang ombord på min favvobåt och sa hej då för vintern. Känns alltid lika vemodigt.

På jobbet är det mycket som vanligt. Å jag gillare!!

Jag tycker att det är lite lustigt när jag tänker på helgen. Jag får bilder från när jag sitter på en motionscykel och dricker ren vodka. Spännande lördag vill jag lova ;)




Jag och min drog