2011-01-29
 17:22:58

Mot Vaxholm!

img_1049 (MMS)

Mot Vaxholm!

2011-01-24
 20:58:41

Lönepizza

Hej!

Förlåt för den kassa uppdateringen. Det händer så mycket hela tiden. I fredags hade jag ju som sagt en supertrevlig kväll med vackra människor. Lördagen hade jag bestämt att ha som lugn. Jag började bli pank och tänkte att näe, nu ska jag bara vara hemma. Var och fikade med fina Tiffy på kvällen, åkte sedan hem och lagade middag. När jag ätit upp fick jag plötsligt en sådan stark känsla av uttråkning, eller vad det nu kan tänkas heta. Så vid ca 23:30 satte jag mig på bussen mot Södra station och mötte upp min vapendragare Evelina och några av hennes kompisar för en kväll på stan. Behöver jag nämna att jag var trött? Jag gick och la mig 05:15 på söndagsmorgonen. Vaknade upp för en minshopping, för att sedan träffa Malin på lunch/fika, typ hela dagen ;)
Vi såg Maria Montazami i gallerian.

Jag var så trött igårkväll att jag ställde klockan på 22:30 för att kunna somna lite innan jag var tvungen att hämta tvätten i torktumlaren.

Imorgon är det löning. Jag och min kollega har planerat lönepizza imorgon. Alltså behöver jag inte göra matlåda idag. LYX!
Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Sjukt tidigt. Men jag är sjukt trött.

By the way gjorde jag en av de godaste pastarätterna igår! Jag kallar den Pasta seafood. Köpte bla djupfryst bläckfisk och musslor, kokade spagetti, blandade dessa, till slut hällde jag på en hel burk tomat ocholiv pastasås och rörde om. Precis som utomlands. Typ. Åt det till middag igår och lunch idag.

Förutom lönepizza imorgon ska jag träffa Evelina på kvällen.

Just ja! Jag har namnsdag idag. Tack Mamma för toapappret och ketchupen!

Jag trivs så sjukt bra att bo själv. Underbart att bo i stan. Åå vad jag trivs. Jag är bra :)

Puss


<3
2011-01-22
 13:53:00

Lördag (och lite fredag)

Lördag, ljuva lördag. Jag gillar lördagar. Det är något, man kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.
aKanske är det den ljuvliga morgonpromenaden jag tog i ett soligt Stockholm imorse, elelr kanske att jag för en gånbgs skulle hinenr äta frukost vid TV:n istället för på jobbet, att Lets Dance går i repris. Jag vet inte, men lördagar är i alla fall underbara.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Lets dance. Har kört en tvättmaskin imorse, just nu hänger den i torkskåpet. Jag är inte riktigt säker på vart denna lördag bär, många erbjudanden och förslag. Trevligt blir det säkert i alla fall. Mamma kommer över snart.

Igår hade jag, Mickan, Elin och Linda en mysig middag hemma hos mig. Vi lagade fläskfilé och ugnstekt klyftpotatis. Gick jag, Elin och Mickan vidare till Järntorget och drack vin och drinkar till 23-23:30. innan vi skiljdes åt. Mysigt som attan :)

Puss så länge!



2011-01-20
 23:03:23

Alltid redo!




Heej alla människor!

Nu sitter jag här i sängen och har precis fixat lite med mitt projektarbete. Jag fick en liten bildlig spark i baken angående arbetet igår. Jag och en kollega slår typ vad. Jaja hursom...

Igår var Emelie hemma hos mig, vi pratade om allt möjligt. Mycket trevligt var det. Länge sedan vi sågs också.

Vad händer annars i mitt liv då? Jo allting flyter på. Det är mest jobb och kompisträffar. Förra veckan jobbade jag 8-18 flera av dagarna, den här veckan har jag varit bättre på att hålla tiderna.

Imorgon komemr ett par tjejer över på middag. Vi ska laga något trevligt hade vi tänk. Mysigt som sjutton ska det bli! efter det ska vi nog gå ut och ta några drinkar eller glas vin här i området.

Jag har fixat matlåda och frukost tills imorgon. Blodpudding. Till lunch alltså.

Igår på kanslifikat, som vi har en gång varannan vecka, skedde något trevligt. Jag och min kollega har ju slitit som djur med almanackan, men vi har hållit humöret uppe och gjort vårt bästa. Vilket ibland lett till frustrerande samtal, och även en del krångliga samtal. Men som sagt vi har kämpat. Igår ställde sig generalsekreteraren för det förbundet upp, och höll ett litet minital inför hela kansliet. Hon  börjad eberätta att det variot något speciellt som pågått under julledigheten. Efter någon minut av talet kom hon fram till huvudpunkten. Vilket var att hon ville tacka mig och min kollega för det enorma arbete vi gjort för att rädda deras ansikte utåt. Det kändes riktigt bra, och vi fick applåder av hela kansliet :)

Och vet ni vad??! I slutet av april så händer det något. Jag har fått ett mycket hedersamt uppdrag. I slutet av april ska jag nämligen jobba på... SLOTTET! Jag ska förmodligen få träffa kungen, och en rad högt uppsatta chefer på en mängd megastora företag. Gissa om jag kännder mig hedrad och utvald. Det ska bli riktigt kul! Förstår ni?! SLOTTET :)

Nu är det dags att sova. Jag har hela 2 möten bara på förmiddagen. Sne blir det hem och laga potatisgratäng och fläskfilé med fin fina tjejer.

Hej hej så länge!
2011-01-18
 21:28:17

Lyxmiddag

Hej kära läsare!

Lite bad update på sistone, men det är helt enkelt mycket att stå i. Jag har gått runt och trott att det varit måndag idag, trots att det faktiskt är tisdag!

Idag var det lite utbildning på jobbet, eller ja, typ nästan hela dagen. Efter det åkte jag in till staden. Åt middag med en fin vän på Vappis. Efter det tog vi en kvällsfika, och bara hade det allmänt supertrevligt :) Cesarsallad är sannerligen lyx! (På torsdag ska jag ut och äta lunch med chefen, LYX!)

Mina arbetsuppgifter håller på att bestämmas nu. Idag blev jag fotad till hemsidan. Eller ja, hemsidorna. jag är ju numera anställd av två förbund, alltså två hemsidor.

Nu är matlådan och frukosten och melliset fixat inför imorgon. Tänkte ta en liten promenix, sen sova rätt tidigt.

Puss
2011-01-17
 21:48:05

Det gäller att passa på

2011-01-15
 18:59:07

Lördag

Heeej alla läsare!

Jag är nu hemkommen efter en dag på stan med min fina vän Miranda :)
Vi träffades vid lunch och gick och käkade. Sen har vi spatserat och shoppat på stan i ett antal timmar.

Just ja! Jag vaknade upp rätt pigg imorse och upptäckte att kylskåpet inte hade ett jättestort utbud, så jag begav mig till den bästa mataffären i stan. Nämligen Högalidshallen! Kärlek till den. Jag handlade så sjukt mycket. 1 kg köttbullar för 10 kronor!! Jag handlade en hel massa andra saker, jag har nog mat för två veckor, och kalaset hamnade på endast 130 kronor!

Igår var jag på en ytterst trevlig jobbmiddag. God mat och bra musik. Jag upptäckte att jag har galet roliga arbetskollegor. Fast det visste jag ju redan. Jag måsse inte sådär jättebra när jag kom innanför dörren kan jag säga. Hehe. Men på morgonen hade kroppen återhämtat sig igen. men nu på eftermiddagen kom Dagen-efter-känslan igen, så nu tänkte jag sova fram en trevlig balans i kroppen igen. En liten tupplur innan jag fixar iordning biomys med mig själv här ikväll. Det ska bli såhäääääär skönt med en lugn kväll.

Imorgon ska jag hälsa på min mamma och bror. Fylla på lite matlådor, och hämta lite kläder. Ska bli riktigt trevligt att åka buss 670 igen. Men jag sover inte över på ön. Det är bara att glömma ;) Jag trivs så bra här :)

Just nu sitter jag i soffan och tittar på filmen "Flickan". Ruggig film. Men rätt bra.

Puss så länge!

2011-01-13
 21:02:49

Jag önskar att jag kunde berätta





Det finns något jag så gärna skulle vilja berätta från hjärtat. Eller egentligen vill jag inte berätta det. Åtminstone inte behöva berätta det.

Ni som känner mig, ni vet min historia. Ni vet att jag är sjuk, har varit sjukare, åker till sjukhuset ibland. Har en jobbig våg jag måste ha med, som jag skäma över varje gång jag måste ta upp den.
Men jag berättar nästan aldrig för någon om hur det verkligen verkligen känns inombords. Jag tror att jag blivit ganska bra på att dölja och tänka bort, när jag inte är ensam. Det komemr när jag är själv istället. Det är nog bara 2 stycken som känner mig så bra, att de vet, åtminstone vet ganska mycket, av hur jag känner.

Jag tänker inte ljuga i detta inlägg, då vore det inte ens någon mening med atts kriva det, slöseri med tid helt enkelt. Jag kan fortfarande må fruktansvärt dåligt. Jag kan fortfarande hitta en flicka med röda ögon, mascara på kinden gråtandes på badrummet stirrandes i spegeln. Ibland gråter hon så mycket att hon knappt kan andas. Skulle någon som inte kände mig tillräckligt, hitta mig i det skickat skulle han elelr hon säkert få panik och tro att, ja jag vet inte vad. 
Men jag tror att jag måste göra så. Det känns bara så konstigt. Du tappar verklighetsuppfattning, tid och rum existerar inte. Du är bara inne i din egna bubbla. Tills du lyckas ta dig ut, och samla ihop delar av dig själv, limma ihop dig och försöka gå vidare. Jag gråter ofta en liten eller stor skvätt varje dag. 

JAg har hjärnspöken. Sen jag flyttade till ett eget ställe, har de blivit så starka. Nu är det JAG, och bara JAG som måste stå emot alla spöken på egen hand. Göra saker jag kanske absolut inte vill eller inte vågar egentligen inte vill alls. Jag önskar att jag kunde berätta just precis hur svårt det är. Hur jäcla äcklig jag ofta känner mig, hur ledsen jag är, bara berätta hur jag tänker, allra längst inne. Men det går knappt. Orden fastnar med gråten i halsen. Och till slut är det bara gråten som kommer upp till ytan.

Ni skulle bara veta hur mycket jag vill vara som ni. Bara vara, slippa tänka på allt jag tänker på. Jag önskar mig tankefrid. Slippa alla jävliga monster, som jag har med mig hela tiden.
Det går knappt en timme utan att jag får en jobbig tanke. Men som sagt, jag har nog till slut blivit ganska bra på att dölja dem.

En dag, då ska jag bli frisk. Bli en bra kompis. Jag hoppas ni står ut med mig under tiden.

Jag vill bara att ni ska veta.   

<3
2011-01-12
 22:45:08

Hej jag lever



Här skulle jag kunna skriva något om fallande istappar i huvudet eller någon annan förklaring för att ursäkta mig för den dåliga uppdateringen. Men det tänker jag inte göra. För, peppar peppar ta i trä, så är det inte sant. Jag har bara haft så SJUKT mycket att göra. Jag och min kollega har väl sammanlagt gått igenom kanske 500 mejl på bara typ 2 dagar. Jag var idag så trött under eftermiddagen, att jag fick ett sådant där skrattanfall som jag kan få när jag är väldigt övertrött. Jag skrattade mig till tårar på grund av en rolig adress. Jag menar är inte det lite overkill? Jaja, den som ringde under skrattanfallet och tvingade mig att försöka samla ihop mina hästar och svara proffsigt, fick förmodligen ett gott skratt han/hon med, jag kan inte ha låtit riktigt klok. Men skoj var det :)

Igår räddad min fina vän evelina mig i valet och kvalet om vad jag skulle göra till middag och matlåda. Hon ville fika, så jag åt ute. Så jävla najs )
Och vi smed dessutom riktigt finfina planer. Vi ska inte behöva jobba något mer i livet. Vi ska sanna mina ord göra brak-karriär! Linda jobbade, alltid lika trevligt, hon är allt bra duktig hon! :)

Idag har jag ätit raggmunk och blodpudding. Det blir samma sak i matlådan imorgon. Men vet ni vad? Det gör INGENTING för det är bland det bästa jag vet i matväg :)

Jag har ingen lust alls att sova. Verkligen inte. Jag funderar på att skriva ett lite längre inlägg här i bloggen, om en sak jag gärna skulle vilja berätta...

2011-01-09
 21:06:14

Gissa om jag bänkar mig?

Hej!

Nu börjar allting bli klart för kvällen. Jag har tvättat och tvätten är nu i torktumlaren. ajg har ötit middag och fixat matlåda. Stekt potatis och stekt falukorv med sås, senap, majs och salladsgrönsaker. Frukost och mellis är fixat.

Dagen idag har varit helt underbart mysig!
Jag började ju med en morgonpromenad med tillhörande fotografering. Efter det åt jag frukost. Ytterligare en promenad, denna gång till medborgarplatsen, med lite tillhörande handling. Vid 15-tiden kom mina finafina vänner Linda, Malin och Carro. Vi spenderade en dryg timme i min lägenhet, med partymusik, te, godis och tjejspel. Vid halv 5 spatserade vi till ett café beläget nära där vi satt tills det stängde. underbart med andra ord.

Idag är det söndag, vilket innebär crime-night på canal plus. Söndagar är tillägnade Wallander, och måndagar tillägnade Beck. Gissa om jag tittar!! ;) Dags för lite kvällsmellis och lite svenskt på TV. Trevlig söndagskväll.

Puss puss

2011-01-09
 17:14:04

TJEJFIKA <3

img_7999 (MMS)

TJEJFIKA <3

2011-01-09
 14:42:18

Beautiful city

Imorse när jag steg upp. Fick jag sådär konstigt ont i ögonen. Jag kunde inte för MITT LIV komma på vad det var, förrens: Aha det är nog den här så kallade solen! Det var sanna mina ord länge sedan vi råkades sist. Jag vet av erfarenhet att fotografera Stockholm i soluppgång är bland det vackraste man kan göra. Men jag kände mig lite halvseg, och jag var inte så säker på att jag skulle orka. Men sen slog det mig! Tänk om det här är sista soldagen på länge!! Jag måste ta vara på den! Så jag slängde på mig ett par kläder och tog med mig kameran. Vandrade längs med skeppsbron och fotade allt och inget.

Ibland är Stockholm så jävla vackert att det gör ont.















Det är sådana här mornar jag verkligen undrar. Varför? Varför har jag gjort så här mot mig själv? Hur har jag kunnat vela missa det här... ? Sorgligt.
2011-01-09
 11:56:14

Tu me manques

När man flyttar. Helt själv. Märker och inser man rätt snart alla saker man tagit för givet, och saker man tidigt saknar. För att de/det alltid funnits nära förut. Jag har upptäckt massor med sådana saker. Men det mesta är väl att jag saknar, små, och egentligen konstiga struntsaker. Men det finns en sak som jag saknar mer. Något jag saknar väldigt mycket. Alldeles sådär extra mycket. Någon.



<3
2011-01-08
 20:43:00

Tar en liten kvällspromenad

img_9369 (MMS)

Tar en liten kvällspromenad

2011-01-08
 17:23:26

Heej!

Heej!

Its been a while!
Min dator e inte riktigt frisk. Någonting är trasigt så det har varit lite småkrångligt att använda den. Nu har jag lärt mig hur jag ska komma undan i alla fall stora delar av problemet. Men jag ska ringa supporten på måndag. Så att jag slipper krångla.

Men men. Det har hänt en hel massa trevliga saker sen sist. Igår var jag, Malin, Victoria, Hanna och Jenny ute och firade Hanna på restaurang. Myyycket trevligt :) Imorse gick jag upp rätt tidigt, fixade iordning frukost och städade upp lite, sedan åkte jag iväg och träffade lite vänner över dagen. Jag fick skjuts till Gullmarsplan, där jag hittade en billig mataffär. Så nu har jag kommit hem med falukorv, blodpudding, skivad lax och skivad ost. Allt för en billig peng. Wohooo!

Slängde i en tvättmaskin vit tvätt, som ska vara klar om kanske 40 minuter. Martina kommer över om en stund, vi ska småhänga en stund innan jag ska försöka komma på vad jag ska fixa ihop till middag. Ikväll blir en hemmakväll, med kanske lite film.

Puss
2011-01-05
 22:45:17

Onsdag

Hej kära läsare.
Här sitter jag med datorn i knäet och tittar på Sällskapsresan.

Dagen började med att jag åkte iväg till jobbet. Skönt med halvdag, så vid ett åkte jag hemåt igen. La mig i soffan och tittade på skidsport. Jag hade nämligen så sjukt ont i magen. Jag får sådär riktigt ont ett par gånger per år, och idag bar en sådan dag. Sedan fick jag SMSet jag väntat på! Malinski och gänger befann sig på stan och frågade om jag ville komma och hänga med dem. Jag tog en ipren, och begav mig dit. Det blev väldigt trevligt och även lite kändisspotting hanns med. Vi pratade även om fredagens födelsedagsmiddag. Mysigt ska det bli.

Efter det åkte jag och handlade lite proviant, som senare blev min middag. Grönsaker är också lyx! Men jag lyxade till det idag.

Imorgon är jag ledig. Från jobbet i alla fall. Jag har tyvättdag på torsdagar så jag tänkte tvätta, städa och betala räkningar. För lite senare kommer Stinis och hälsar på :) skoj ska det bli!

Puss!

2011-01-05
 20:58:01

Middag


Idag blev det köttbullar, potatis, brunsås, lingonsylt och lite grönsaker. Riktigt svenskt kändes det! ;)
Det blev även lite över av en del saker, så jag gjorde iordning en matlåda till på fredag. Framförhållning är bra!
2011-01-05
 19:49:12

Sophia fixar middag...

2011-01-04
 23:04:03

Visitors

Hade jus Linda och Sandra på besök. Strax kommer bror och sover över. Det är hett att bo och vistas där jag bor ;)
2011-01-03
 22:03:05

Dags att sova

Nu börjar det bli dags att sova. Frukost iordninggjord, diskmaskinen urplockad. Badrummet upptorkat. mellis avklarat och köket ser rent ut.

Imorgon väntar jobb igen.

Puss så länge!

2011-01-03
 19:54:37

Tänk på det ni som bor hemma.

Ost är lyx!

Ost ÄR lyx!

Svindyrt...

2011-01-03
 19:27:30

Men tjaaaaa 2011!

Nytt år, ny anställning, nytt boende!

Heej jag lever!
Det har redan hunnit bli 2011 sedan jag skrev senast. Men jag har haft rätt mycket att göra om jag säger så.
Nyårsafton. Inte bara världens festdag, utan innan dess flyttade jag faktiskt. Nu har jag fått det riktigt hemtrevligt. Kylen är fylld, skafferiet likaså. Jag har ju sannerligen en chans att visa för omvärlden att även jag kan!
Jag har egen TV. Egen soffa. Eget allt. Det är så jävla skönt. Och det tar inte mer än 10 minuter till jobbet. Förut tog det 2 timmar. 2 TIMMAR! Om jag slutar 17, skulle jag kunna vara hemma vid 17:30. Men ofta kanske jag dröjer mig kvar på jobbet, hänger med kollegor, eller möter upp vänner i stan direkt efter, för en kvällsfika. Bara för att jag kan, jag behöver inte stressa efter en endaste vit båt just nu. Förjävla skönt!! Jag handlar, jag städar och nu sitter jag här i soffan, har precis satt på diskmaskinen. Alla tallrikar var slut. Ikväll blev det laxpasta.

Men för att återvända ett par dagar. Nyårsafton var det ja. Jag har inte haft så kul på såååå länge!
et var lite jobbigt att titta igenom kameran och "SMS skickat mappen" dagen efter, men det var det värt. Sedan fanns det ju väääldigt trevliga bilder och trevliga SMS där också :)
Enligt SMSen OCH kameran dansade jag break-dans. Trevligt? ;)

På vägen hem gick jag vilse i skogen, hamnade vid en viadukt. Vandrade längs motorvägen, gick ner i ett dike och pulsade genom snö. Sen liftade jag med en "Ej i trafik buss" Men jag vaknade upp i min lägenhet. Hur nu det gick till, det vet jag inte riktigt.

Förutom att jag insåg att Nyår kan vara en mycket trevlig tillställning, fick jag det bekräftat. mina vänner är bäst i världen <3

Här är jag omringad av några av dem, precis så som jag vill ha det!:



♥