2010-09-30
 20:09:32

En blondin försöker mobilblogga

img_4184 (MMS)

En blondin försöker mobilblogga

2010-09-30
 19:56:40

SMS-inlägg

2010-09-30
 19:37:01

"Blubb blubb"

Ja tänk vad bra det hade varit om man varit en liten fisk som kunnat hoppa ner djupt i det bli när saker blitt jobbiga. Vet ni förresten att jag på riktigt trodde att jag var enSJöjungfru när jag var liten. min största idol var Ariel. Lite gulligt tycker jag nog.

Dagen började tiiidigt. Jag skulle at mig ut långt bort på Röda linjen. Jag skulle på jobbintervju. En timme senare gick jag därifrån med ett jobb som börjar imorn. Rätt så nice faktiskt! Åkte vidare till El liso och träffade lite vänner, och stötte även på nya bekantskaper, mitt sociala nätverk börjar bli stoort! :) och jag älskart! Mina vänner är, och kommer alltid förbli det allra bästa jag har. På tal om vänner lunchade jag med fantastiska Vida i Mörby idag. Fina fina vän!

Efter det åkte jag in till staden och bytta mina vantar som det tydligen var ett hål i. Nu har jag i alla fall ett par hela och jag är nöjd.

På hemvägen skedde nåt. någonting inom mig. Det blev plötsligt en sådan där dålig dag. Så nu sitter jag här hemma och försöker fokusera på annat, emn ajg orkar inte riktigt pusha idag. Så tankarna får komma. Det viktiga är att inte följa dem. och det tänker jag banne mig inte göra. Fanskapet ska inte få vinna igen.

Men överlag, mycket vänskaplig dag! Jag älskar er!

Dessutom; Truuuumvirvel..: DE HAR HITTAT MIN PLÅNBOOOOOK!
Wihooo!

Puss
2010-09-30
 18:33:34

"Snälla rara söta Anna"

Jag tror inte att du förstår
Hur mycket smärta du åsamkar mig
Du har tagit ifrån mig det bästa jag visste
Du har låtit djävulen regera mig
Du kan aldrig låta bli att smyga dig på
Du förstör
Du gör mig ledsen

Ska inte det räcka nu?

Jag hoppas du spyr av dåligt samvete. För jag spyr på dig!

2010-09-30
 05:22:44

Hahahaha


Jag bjuder på en gammal bild

Hahahaha vilket skämt!
Det är ju typ inte ens morgon tycker jag! Riktigt tidigt. Nu har jag i alla fall gått upp och även bäddat. Det är strax dags för att hoppa in i duschen. Det kommer säkert vara duperduperskönt när man väl är just är "I" duschen, men vägen dit lär bli en pärs. Ord och inga visor!

Men jag måste verkligen duscha, det kommer inte på fråga att hoppa över det idag.
Idag väntar lite spännande saker. Först har jag ett litet uppdrag på morgonen. Långt bort ska jag. Sen ska jag träffa Vida på lite mer nära platser, det var som sagt länge sen vi sågs, so we have som catch up to do!
Men nu: Duschen!
2010-09-29
 20:04:40

Underbara människor!

Hejsan vänner!

Idag har jag spenderat dagen tillsammans med värdens mest underbara tjej. Fina Miranda! Vi lärde känna varandra ombord och jag diggar henne sjukt mycket. Vackra flicka! Helt plötsligt hade vi suttit å lunchat i flera timmar, och vi bestämde oss sedan för att titta vidare i lite affärer. Jag såg såå mycket saker jag skulle vilja ha. men eftersom jag var tvungen att punga ut 1000 spänn på ett nytt busskort igår, så känner jag att jag måste hålla igen lite. Tyvärr. Men men ;)
Miranda var så gullig och bjöd mej på lunch!

Nu är jag hemma och ska försöka plugga lite, dammsuga och sen sova. För jag ska upp vid 05:00, ca, imorn. Spännande saker på G. Dessutom ska jag träffa Vida. Long time no see!

Puss
2010-09-29
 10:53:37

Fixing time!



Sitter och fräschar upp mig lite. Dessutom fick jag ett litet ryck och började göra iordning mina naglar. Visst är det såhär man ska göra?
2010-09-29
 08:40:49

Bytt ut Persson mot Jackson

God Morgon!
Som rubvriken lyder har jag alltså bytt ut Persson mot Jackson. Alltså Göran mot Michael. This is it var en av de filmerna jag köpte i Mörby häromdagen. Alltså jag tror att det är svårt att förstå hur stor den showen skulle blivit om han hade fått genomföra den. Och hur bra hans låtar faktiskt är! Jackson måste vara ett annat namn för entertainer.

Jag ska strax dra mig upp ur sängen och käka lite frukost, och sedan göra mig iordning för att åka iväg.

Puss

2010-09-28
 22:29:13

Städning!

Nu har jag städat i ett par timmar.
Jag menar det tog verkligen lång tid! Men nu känns det som om man kommer kunna sova lite skönare i natt. Framförallt hitta någonting imorgonbitti!

Dessutom har jag nu registrerat mitt SL-kort på Mitt SL, jag menar, man lär sig av sina misstag.

Strax dags att sova. Men först ska jag äta lite av mammas nybakta bröd till mellis.

Måste dessutom sova strax, jag är verkligen sjukt trött. Känner mig inte helt hundra heller. Hopaps attd et blir bättre om jag får sova lite.

2010-09-28
 21:11:09

Sen NÄR liksoooom?!

Hej hopp i lingonskogen!

Har varit så dålig på det här med bloggande på senaste tiden. Usch och fy. men jag har helt enkelt haft en liten bloggtorka. En rätt vanlig åkomma vill jag nog påstå!

Men i alla fall.
Idag började jag dagen med dett race på cykeln ner till båten. Träffade på Maria. Båda var rätt kaffesugna så vi köpte oss varsin kaffe på Pressbyrån, och jag inkasserade därmed ytterligare en stämpel på mitt kaffekort. Vi samtalade hela vägen till Täby där vi skiljdes åt. Vi sa att vi skulle försöka ses snart igen :)
Jag fortsatte till Mörby, kikade lite i affärer och gick sedan vidare till Mando. Träffade på söta A! Och det var en kille på kliniken, som vinkade väldigt gulligt till mig när jag satt där, har aldrig pratat med honom, men gulligt var det i alla fall :)

Mötet gick förhållandevis bra och nu slipper jag vara där på två hela veckor. Sjukt najs må jag säga!
Efter Mando åkte jag tillbaka till Vaxet och hoppade ombord på båten och väntade på mamma som skulle ge mig hennes SL-kort så att jag skulle kunna åka in och köpa ett nytt till mig eftersom det andra blev snodd. Fyfan.
Jaja, jag åkte in till staden handlade en liten söt skjort/blus med lite volanger på


(Ja, jag är medveten om att man inte ser nåt! :P )

Och det bästa köpet på heeeela dagen var en EH-latte! Den satt som en smäck!!

Jag köpte ju som sagt även ett nytt SL-kort, 1000 spänn fick jag lägga ut. Lagom kul! Men men, skulle jag ha åkt på remsor eller SMS-biljetter skulle jag bli ruinerad (förlåt, ännu mer ruinerad) Så det är trots allt värt det.
Jag berättade för han som jobbade på SL-center om mitt missöde med plånboken. Han såg faktiskt ut att lida med mig.
Jag åkte hem och nu sitter jag här mitt i mitt kaosiga rum. Ska städa nu. Och sen gå upp tidigare imorgon så att jag kan åka iväg och luncha med min fina vän M. och då måste det vara tiptop här hemma. Annars får mamma spatt.

Och bara en liten undran: Sen NÄR går 680 till Humlegården??

Puss
2010-09-28
 08:27:11

God morron gomorron!

Just nu ligger jag i sängen, sminkar mig och tittar på parodier av Göran Person. Perfekt!
 
Snart ska jag gå och äta frukost och klä på mig innan  jag ska cykla iväg till båten.

Puss

2010-09-27
 18:49:02

Kära bloggvänner!

Nu sitter jag här vid middagsbordet efter avslutad middag. Lite beslutsångest för vad kvällen ska erbjuda, känner mej aningen ambivalent. Lite trött, gick å la mej kanske lite för sent för att orka upp vid kvart i 6. men jag hade ju verkligen verkligen ingen som helst lust att sova bort en endaste sekund av den kvällen.

Men jag behöver sova, för imorgon väntar Mando. Känns som en rätt skaplig idé att vara utvilad till det.


asså shit va lång tid det tog att skriva detta inlägg. Måste samla lite blogg-inspiration tror jag.

Pusshej!

2010-09-27
 16:52:23

Så kan det gå!

2010-09-27
 06:57:12

Tidigt!

God morgon vänner!

Det är tidigt som attan, 9 grader ute och lite halvmörkt.

Sticker iväg till Arbetsförmedlingen, men jag kommer hem sedan.
Pusshej
2010-09-26
 23:17:15

Imponerad, stolt, och stark

Jag känner mig imponerad av mig själv
Jag känner mig stolt över mig själv
Jag känner mig stark

Det kanske bara är ikväll. Fast det tror jag inte. Jag är sjukt imponerad av mej själv för att jag kämpar och har kommit så pass långt som jag har.
Jag är sjukt stolt över att jag valt att bli frisk.
Jag känner mej stark, så pass stark att jag tror att jag fixar det här.

Den här dagen vill jag minnas, kapsla in och ta fram en dag när det känns tyngre. För det vet jag att det kommer att göra , hundra och hundra gånger till. Men jag bryr mej inte just nu. För jag vet att det finns något annat. Något annat vackert och fint. Ett liv.

2010-09-26
 23:07:12

Heeeeeej!

Jag vet inte vad som hänt. Uppåt? Ja det är bara förnamnet. Ibland, plötsligt händer det!
Jag känenr mej allmänt glad. Första delen av dagen var kanske inte lika uppåt. Men efter att jag träffat fina Tiffy vände typ allt, sakta men säkert.



Shoppade loss idag. Kan visa typ imorn :)

Jag vill egentligen inte sova, för den här dagen är så glad. Men jag ska till Arbetsförmedlingen imorgon. Måste gå upp typ 06:00. funderar på att gå emot mina principer och inte sminka mig, sen åka hem direkt, och kanske gå på lägenhetsvisning senare på kvällen. Så slipper jag gå upp så tidigt. Jag håller det öppet så länge. Man kanske skulle ta och sola imorn också? Svåra val såhär. Hihi bäst att ta mitt humör och drömma fina drömmar :)
Puss <3
2010-09-26
 09:23:47

Pimp Mah face!

Länge sen jag kände mej fräsch. Sitter nu sminkad och allmänt pimpad. Rätt schysst faktiskt!

Idag blir det en heldag på stan. Först shopping, sedan möta upp Tiffany och sen lämna USB till Malinski. Hel okej dag :)

2010-09-26
 08:10:54

Trött, Elvis, dusch.

Godmorgon vänner!

Jag är uppe hyfsat tidigt känns det som. Ska ju in till staden om ett öpar timmar.
Sitter i sängen, men äckelfett hår, som snarast behöver en dusch, Elvis i högtalarna, och lite trötthetskänslor har man ju allt, det går inte att förneka.
Men jag skojjar inte jag ska nog genast hoppa in i duschen, jag menar, det var 6 dagar sedan jag tvättade håret!! Ofräscht så in i helvete, men också rätt så sant... ;)


Jag kanske hinner blogga lite innan jag åker iväg.

Puss

2010-09-26
 01:03:11

I don't..

I don't care for fame. All I want is for you to be proud of me...



2010-09-26
 00:04:52

Sophia tipsar



Rexona Girl Fun Spirit

Den i särklass bästa deodoranten jag någonsin testat!
Det finns inte mycket mer att säga, än att den e grym!

2010-09-25
 19:02:48

Linnea

Jag sticker iväg till Linnea en sväng, hörs sedan!
Pussen!

2010-09-25
 11:55:42

Middag @ Hannas place!

Igår var det som sagt middag at Hannsis place.
Hon hade just flyttat och alla vi var mäkta sugna på att se hur hon bor och lever i dessa dagar. Jag och Malin åkte hem till Malin efter fikat, efter ett tag dök även Carro upp och vi begav oss sedan alla tre iväg till Hanna. Linda, Martina, Jenny och Victoria kom sedan insläntrande varteftersom, och till slut var alla samlade. Det bjöds på Rosé, Gordon Ramsey, och underbar mat. Och som Martina sa. Det behövs bara ett rum och så några tjeer, sen har man att göra HELA kvällen. Satan i gatan vilket hönskackel det blev. Sånt gillar vi starkt. Bilder kommer här!


Carro och Linda. Hon bodde mäkta fint må jag säga (Har jag inte börjat använda ordet "mäkta" ganska ofta på senaste tiden? )


Martina entrade scenen!


Linda var tvungen att sätta en sådan på sin bil. Så ingen trodde hon stod på parkeringen utan tillåtelse. linda råkade dock missupfatta var hon skulle sätta den..


God maaat!


Martina och Victoria


jempan och Victoria


Kvällens eminenta värdinna!


Så fin bild på Malin! (Om ni kollar i bakgrunden så ser ni tönten mig som verkar helt ovetandes om typ allt! )

FIN kväll! :D
2010-09-25
 09:43:36

Ordförande Persson

Jag har en skön, lugn och allmänt seg lördagsmorgon. Ligger i sängen med datorn och titttar på Ordförande Persson. En av de 6(!) filmer jag köpte igår i Mörby. De hade värsta superutföräljningen typ. 200 kronor fattigare = 6 filmer rikare. Jag visar sedan.

Idag tänkte jag ha en ledig dag. En dag bara hemma. Kanske fixar lite i lugn och ro med mitt PA. Det längsta jag om möjligt jag åker är till Gustavsberg. Sen får det vara nog. Bilder och uppdatering från gårdagen kommer om ett tag.
Håll ut!

Pussen

2010-09-25
 00:43:19

Sophia hissar!



Busscaufförer som fattat grejen

Jag ska ta och berömma busschauffören jag just hade på vägen hem. Hur många gånger har man inte åkt bussen hem ganska sent på kvällen/natten och hela j*vla bussen är upplyst som typ New York på nyårsafton??! idag vard et dock annorlunda. Jag satte mig på min vanliga plats och förberedde mig på bussresan när jag upptäckte att shit pommes det är ju SLÄCKT! Jag somnade, och resan gick sjukt fort. Varför tänker ingen annan på det, varje plats har ju för tusan egna smålampor, om någon pluggis skulle få för sig att börja läsa mitt i natten på bussen hem. Jag vill sova.
Tummen upp för honom i alla fall!
2010-09-25
 00:32:52

Överskådligt

Tänkte att vi kör en resumé senare av denna dagen. klockan är mycket nu. Men både fikan och middagen var underbart bra! Fina vänner och gott käk, och så lite rosé på det. Det gör en kväll!
En färd via 617 från Flyg, till Centrum, promenad till RNtpl och buss till v-holm å så båt, och till slut cykel, senare, är jag hemma. Ska strax sova. Så ni får hålla er några timmar innan updaten kommer.

Tjohej!
Puss
2010-09-24
 10:06:38

God morgon i stugan!

Hej hopp!
Idag mår jag mycket bättre igen. jag behövde väl förmodligen bara sova igår. Så kan det gå!
Har precis avverkat min frukost och ska så smått börja göra mig redo för en dag på stan. Allra först blir det en sväng i stadens alla underbara butiker. Såg ju att lönen kommer in idag! Woop woop! Jag vill hitta något fint att ha på mig, såklart!

Efter "stadsvandringen" väntar en lunchfika med Malinski, på Waynes, bara för att prova något lite nytt ;)
Efter det beger vi oss vidare hem till Malin och gör oss iordning för en kväll, och tjejmiddag hos Hannsi. Det gillar vi starkt! :) Nu komemr frågan, vad ska man ha på sig? Kanske hittar något på stan? Får se vad dagen och shoppingen bjuder på. Kanske inte kommer hem med något, ibland blir det ju så.

¨

God morgon på er!
2010-09-23
 23:56:01

Ny kategori (igen!)

Jag har nu åter skapat en ny kategori. "Sophia Tipsar" heter den. Där kommer jag publicera, ja, just tips. Som jag tycker världen är värd att få veta :)

Bannern för "Sophia Tipsar" kommer att se ut så här:

2010-09-23
 23:32:23

Totalt misslyckad...

... men ändå så lyckad bild!

Jag diggar oss :)

2010-09-23
 22:41:07

Uppdrag, fika, grön?

Uppdraget är klart, projektarbetsmötet likaså.
Efter att ha varit i skolan mötte jag upp min fina vän Ulle! Vi hade en syupermysig fika på Gateau och samtalade om allt och ingenting i våra liv. Latten och cappuchinon satt riktigt fint, tyckte vi båda :)
Efter fikat gick vi vidare till ett antal affärer och letade strumpbyxor till ulle och en klänning till ett bröllop till mig. Nu har vi scannat av affärernas utbud och i alla fall jag ska sova på saken, innan jag bestämemr mig.

När jag satt på bussen hem drabbades jag av en sådan där jobbig ångestattack. Den höll i sig länge, kunde inte andas normalt på hela bussresan hem vilket resulterade i att jag nu sitter här hemma och mår så jävla illa (därav ordet "grön" i rubriken.) Usch det känns som om jag ska spy. Det är bäst att bara slappna av lite nu tror jag.

Pusshej!


En liten kompis ville gärna vara med på bild när jag var ute och fotade. Söt krabat :)
2010-09-23
 09:50:12

Torsdag

Hejsan mina vänner!
Hoppas att ni har en fin morgon! Jag sitter just nu i sängen och har precis avslutat min frukost. Först på agendan bli att städa upp lite här. Vid 12-snåret sticker jag iväg på lite uppdrag, jag återkommer om det senare. Efter uppdarget ska jag träffa Vida och Ulle i centrum, vi ska fika en sväng. Riktigt trevligt att träffa dessa töser igen!
Kanske hinner, åtminstone fönstershoppa, lite innan det bär av hemåt.

Vad hittar ni på idag?

2010-09-22
 23:30:24

Matte C

God natt!
Nu ska jag gå och lägga mig. Eller jag ska plugga Matte C.

Puss och god natt så länge!


Ja, jag var tvungen! ;)
2010-09-22
 22:12:02

Gymnastik!

Hola!

Ikväll har jag varit och hälsat på min gympagrupp, som min tränare var riktigt noga med att påpeka att jag faktiskt fortfarande går i, även om jag inte tränar just nu. Gulligt! :D

Åh va skoj det var. Riktigt roligt att känna att man är en del av det fortfarande. JAg är glad att jag trots en något knakig morgon tog mej iväg dit, det gjorde min dag!

Lite trampolin blev det för min del ;)




<3
2010-09-22
 14:41:14

Ibland så!

Ibland är det rätt trevligt att bo på en ö i skärgården.





2010-09-22
 08:52:24

Sunshine!

God morgon i stugan!
Idag vaknar vi istället upp till ett solskens-Sverige. Najs eller vad?
Idag komemr det att bli en pluggdag, och nu när jag vaknade och såg att det var så sjukt najs väder, blir det förhoppningsvís lite foto också. Ringa samtal ska jag göra också. Nu kan jag ringa SL-Hittegods-avdelning, för det är onsdag idag. Sen SKA jag ringa MAX idag. Och ett annat jobb jag har fått nys om. Och idag ska jag minnsann göra det. Ikväll, väntar dessutom spännande grejer. Roliga grejer som får mig att bli glad. Men mer om  det sedan.

Det börjar vankas frukost. Sedan lite städning på rummet. Efter det är det bara att köra!

Tjohej!

2010-09-22
 00:10:17

Jobb

Nu har jag suttit ett bra tag och skickat iväg jobbansökningar till en hel massa ställen. MAX har inte hört av sig än, därför ska jag ringa dem imorgon.

Nu ska jag sussa! Fast först ska jag göra en hemlig grej. Be curious!

2010-09-21
 21:16:06

I found it. I tried it. I felt it!

Jag hittade min gympadräkt. Jag testade den och jag kände det. Det är det här jag älskar. Kämpa nu Sophia.
Det hägrar där framme!

2010-09-21
 19:48:11

Status 19:48

Fresh as a Peanut!

2010-09-21
 12:15:13

Status 12:16

I feel as fresh as a garbage-can.
Usch vad jag är äcklig idag. Fettigt hår, och bara lite allmänt (mycket allmänt) ofräsch.
Men mamma och jag ska göra något åt det nu, Vi sticker nämligen iväg på en liten mini-spa-dag alldeles strax. Vi åker till Gurra och badar bubbelpool, bastar och fräschar till oss. Nu när badrummet här hemma är fräscht, är det välan lika bra att man fräschar till sig själv samtidigt.

Smell you later! (Och då luktar jag förhoppningsvis gott igen)



2010-09-21
 11:22:58

Nu ska jag

Nu ska jag städa badrummet. Det låter väl skoj eller hur? ;)

2010-09-21
 09:51:10

Regn regn regn

God morgon. Idag vaknar vi upp till ett regnigt och grått Sverige. Inte helt ovanligt. Innan jag steg upp ur sängen låg jag och kollade igenom mina sommarbilder på datorn. Sommaren är verkligen det bästa. Då blir alla bekymmer helt plötsligt så små och allting känns rätt underbart. Kolla här liksom!











Åh vad jag längtar till sommaren 2011!

2010-09-20
 23:13:53

Hiss

En hiss såhär på kvällskvisten.



Riktiga vänner

Jag menar man kan ha många vänner, många bekanta, men det finns alltid några som har den där speciella platsen i hjärtat. Jag talar om sådan vänner man kan ringa, SMSa, prata med närsomhelst på dygnet, om vad som helst. Stora som små problem. Sådana vänner som lyssnar, ställer frågor, komemr med lösningar eller helt enkelt bara håller om en när man är ledsen. De behöver ibland inte vara några ord inblandade. Bara känslan av att det finns någon som bryr sig, någon som förstår att det gör ont i både hjärta och själ ibland, och att det ofta hjälper med en blick och en kram för att man ska känna sig bättre igen. Sedan jag blev mer öppen om mitt liv har jag upptäckt att jag har så många fler vänner omkring mig som kvalar in i hjärtats innersta vrå. Ibland undrar jag om jag ens är värd alla dem, men jag känner mig så otroligt lycklig som har er. Ni betyder så väldigt väldigt mycket. kan låta klyschigt, men utan er inget mig.  
2010-09-20
 20:32:51

Life is better on top

2010-09-20
 19:41:45

What´s up with today?

Ja vad hände med dagen egentligen?
Halvseg start måste jag säga. Ringde runt till alla instanser angående min borttappade plånbok. Inget gehör från dem dock. Inte hittad, inte inlämnad. Jag har dock två chanser kvar, typ. Om den skulle vara inlämnad hos SL Hittegods, kommer den inte dit förrens på onsdag. Dte är chans ett. Chans två är kanske något mer vågad. Jag mejlade RixFM Hjälp idag. Programpunkten där de hjälper vanliga människor med kanske vanliga eller ovanliga problem. Hoppas att de kan hjälpa mig och någon vänlig själ ute i Sverige lämnar tillbaka min plånbok!

Jag åkte i alla fall sedan iväg till stället där solen alltid skiner, Mörby. Jag solade solarium, handlade, och köpte en stoor Kaffe-Latte på Espresso house!

Sedan åkte jag hem. Och ja nu är jag här. Schysst dag?

2010-09-20
 18:16:49

Du vet väl?

Todelodeloodoo!
(snygg hälsningsfras va?) Först måste jag bara berätta att jag har världens finaste flicka i mitt liv. Tjejen heter Linnea. Jag ser upp till henne, jag litar till 100% på henne, och jag fullkomligt älskar henne. Utan henne vore jag ingenting. Jag har ett par få vänner i mitt liv som verkligen har fått mig på fötter igen. Linnea du är en av dem, alla gånger! Hon är så vacker. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har dej.

Linena har således en egen blogg, jag kikade in där häromdagen, och fick se detta. Jag började typ gråta. Så fin är du!




Genom regn, genom snö, genom varenda jävla grej.
Du vet väl att jag älskar dej?
2010-09-20
 12:05:33

Ge det en tanke

Ljuspunkterna är inte alltid självklara, men letar du lite finner du dem

2010-09-20
 11:03:25

800

Idag, just i detta inlägg har min blogg funnits i 800 inlägg.
Känns lite skojsigt faktiskt. Börjar närma mig 1000-inläggsstrecket nu.
Vad ska man göra för att fira detta då? Förmodligen ringa en massa samtal. Det låter väl som ett bra kalas. Det som skulle vara den bästa presenten skulle ju absolut vara att någon lämnat in den till polisen eller SL:s hittegods. Jag tror inte längre på att någon gjort det, men man kan ju alltid hoppas. Fast hoppet för mänskligheten försvann lite eftersom typ jättemånga av mina kontaktuppgifter finns i plånboken.

Seriöst var är världen på väg?

Grattis fianpians-blogg i alla fall :)

2010-09-19
 23:22:31

Dags att sussa!

Näe nu får det vara nog med vuxenheter. TV:n stängs av och sängen väntar.
Imorn har jag zero planer. Zero busskort = zero möjligheter. Eller det var faktiskt inte riktigt sant. Jag ska ringa en massa samtal imorgon. Försäkringsbolaget, bussgaraget och MAX.
Tänkte försöka komma upp och ut i skaplig tid också. Skulle vilja fotografera i dagsljus, om vädret tillåter.
Men nu är det dags för sängen som sagt.
Allra först ska jag bara skriva av mig i min lilla dagbok. Som jag öppnar igen den dagen jag är frisk.

2010-09-19
 22:53:58

My thoughts is someplace else

Jag sitter och tittar på valvaken på SVT. Men jag måste medge, att jag inte riktigt kan hålla tankarna i den politiska banan. Jag satt och hasade mig runt på ansiktsboken och halkade in på mina videoklipp. Videoklipp där jag medverkar. Jag fann videor från tävlingen. Gymnastiktävlingen på Gotland för två år sedan. Jag är så otroligt ledsen att det blev som det blev. I år missar jag den i särklass roligaste gymnastiktävlingen på grund av den äckliga jävla sjukdomen.

Fuck you

2010-09-19
 21:18:16

Hiss & Diss

Tänkte köra en lite "val-inspirerad" hiss och diss såhär valdagen och valvakan till ära.



Soffliggare (För er som inte vet, soffliggare brukar de som inte går och röstar kallas)

Det måste vara bland det värsta jag vet. Eller okej. Klart att man inte är tvungen att rösta om man inte vill. Men då, för det första; Tycker jag inte att man då har rätt att klaga under de nästkommande fyra åren. Lägger man inte sitt strå till stacken, ska man ta mej tusan inte klaga på bygget sedan! Och för det andra: Va tusan är det för anledningar ni soffliggare har för att inte gå och rösta?! Det känns inte som att det gör någon skillnad, Jag kan inte så mycket om politik. Å jag blir så jävla arg!! Klart som tusan att en människa inte kan förändra hela landet, men om alla skulle tänka så, vad skulle hända då? Då skulle ju ingen rösta. Alla behöver göra sitt för att det ska bli förändring. Vi behöver gå ihop tillsammans!
Jag hoppas att just du röstade idag. Det gjorde i alla fall jag.





Vaxholm

Jag måste härmed passa på att hissa min egna kommun. Slog upp Aftonbladet och valsidorna och blev såklart först arg när jag läste om det jag tidigare dissade. Men sedan tittade jag längre ner på sidan.
Sånt här gillar jag. Go Vaxholm!!


(Valet 2006)
2010-09-19
 13:29:31

Lunchtime!

Står å kokar pasta till lunch.
Och vad kan man ha till pasta och köttbullar? Jo stark senap så klart!!






Ojoj nu är strx al-dente-tiden förbi. Tebax till matlagningen!
2010-09-19
 12:15:28

ಌஜಌ If ಌஜಌ

If you're brave enough to say good bye, life will reward you with a new hello.

2010-09-19
 10:19:24

God morgon!

God Morgon Sunshines!

Oj va länge jag sov idag för att vara jag. Kanske inte så konstigt eftersom jag inte gick och la mig förr än runt halv 2 - 2 inatt.

Idag är det den 19 spetmeber. Valdagen. (Och nu minns jag att en av mina vänner fyller år också, ska ta och gratta henne minnsann)
Jag ska i alla fall åka till Vaxholm sedan och rösta. Men den här dagen ska bli en ta-det-lungt-dag, åtminstone så här på förmiddagen och morgonen, för min del. ska bli såå skönt. plocka på rummet, kanske dammsuga, fixa i garderoben, skriva lite projektarbete, ta en promenad, ja möjligheterna ÄR oändliga. Det är så skönt när man inte går i skolan, att man slipper ha söndagsångest. Livet måste gå ut på det. Att inte ha söndagsångest alltså! ;)

Ska försöka uppdatera avsevärt mycket mer idag än vad jag gjorde igår. Wish me luck!

2010-09-19
 01:04:27

Hemmaaa!

Lite kass uppdatering från idag, men det var ni väl förberedda på va?
Jag ska försöka ta igen det imorgon (eller egentligen bara senare idag). Inte heller kameran var med idag, alltså zero-bilder.

Det jag kan säga om dagen är att jag idag umgåtts med personer som får mig att må bra ♥

God natt så länge!
Puss!


Foto taget och redigerat av mig
2010-09-18
 09:19:52

Grovsopor

God morgon!

mamma och jag ska iväg och slänga grovsopor snart.
Jag komemr förmodligen inte att vara hemma så mycket idag. men jag försöker uppdatera ändå!

Puss och kram!

2010-09-17
 23:58:40

Sophia hissar



Ärliga människor

Förhoppningsvis är det ensådan, en ärlig människa som fått tag på min plånbok. Jag känner att om jag skulle få tillbaka den igen, okej busskort och kontanter kanske inte är kvar, men snälla snälla lämna tillbaka plånboken åtminstone! Allt får ju såklart gärna vara kvar, men lämna i alla fall något! Får jag tillbaka plånboken ska jag börja tro på mänskligheten igen.

2010-09-17
 23:52:07

Transferring you back in time


Fotat av mig 17/9-2010
2010-09-17
 22:49:49

SOS - Seglarresan

Sitter å tittar på SOS - Seglarresan. Jag älskar svensk film. Jag kände att jag behövde en lättsam film efter denna dag.

Trevlig kväll på er!


2010-09-17
 17:51:09

Stärkande

Nu tänkte jag ta en stärkande och rensande promenad. Tänka bort denna dag för en stund. Frisk luft brukar vara bra medicin :)

Kameran följer med!

2010-09-17
 17:40:06

Ny kategori!

Funderar på att faktiskt försöka hissa och/eller dissa ibland. Få det till en vana. Kanske inte varje dag, men när jag har något vettigt att komma med. Då tänkte jag att något annat vettigt kunde vara att det får en egen kategori. Så här är den!!

2010-09-17
 17:31:07

Trots..

Trots ännu ett stadigt God Morgon, blev dagen som den blev.




Suktad?
Sophias grötfrukost:
- Havregrynsgröt
- Banan
- Hasselnötter
- Russin
- Torkade aprikoser
- Mjölk

:)

Ska jag säga något som e positivt denna dag? Mina ögonfransar är trots allt, efter ca 3 oceaner av gråt, fortfarande överraskande böjda. Tjohoo!

2010-09-17
 16:23:27

Vilken JÄVLA DAG!

Nu MÅSTE jag bara skriva av mig!

Å jävlaaaaar vilken dag! Å jag menar inte på ett bra sätt!
Vi tar det från början;
Jag steg upp i tid för att ha gott om tid till mötet jag skulle ha. När jag nästan är klar, får jag reda på att min behandlare bokat in någon annan på min tid. Grejt! Jag åkte i alla fall iväg, försöker tänka bort alla elaka tankar som ville gräva sig in i mitt huvud. Handlar lunch i Slussen, hoppar på bussen. Går av bussen. upptäcker att jävlaaar! Plånboken är borta!
Blir lite smått galen, ringer SL, hittegods, bussgarage å fan och hans moster. Den är borta. När jag ringde alla instanser försökte jag vara vuxen och låta ansvarsfull och lugn. Det misslyckades. När jag ringde sa jag: Hejsan mitt namn är Sophia. Ursäkta att jag gråter, men min plåååånboook äär bortaaaaaa! Efter x-antal samtal får jag prata med en snäll kille. han hjälper mig så mycket han kan, men utan resultat. Min plånbok är förmodligen tagen av någon passagerare på bussen. Jag hoppas innerligt att det är en vänlig själ som hittar den.

Jag klarade verkligen inte att hålla tårarna borta, och vet ni vad jag SKET FULLSTÄNDIGT i det. Jag satte mig mitt i Centrumet och storgrät, kanske inte så högljutt, men jag lovar tårarna sprutade! Efter en liten stund kom det nån utländsk gullig kille som hade fiket i mitten fram och frågade om allt var bra, jag sa nej. Han frågade varför och önskade mig lycka till med allt när jag berättat. efter ytterligare någon minut, kom den andra caféarbetaren fram och sa: "Lilla Gumman! Vill du låna telefon?" Jag berättade att jag redan ringt alla. Han sa att jag skulle komma och sätta mig hos dem i alla fall så att jag satt i en tryggare miljö. De bjöd mig på supergott, varmt myntate och kaka. Med påfyllning. Så gulliga var de. Å så pratade de med mig hela tiden så att jag skulle lugna mig. De sa att jag skulle dricka och äta för att få bort tårarna så att jag kunde stråla lika mycket som vanligt :)
Han sa också: "Säg till när du går härifrån, så ska du få en latte att ta med dej!" När jag gick därifrån, tackade jag så otroligt mycket för deras vänlighet och sa att det kändes bättre nu. Så fick jag min take-away latte och gick vidare till banken och spärrade mitt kontokort. Jag älskar att se att det finns människor som bryr sig. Jag blev nästan lite rörd.

Nu har jag lugnat mig lite. Busskortet får jag förmodligen säga adjö till. Pengarna också. Men jag får väl vara glad att det inte var telefonen, kameran eller ett par hemmanycklar. Som han på cafét sa; Ägodelar kommer och går, var glad att det inte var hela ditt liv.

Någonstans har jag ändå en känsla av att någon kommer att höra av sig. Jag hoppas så innerligt på det i alla fall.


Såhär upprörd är jag, mest på mig själv.
2010-09-17
 07:36:11

Vad tittade vi på egentligen?

Vet ni vad jag upptäckte förra veckan? Någonting jag aldrig tänkt på förut. Ni vet lejonkungen? På en av deras planscher, kan man se någonting annat, någonting gömt.

Ser ni det?


Ser ni att det ser exakt ut som en kvinna i bara trosorna, som sträcker upp armarna?
(Haha jag bara undrar vad JAG tänkte på eftersom jag gjorde sådana accosiationer till en barnfilm)
2010-09-16
 23:41:41

Projektarbete

Jag halvligger här i sängen och fixar med mitt PA. Känns rätt schysst, nu när jag fått börja om, nystart liksom. Jag har allt några idéer på gång tror jag.
Imorgon väntar en lite halvjobbig dag, förmodligen. Möte och sånt, på Mando. Men det är fredag, och jag ska se till att den blir bra, kanske ska hyra en film? Köpa godis? Plugga? Blogga? Möjligheterna är oändliga.

Men nu är jag allt lite trötter, bingen väntar.

God Natt!
Puss
2010-09-16
 22:41:58

Woop Woop!

Besöksrekord!

52 unika besökare, och klockan är endast 22:41!

2010-09-16
 21:16:38

Hiss



Stark senap

Idag är det alltså stark senap som får äran att bli hissad. Jag kan äta det till vad som helst. Häromdagen åt jag det tillsammans med blodpudding. Min chef fick kväljningar när jag berättade det. Men vaddå alla har väl sin egna smak? Igår åt jag det till pasta och köttbullar, och idag till bulgur. Som sagt det funkar till allt! Till och med till korv ;)

2010-09-16
 20:41:29

Måste betyda något

Idag har jag sett 2 stycken regnbågar. Det måste betyda något. Eller?

2010-09-16
 19:24:14

Precis så som jag ville ha det!

2010-09-16
 18:37:57

It´s all about holding on

Jag vaknade som sagt upp med känslan av att shit, det här kan bli en riktigt dålig dag. Så antingen sitter jag hemma och grämer mig över mig själv och mitt stundtals äckliga liv, eller så gör jag något åt det.
Jag gjorde något åt det.

Vid 12 snåret cyklade jag i ilfart iväg till båten, tog bussen in till staden, och hamnade på Waynes med Felicia för en lunch. Tack tjej för att du ville hålla mig sällskap och få mig att tänka på något annat för en stund!




Felicia =)




Jag hittade fina grässtrån vid Sergels torg
2010-09-16
 11:48:57

Blä

Usch vilken jobbig dag detta skulle kunna bli..
Dags att gör något åt den då va?

2010-09-16
 09:26:20

Ett stadigt God Morgon

Starar dagen med en stadig frukost och mitt favoritkorsord som finns i SvD. Till det har jag korsordslexikonet. Morgonen är gjord!!





God morgon på er!
2010-09-15
 22:41:19

Varför inte?


Alanya 2010
2010-09-15
 22:20:48

Sjuukt nöjd!

Va sägs om den nya designen.
Själv är jag sjukt nöjd.
Tummen upp :)

2010-09-15
 21:08:42

Yo!



Jag bara köööör!
2010-09-15
 20:44:50

There is always something going on

Alltid är det något. Något i mitt liv som försvårar uppdateringen av denna blogg. Jaja, nu sitter jag ju i alla fall här och skriver.

Dagen började med MASSOR av regn! Shit pommes jag trodde jag knappt skulle komma ut ur huset! Men precis till att jag skulle iväg slutade det upp. Jag klev på båten. När jag var framme i Vaxholm (efter ynka 5 minuter) ÖSregnade det igen. Haha, jag säger då det.. Sverige..

Jag åkte i alla fall iväg till Arbetsförmedlingen och skrev in mig där. Man måste ju göra det, annars får man ju ingen ersättning om man inte får ett jobb inom 3 månader eller vad det är. Träffade världens goaste intervjuare. Jag tror vi snackade i typ 45 minuter om helt andra saker, lite relaterade till jobb såklart, men kul hade vi. Vi kom fram till att vi hade massor gemensamt. Känns sjukt skönt att ha fixat det där i alla fall. Vuxenpoäng!

Sedan åkte jag tåget till Täby centrum och köpte en lite söt väst. Jag har ingen bra bild ännu, det kanske kommer vid ett senare tillfälle ;)

Efter det begav jag mig hemåt, å jag menar är INTE detta den mest härliga känslan??:

Vaxholmsbussen anländer till Roslags Näsby Trafikplats (probably the best feeling in the world ;) )

Här är lite fler bilder jag tog idag. Jag måste bara säga att det var ett väldigt ombytligt väder dessutom. Först spöregn, sen skinande sol, spöregn och blåst, skinande sol.. Man blir ju inte riktigt klok!


Fin sjömack, fin utsikt


Din och min båt, Linnea :)


Gästhamnen

2010-09-14
 23:54:15

Tisdag in some pictures









2010-09-14
 11:04:02

Kladdkaka

Står å fixar kladdkaka.
Idag ska jag träffa min fina Annsing.
Uppdaterar mer sedan.

Puss

2010-09-13
 19:32:54

Sämst update!

Lessen för sämst update det senaste dygnet!!

Jag har i alla fall haft så jävla kul nu i helgen. Som jag har längtat efter denna helg och SOM jag njöööt! Fy tusan vad jag älskar att jobba i hamnen. alla mina små sötisar var där. Jag saknar dem redan! Jag har fått så många nya vänner den här sommaren, så det är heelt gaaalet! Jag känner verkligen ett enormt stöd i allting från dem. Kärlek till er! ♥

Hela helgen har flutit på som attan. alldeles för fort gick den. Men jag är ändå så sjukt nöjd med allting. Jag menar, hela sommaren har jag levt i nuet. Jag har tagit vara på varje stund. Och vet ni vad? Livet blir så mycket mer underbart. Jag har verkligen älskat att leva i sommar. Världens mest underbara vänenr har jag. Jag förstår inte hur jag kan vara värd dessa underbara människor! Jag älskar er!

Nu har jag lite småprojekt på gång, går i skolan, jobbar lite extra förhoppningsvis osv.

Idag var jag i skolan och pratade om projektarbete. När jag är i Täby C efteråt får jag ett SMS; Är du i Täbban. Hanna tror hon såg dig! Haha vilka sitter då på EH om inte Hanna å Victoria. Så jag stannade där ett tag, tog en latte och vem går då förbi? Jo min vackra ANNSING! Ödets ironi! Vi hade inte pratat på ganska länge förrens igår. Då bestämde vi att vi ska ses imorgon tisdag och luncha ihop. Och så stöter vi på varandra IDAG! Hihi!

Har arbetat ideeellt på Silverö idag ;) Eller nåt sådant i alla fall ;)

Jo just ja, jag var hos tandläkaren och lagade mina två hål idag. När de bedövade kom de åt nån nerv eller så sprutade de upp i tårkanalen för jag grät från ett öga. Helt bedövad och drogad var jag när jag gick därifrån. Skrattade och pratade i ETT! Tills det började släppa, då blev jag groggy haha ;)


Godaste mineralvattnet med citron finns på EH!
2010-09-13
 00:17:03

Känner mig

Känner mig lite trött och lite för uppjagad för att blogga. Hör av mig imorn.

Puss

2010-09-12
 07:40:42

Gomorron!

Sitter och sminkar mig.
Strax dax för jobb!

Puss
2010-09-11
 23:58:12

Vad gör det om hundra år när allting kommer kring?


I hate you -  But still I love you so
I already miss you - Still I am trying to destroy you

Bye bye my "love"
2010-09-11
 23:44:08

Konsten att koppla bort

Idag vaknade jag på pisshumör. Typiskt tänkte jag eftersom idag var dagen "D" som jag sett fram emot så mycket. Stora båtmässedagen. Jag har sett fram emot den, som en sommardag i september, mina fina kollegor och sjuukt mycket att göra. Förmiddagen var seg. Jag hade ju tänkt åka in till staden innan jobbet, men jag upptäckte attd et gick skitdåligt med båtar, en som kom från staden men som inte la till vid min brygga utan bara gick förbi. Jag testade i alla fall att ringa och kolla om de kunde göra ett "extra-tillägg" Hon i luren sa, nej tyvärr, vi gör aldrig så. Synd för hennes att jag vet bättre, för jag har faktiskt lyckats skaffa fram extratillägg förut. Men skitsamma. Jag kände att, näe nu får jag ta mig tusan se till å gaska upp mig! Så jag drog på mig ett par andra byxor, och hopapde över att spegla mer än ansiktet. Tog båten in till jobbet. På vägen träffade jag på en underbar vän, som haft en ritkitgt dålig dag. Jag kände mig så ledsen för hennes skull. Jag vet att hon älskar cheescake. Så 5 minuter innan jobbet slank jag in på Waxholmsbagarn och köpte en bit som de så fint slog in åt mig. Jag gick till jobbet, och första längre paus, tog jag cykeln bort, lämnade tårtan hos en som jag känner som senare skulle leverera den till min fina vän. Ett litet tag senare får jag ett så gulligt SMS som gjorde att jag gick runt och log hela dagen!


Snacka om att jag blev glad!

Men i alla fall, jag kopplade bort de dålig tankarna och bara körde mitt race. Och jag måste bara säga det var så JÄVLA roligt att jobba idag!






Min coola chef och jag fotade spektaklet!


Kollegor in action!


Jag menar; CHECKA UTSIKTEN VI HAR!!

Haha och det mest ironiska på hela dagen måste ändå ha varit en "kund". Alltså, båten jag skulle fråga om de kunde gör ett extra tillläg på morgonen var båten Västan. ´När jag springer runt i hamnen kommer det en kille emot mig. Jag tycker att jag känner igen honom. Jag kommer efter ett par sekunder på att jomen just ja, han jobbar ju på Västan! Jag sa, jo du jobbar väl på Västan? Han svarade att jo det gjorde han visst. jag berättade om mitt försök att få dem att privat hämta upp mig imorse, men att det inte riktigt fungerat. Han sa då; men då pratade du väl inte med oss? Nej det gjorde jag ju inte, jag pratade med turupplysningen. "Ring till oss direkt nästa gång istället!" sa han då. Så hjälpte jag honom med SvD och så sa vi hej då. Privatchaffisar, check? ;)

Efter jobbet möttes vi upp igen, vi kollegor och gick till 10an och drack upp våra drickspengar. Så nu rapar man lite fint öl sådär, schysst! ;)

Jag har världens bästa jobb, och världens bästa kollegor. Och vänner.

Jobb från 10-18 imorn.

Puss



2010-09-11
 10:34:20

Inte fullt lika nära, men...





Hamnade igår på Miljöpartiets torgmöte. Jag stannande inte så länge. Miljöpartiet är inte min grej. Punkt.
2010-09-11
 09:06:56

Gomorron!

Idag är det dags för jobb igen, men inte förrens klockan 14. Jag funderar på om man ska ta en trip till staden innan och gå runt med mitt CV. Vädret ser inte jättelovande ut dock, men det ska nog bli bra ändå.

Vaknade på lika sugigt humör som jag hade när jag gick och la mig. Känns inte så bra. Tur då att man har jobbet som kommer och räddar en.

Båtmässa idag. Förhoppningsvis grymt mycket folk.
Slutar ganska sent i kväll. sedan snackades det om att vi skulle gå och dricka upp våra drickspengar med hamnen efteråt. Vi får se hur det slutar ;)

2010-09-10
 22:18:49

Exceptionellt dålig dag

Tur att jobbet räddade mig.
Jag tänker sitta här i mina baggy-jeans.
Orkar inte blogga mer just nu.

Uppdaterar mer imorn.

2010-09-10
 08:52:59

Måste tipsa!

Jag tipsar här om den, just nu, i särklass godaste (till lukten) duschkrämen!
Mmmmmm, jag kan sitta och lukta på mig själv hela dagen nu!!

2010-09-10
 08:30:13

Be there, or be SQUARE!!

Fredag till och med söndag (alltså 10-12/9) Kör Waxholms Gästhamn Begagnat Båtmässa.'




Be there or be SQUARE!!
2010-09-10
 08:27:45

Godmorgon freeeeeedag!

Wiee! Idag är det då äntligen fredag!
Jag ska jobba! Som jag har längtat efter denna helg!

Just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska äta frukost eller duscha först. Jag tror att det blir duscha faktiskt, så hinner håret torka till sedan.

Men nu ska jag kanske sätta igång då :) Ses sedan!
Puuuuuss!


2010-09-09
 23:55:51

En stor latte förlänger livet!

Ja, så var man hemma igen!
Det blev en visit in till stan igen. Jag menar, jag tycker att det är så jävla onödigt att klaga på att man bor långt borta, NÄR VI FAKTISKT INTE GÖR DET!! Shit, jag kan bli galen när folk tycker att det är "jobbigt" att åka in till stan. Shit, sitt å ruttna i era förorter då!! Men kom inte här å klaga sen! Absolut ingentning från idag, men jag har upplevt det ;) Jag åker i alla fall gladeligen både 2 och 4 ggr in till stan på en dag. Idag blev det två ggr. Efter andra gången kom jag hem med ett par "baggy-jeans" (!!!!) Mitt första par. Wohoo! Känns sjukt skönt, och sjukt ovant. Men nu har jag större förutsättningar för att lyckas med mitt mission känner jag! Även ett typ vanligt baslinne kom jag hem med, jag har ju typ rensat ut ALLT, med andra ord dags att fylla på med nytt.
Jag menar; Yo gangsta!!

Inte mycket annat hände direkt, Förutom att jag först fick sitta å vänta på båten i Vaxholm i 45 min å sen gå hem i 25 minuter. Tur att man har vänner som vill prata i telefon och underhålla mig :)






Thumbs up!
2010-09-09
 15:04:10

Släng och häng!

Jag fick just en mycket trevlig överraskning när jag kom hem. Jag ska strax iväg mot staden en sväng. Och ikväll blire mys :)

Jag har just skrivit ut alla partiprogram från partierna som agerar i Vaxholm. Tänkte ha det som reselitteratur på bussen in. Man måste ju sätta sig in i hur partierna vill ha det just där man bor. Det är minst lika viktigt tycker jag. På ett sätt känns det ju mer som om det handlar om en själv, om ni förstår ;)

I alla fall. Nu börjar det dra ihop sig, borde kanske fräscha upp mig lite innan jag drar. Så man inte ser ut som en säck med skit.

En stor latte skulle sitta fint också :)

2010-09-09
 11:12:17

Ombord på Silverö

Halli hallå!
Ja, nu är jag som rubriken lyder ombord på Silverö. Alltså tillbaka i Vaxholm.
Lägenheten var så sjukt fin. Jag vill vill vill verkligen bo där! Perfekt läge, precis på tunnelbaneperrongen, typ i alla fall. Men när man klev ut ur porten tog det 15 sekunder sedan var man igenom spärrarna. I am not kidding!
Superfräsch eftersom den var nyrenoverad också. Stambytt 2008 och på hela 34 kvadrat! En toppenlägenhet med andra ord!

Jaja, nu blir det hem å svida om till något nytt, och sen iväg igen.
By the way så har jag sovit ca en och en en halv timme i natt. Det gick helt enkelt inte att somna. Jag var inte ett dugg trött. Men ni kan ju gissa hur jag börjar känna mig nu, och klockan e ju bara 11:05, hur ska detta gå ;)

218.jpg Silver&ouml; image by kimsfartygssida
2010-09-09
 06:06:26

Torsdag

Gomorron mina fina!

Sitter å äter grymt tidig frukost. Mamma och jag ska på lägenhetsvisning.
Pusshej så länge!

2010-09-08
 21:49:21

Pictures

Heeej!

Idag har jag spenderat större delan av dagen med fina vänner.
Först stod jag över en timme å språkade med min underbara chef, vi drack kaffe, chattrade och ojade oss över gammaldags vanilj.. haha skönt att man inte är ensam!

Sedan drog jag vidare, mötte upp Malinski och vi strosade lite i affärer innan vi mötte upp resten av gänger på EH:











Nu har jag dessutom fått hem min älskade skinnjacka igen, den har ju bort borta ett tag ;)

Imorn ska jag och mamma på lägenhetsvisning, tidigt som attan.. bäst att sova snart :P

2010-09-08
 21:00:56

Beroende av plastikoperationer

Jag säger bara..usch..?

 





2010-09-08
 20:55:59

New shoes!

2010-09-08
 08:49:10

Gomorron

Gomorron Sunshines!
Här sitter jag och har precis sminkat färdigt ögonfransarna, med datorn i sängen och musiken opå hög volym. Perfekt start på en onsdagsmorgon.

Idag ska jag iväg på lunchfika med trevliga tjejjor; Malin, Victoria, hanna, Linda och Vida. Det blir EH like good old times, lite reunion :) Innan dess ska jag försöka hinna dricka lite kaffe med min fina chef, hon hörde av sig till mig igår och frågade om jag inte kunde göra det, så det ska vi väl försöka hinna med.
Borde också åka och försöka hämta tillbaka min skinnjacka som jag glömde hos en kompis.

Jaja snart dags för frulle.
See you!


Lite shopping skulle jag gärna hinna med också..
2010-09-07
 21:34:37

Why cant I have summer tonight?

2010-09-07
 19:19:53

Kära vänner

Ja, hur ska jag skriva det här inlägget då?
Vi tar det väl rätt upp och ner, svart på vitt.

Jag måste bara be er om överseende de närmsta månaderna. Jag kommer kanske inte att vara den gamla glada vanliga Sophia som ni förhoppningsvis lärt känna. Jag lovar jag försöker vara henne hela tiden, men ibland blir det för jobbigt. Jag har ju som tidigare nämnt bestämt mig för att följa behandlingen och på riktigt försöka bli frisk den här gången, mota bort mitt sjuka beteende och bara bli helt fri!

Låter väl hur bra som helst eller hur? Kruxet är bara det att, det jag behöver göra för att bli frisk är bland det jobbigaste jag vet. Jag kommer må piss, ett tag, för att sedan förhoppningsvis få smaka på det riktiga livet. Jag vet att jag kan bli mer lättretlig, mer inåtvänd och allt sådant där. Men nu vet ni i alla fall. Jag älskar er alla i alla fall, även om jag har svårt att vara den Sophia ni är vana att se.

Mina vänner betyder allra mest ♥ 

Men nu vet ni i alla fall som sagt...


Bara så ni vet..
 
2010-09-07
 11:14:49

Städar, rensar, fixar, sorterar, slänger

Ja det är en sådan dag idag. Usch vad jag bara vill slänga ALLT!!

Lite senare ska jag följa med mamma å handla, hon brukar tycka om när jag är med :) Längesen jag var i Gurraberg också, så det ska bli lite najs.

Jag kanske visar bilder från mitt rum vid ett senare tillfälle.

Pusshej!


Haha, jag var bara tvungen...
2010-09-07
 09:47:12

Sophia Beach

Min fina vän Vida har varit på Kreta nyligen. Där fotade hon en bild som hon sedan skickade vidare till mig.
Shit! Tänk att jag har en hel strand uppkallad efter mig!

2010-09-07
 08:52:11

God morgon!

Vilken dimma det är ute. Jag kan inte se mycket och finlandsfärjorna tutar sig hesa precis utanför huset.

Jag satt alldeles nyss på dass och funderade över vilka saker jag "måste" ha när jag flyttar hemifrån:

2010-09-06
 22:41:10

Imorn väntar en ny dag

Imorgon är en ny dag. En ny dag att kämpa sig igenom.

Tungt å segt det kan kännas iblann', men jag kämpar för att en dag kunna stå där å säga att jag vann..

2010-09-06
 20:57:37

Gratis är gott, billigt är äckligt!

God kväll my friends!

Nu sitter jag här, lite halvt utammattad i min säng efter en lång dag till fots. Började med att ta båten 09:40 för att gå till tandläkaren. Jag hade 2(!) hål!! Bokade en ny tid nästa måndag då vi skulle laga båda två.

Tog bussen in till Staden och strosade runt i affärerna. Vid halv 2 mötte jag upp mamsi för en lunchfika på Waynes. Sedan gick vi till apoteket och köpte lite medicin till mig. Först några tabletter för min onda mage. Sjukt ont. Jag hade så ont häromkvällen att jag trodde jag skulle få åka till sjukan. Men nu har vi i alla fall något som kanske hjälper litegrann. Dessutom köpte vi lite flour till mina tänder :) Vi styrosade vidare i lite affärer innan vi skiljdes åt. mamma skulle hem, jag skulle SHOPPA! 

Jag kom hem med en ny tröja, en nya kofta och en ny sjal. Var på vippen att köpa ett par skor å en annan kofta också, men jag hejdade mig, det får bli imorn istället. Jag tänkte visa lite bilder vid ett senare tillfälle. Har bara lite provrumsbilder för nu på en av grejjorna men det kanske räcker så länge?



Sedan drog jag mig vidare hemåt och ja nu sitter jag här i mitt lite kaosartade rum. Det behöver definitivt en uppfräschning..


Hur många?


Sophia ♥ Latte
2010-09-06
 19:44:13

Hur nära?!

Hur nära kan man komma egentligen?! ;)


Folkpartiets partiledare Jan Björklund

Jamen verkligen jag kan ju nästan med mina egna ögon räkna hur många näshår denna man har. Ja då är man banne mig nära ;)

Hamnade i alla fall mitt i Folkpartiets torgmöte på Drottninggatan. Jag som är intresserad av politik stannade kvar och lyssnade på argument efter argument varför man ska rösta på just dem. Intressant värre var det i alla fall.





2010-09-05
 22:32:07

Jag hatar dig!

Jag hatar dig mest av allt på denna jord.
Jag hatar att du någonsin entrade mitt liv.
Du är den vidrigaste jag vet.
Kan du inte bara lämna mig i fred?
Du förpestar mitt liv.
Allt vore bättre utan dig.

Sa jag att jag hatar dig?
2010-09-05
 20:48:46

Kompisdag

Hola friends!

Idag det bleva en kompisdag. Mötte allra först upp Felicia och Tiffany på Waynes och vi snackade lätt bort ungefär 2 timmar, shit vi hade verkligen behövt lite längre tid om vi skulle snackat igenom allt, men det tar vi nästa gång ;) Fina flickor i alla fall :D


Tiffy


Felicia

Efter mötet med brudarna strosade jag vidare till en annan brud vid namn Vida. Vi körde en fika på EH och snackade skit.


Vida



När vi fikat klart tog vi en liten promenad bort till affärerna innan de stängde. Det blev ett par nya örhängen till mig (jag håller ju som ni kanske märker på att byta ut hela min smyckesgarderob) Och ÄNTLIGEN kom jag till skott med att köpa nya hårnålar! Jag menar det måste vara världens mest berättigade fråga. Var fan tar alla hårnålar vägen?! Nu har jag i alla fall 20 nya, de bör räcka åtminstone 3 dagar..

Tog mig hem till Vaxholm å nu e jag hemma. Jag ska visa örhängena sedan, ni behöver inte vara oroliga ;)


Molnen tornade upp sig

2010-09-05
 09:58:26

Godmorgon!

Hellu darlings!
Nu sitter jag här å väntar på att jag ska kunna äta frukost. Måste nämligen vänta tills jag kan använda micron å värma min proviva och min macka (Ja, jag micrar hellre mackan än rostar den!)

Idag blir värsta "träffa-kompisar-dagen" Först vid klockan 1 ska jag träffa Felicia och Tiffany och vi ska luncha tillsammans. Vid klockan 15 ändrar jag sällskap och träffar Vida som jag inte har träffat sedan vi var på Mocco, kom vi fram till igår. Helt sjukt!! Jag har saknat alla 3 brudar en massa massa! Nu äntligen får jag träffa alla på en och samma dag! Gissa om min mun kommer att gå i ETT! Felicia och Tiffany har jag förresten inte heller sett på alltför länge!

Jag tror på en trevlig och "fullt-upp-dag". Det skulle inte sitta fel med lite shopping heller ;)

2010-09-04
 23:08:51

Svag för svensk produktion

Det bidde ingen Beck(!!) Men jag är en sådan där svensk produktionsnörd, vilket innebär att jag älskar allt som är svenskproducerat inom film å sånt. Så det blev Jönssonligan istället. Jag tror banne mig bara att det är jag som tycker att det är bra.. Men nu njuter jag :D



2010-09-04
 21:53:55

Disneylåtar

Disneylåtyar fungerar alltid!
Dessutom tycker jag för omväxlings skull att just Disney blir bättre på svenska! Här följer några av mina favoriter:









2010-09-04
 21:39:10

You´ve gotta be f*cking kidding me!

För att hålla mitt magonda och mitt illamående borta tänkte jag försöka skingra tankarna med att visa lite bilder jag tagit under gårdagen och idag:


I min ensamhet på jobbet uppenbarade sig en regnbåge


Några sådana här fick jag nog sålda, åtminstone en kanske..?


Vädret ordnade upp sig avsevärt idag under tiden jag arbetade!


Förmodligen vår mest barnsliga glass, små marshmallowbitar ovanpå!


Min alldeles perfekta latte, dock blev den denna gång lite varm och alldeles misshandlad med för mycket kardemumma, men jag lovar den e gryyym!


Inte helt fel att gå hem från arbetsplatsen och se detta, må jag säga!



2010-09-04
 17:51:17

Något jag inte gillar

Åh vad jag hatar gammaldags vanilj!! Det går ju för tusan inte att göra kulor av den!
Till råga på allt är det ju tydligen den mest eftertraktade smaken också, vilket innebär at jag alltid får stå å iursäkta mina fula försök till kulor med att de förmodligen smakar lika gott i alla fall. Näe fy tusan! Tacka vet jag Dulce de leche!



2010-09-04
 13:58:28

Me like kommentarer

Åh vad glad jag blir av kommentarer! Jag har dessutom fått en del nu på sistone, sjukt kul, fortsätt med det!! :D

Just nu är jag på jobbet och städade just upp i köket efter att jag fått en beställning på en Västerbottenpaj. Det regnar och har sig så just för tillfället är det zero folk. Snart blir jag själv här också när min kollega går hem. Finns INTE mycket att göra.

Satt å funderade på vad jag ska göra ikväll. Kanske ska ha Beckkväll med mig själv? Eller är det någon som har ett bättre förslag är det mer än välkommet. Men jag känner att det skulle vara rätt så skönt med en hemmakväll.

Imorn hoppas jag på att få träffa min fina fina Vida. I have missed her a lot!!

Pusshej så länge!

2010-09-03
 17:48:06

Mycket på jobbet..

Eller njae. Min kollega gick just hem, för vi hade så lite att göra. SÅ nu sitter jag här å bloggar på jobbet. FY SOPHIA! ;)
Jag tog dock med mig min kamera idag så att jag har något att roa mig med om det blir alldeles för ensamt. Stänger vid 20 idag, men jag tänkte börja småfixa kanske redan vid halv 7. Städa espressomaskinen och stänga köket, så är man klar med det liksom.

Man kan faktiskt sitta här å plugga lite samtidigt som man gör absolut ingenting ;) Perfekt!! Såg dessutom att jag ska på lägenhetsvisning nästa vecka. Står på plats 6, så det e ganska bra. Den här lägenheten vill jag dessutom väldigt väldigt gärna ha!

Oj nu kom det en man som köpte två wienerbröd och två kaffe! Wohoo! Här blir man glad för allt arbete man får :)

2010-09-03
 11:02:15

Besöksrekord!



41 besökare! Wohoo! ;)
2010-09-03
 08:34:01

Lite bad update

Ja igår var väl kanske inte den mest uppdaterade dagen i mitt bloggliv, men jag har ursäkter.
Åkte iväg i skaplig tid och växlade tillbaka ca 60 Turkiska Lira till svenska kronor. Löpte med mig lite proviant och stack till Vaxholm. Sen bar det av igen till min vän. Vi satt å pratade om livet och alla de saker man får på köpet. Bra som lite sämre. Så jävla fina vänner det finns!

När jag skulle gå hem igår på kvällen kändes det att det verkligen går mot höst. 9 ynka grader och jag hade strumpor och tjocktröja på mig.

Idag väntar jobb. Å JAG SKA STÄNGA SJÄLV! Jag e så jävla lycklig! Det har varit min dröm och idag besannas den. Shit va jag e töntig ;) Men men det ska bli kul i alla fall. Om jag orkar tänkte jag åka å shoppa lite innan, men vi får se hur det blir med den saken.

2010-09-02
 11:16:52

Organiserar





2010-09-02
 00:09:39

Sanning

Måste bara säga att det idag var en riktigt jobbig dag.
En riktig jävla uppförsbacke-dag. Men jag kämpade mig igenom den!
2010-09-01
 23:45:20

Produktiv dag!

Shit vilken produktiv dag!
Känner mig riktigt nöjd faktiskt.

Dagen började ombord, för att sedan föa mig vidare till Tekniska och SL-center där jag fixade nytt accesskort. Laddade på med ett Terminskort och ett fritidskort så det blir exakt samma sak som det tidigare "plus-kortet". Vilket innebär att jag kan åka hur mycket jag vill, när jag vill, året ut. Rätt schysst faktiskt. 1220 kronor fick jag punga ut för det, men jag tycker inte att det är mycket när man tittar på hur mycket jag faktiskt åker. Om 3 dagar har jag tjänat ihop de där 1220 spännen. Jag lade till 20 kronor extrea och nu har jag förmodligen det snyggaste accesskortet:


Rojalist? Javisst!

Jag hann även bli uppraggad(?) under tiden jag stod i kön. Eller ja, nåt i den stilen. Vi e i alla fall kompisar på facebook nu. Det säger väl allt? ;)

Efter det begav jag mig till skolan för att prata med SYV om min Matte C och projektarbete. Och det verkar som om jag ska göra Matte C prövningen V.38 och som att jag kommer kunna skriva om mitt favvoämne och få den projekthandledare jag vill, till arbetet. Rätt schysst och jag kände mig riktigt ansvarsfull när jag ordnat upp det.

Jag belönade mig själv med att gå till Täby C och handla lite. Bland annat ett par sjukt snygga jeans. Jag lovar bilden gör dem inte rättvisa! :P



Jag inhandlade även 3 par nya örhängen:

#1


#2


#3

Sen gjorde jag en annan sak, jag tog nämligen ett till hål i örat, bara lite spontant sådär ;) Nej men, jag har funderat på det i flera år och velat fram och tillbaka, men innan Turkiet bestämde jag mig för att göra det när jag kom hem (så att det inte skulle bli infekterat av poolvatten och värme) Så nu har jag gjort det :D Jag är såå glad och nöjd :D



Efter det åkte jag å träffade Olivia och fikade med henne på mitt nya hak ;)

Olivia! :D

Nästa anhalt skulle bli att hälsa på gympan. Jag är så ledsen att jag inte får vara med och träna :(
Hallen hade i alla fall blivit sjukt fin efter ombyggnaden, och den liknar nu mer en gymnastik-hall.

Tog bussen, tunnelbanan, bussen, taxibåten och cykeln hem. Nu sitter jag å käkar nattmacka. Ska sova en stund strax.

Puss