2011-03-31
 18:41:19

Hej bloggen!





Jag har gått runt och trott att det varit fredag typ hela dagen, men men det är fredag imorgon i alla fall. Dagen
har flutit på i sin vanliga mak. Jag och en kollega spelade in en kort filmklipp som ska upp på hemsidan. Annars har jag mest suttit med ekonomiprytlar.

Nu är jag hemma från jobbet, har precis ätit potatismos och sprödbakad fisk till middag, och ska iväg till träningen om ca 20 minuter. Ombytt och redo är jag.

Jag tänkte på en sak när jag åkte hem. Toalettpapper måste vara det tråkigaste men bland det NÖDvändigaste att köpa, höhö.

Imorn blir en utgångsfri fredag, och oj vad skönt det ska bli. Jag ska sova ut, och verkligen ta vara på dagarna. Det ska väl bli rätt bra väder? 

Kanske dags att börja leta reda på lås, gympaskor och vattenflaska nu.

Vi hörs kanske efter träningen!

Tjohej!
 
2011-03-30
 22:26:58

Kaffe-kaos!

Sicket kaffekaos på jobbet!

Jag måste faktiskt sova nu. Får berätta mer imorgon eller snart åtminstone. Riktigt körigt stundtals på jobbet med sprutande kaffemaskiner och annat smått och gott. Tur att vi skrattade oss igenom allt. Jag har fixat iordning lunch tills imorgon. Det blir kokt potatis och sprödbakad fisk, med vitlöksdressing/sås och grönsaker. Imorgon är stora T dagen, som vanligt varje torsdag. Torsdag Träna Tvätta Torka, ja ni fattar ;)

Idag träffade jag dessutom Felicia och Tiffy. Mycket mysigt.

Nu ska jag sova.

Puss

2011-03-29
 22:43:39

Sparar



Hej vänner!

Nu är jag hemma från Kick off:en. Det var mycket bra och innehållsrik inofrmation, med mycket skratt. Jag råkade till exempel presentera mig som Sophie istället. What?! Förmodligen för att det är så många som alltid säger Sophie till mig. Lite roligt var det i alla fall. Det bästa var att man slapp laga middag=Spara pengar. Jag sparar ju pengar till frisörbesöket som ska äga rum om ca 2 veckor. Åh vad jag längtar! Men det komemr att gå åtskilliga slantar till det,. så jag sparar allt vad jag har. Det som är jobbigt när man inte äter hemma på kvällen är att man fortfarande måste fixa matlåda till jobbet nästa dag. Eftersom jag sparar så rotade jag fram något ur skafferiet som såg ut som tortellini/ravioli och har strimlad skinka till det. Billigt och bra.

Nu ska jag sova lite tänkte jag. Jag längtar till imorgon kväll, då ska jag träffa Flisan och Tiffy :)
2011-03-29
 16:29:06

Tja bloggen! Jag sitter i en kollegas bil ...

Tja bloggen! Jag sitter i en kollegas bil påväg till Kick-off:en med jobbet. Mot city!

2011-03-28
 21:40:12

Sånt händer bara mig


(oops)

Jag har hört det förr, och börjar nu även tro lite på det. Vissa saker händer typ bara mig. Carlings hade glömt bort att ta bort ett larm på mina byxor jag hade på mig idag. Det var så konstigt, fäör det hade inte tjutit när jqag gått ut från carlings med byxorna i påsen, men när jag skulle gå in på HM så pep det. Jag hade varit på en supermysig långfika med Annika, när vi styrde vidare mot lite shopping. Jag bestämde mig snabbt för att jag måste säga något till expiditen så att de inte skulle tro att jag hade snott med mig något ut. När vi skulle betala går jag fram och: "Ursäkta?" och så berättade jag historien. Varpå han frågar efter kvittot, men det har jag ju inte med mig, och så sa han att det enda sättet han kunde hjälpa mig på var om jag hoppade upp på bänken och satte mig direkt på den där mojängen man tar bort larm med. Larmet satt på rumpan strax över sätet eller vad man ska säga. Men vad skulle jag göra. Jag hoppar upp på bänken, sätter mig på den där grejen, efter mycket om och men, och en gapskrattande Annika bakom mig fick vi loss larmet, och jag insåg att, ja, den får jag helt enkelt bjuda på. Det som tål att tillägas är att det var HM på drottninggatan, alltså inte ALLS mycket folk (Förstå ironin) och det såg förmodligen jävligt suspekt ut. Men som sagt, vad gör man? Haha sånt här händer verkligen bara mig ;)

2011-03-28
 14:53:47

Hej bloggen! Just nu sitter jag på tunnel...

Hej bloggen! Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg till Mando. Efter jobbet åkte jag till Liljeholmen. Där har de nämligen den godaste salami-brie ciabattan! Köpte en sån och tog med mig till Waynes, köpte en latte och satte mig i en v deras fåtöljer med en tidning och åt lunch. Mycket bra! Efter Mando ska jag träffa Annika för en fika. Trevlans det ska bli!

2011-03-27
 21:50:23

Born this way



I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

2011-03-27
 21:34:48

Ajabaja!


(Turkiet 2010)

Jag har fått lite tillsägelser om mina lite magra uppdatering. Fuuuu på mig! Jaja.

Idag är det söndag. Jag är trött. Helt slut. Jag har gått och lagt mig runt 03-04 både fredag och lördag denna helg. Det ska bli skönt med vardag så att amn får sova ut. Illa.

Fredagen började med: LÖN! Fy tusan va härligt! Ingen mer risgrynsgröt på ett tag! Även om det faktiskt är väldigt gott. Jag åkte hem och fixade iordning mig, innan jag åkte norrut för att fira den nyblivna Malinski på hennes 20 årsdag! Åh va trevligt det var! Tack Malin! En sådan där dansa i soffan fest. Tequila-shots och en massa vin. Precis som det ska vara. På nattbussen hem, åkte vi med den bästavchauffören man kunde tänka sig. Han dunkade musik på högsta volym hela vägen, med massor av bra musik, och det blev allsång ombord på bussen. perfekt efterfest liksom :)

Lördagen spenderades i soffan ramför reprisen av Let's Dance, och på stan. På kvällen åkte jag återigen norrut för att fira nästa 20-åring, Ulle! Mäkta trevligt det också. Nya ansiktet, men även oldies. Mycket bra. Idag vaknade jag ganska sent, så det var bara upp och äta frukost och sen börja städa. Jag skulle ju hem till familjen på middag idag. Jag hade beställt kycklingfilé, eftersom jag VÄGRAR tillaga det själv. Jag måste vara den mest salmonella-rädda personen i universum. Jag springer nästan ut från rummet om det finns rå kycklingfilé där. Nej tacka vet jag färdiggrillad kyckling! Det var jättekul att träffa dem igen. Pappa är hemkommen nu, vi hade inte setts sedan nyår! Gosade lite med katten, hämtade en vårjacka och lite andra saker. Fick med mig en lunchlåda med maten från middagen också. Det fanns bara en dålig sak. Linnea var inte hemma. Jag saknar dig så min allra finaste.

Nu är jag hemma igen. Handlade frukt, disktrasor och diskborste på vägen hem. Jag har precis ätit lite mellis, och ska alldeles strax sova. Innan jag somnar på tangentbordet. Det blir en lite kort arbetsdag för mig imorgon. Halvdag. Jag ska till Mando. Så jag åker vid lunch nån gång. Skönt, då behöver jag inte ta med lunchlåda till imorgon.

Jag hoppas jag kan hålla uppdateringen välmående. Stay tuned. Eller ja, ni väljer själva ;)

2011-03-16
 22:40:38

Onsdag



Hej bloggen!

Idag är det redan onsdag igen. Jag har precis fixat iordning frukost mellis och lunch till imorn. Kom hem från en båttur för en liten stund sedan, och ska strax gå och lähgga mig. Jag tänkte försöka gå upp tidigt imorgon och promenera en liten bit, om vädret tillåter.

På jobbet händer det mycket som vanligt. Fakturerat har vi gjort, jag har förslitningsskador på händerna (Alltså papercuts överallt från massiva utskick vi gjort förhand. Det svider lite fint sådär...)

Idag har jag gjort något lite hemligt också, återkommer kanske med det lite senare.

För övrigt myser jag runt i min odd molly, mina converse eller hunters mesta delen av tiden. Åh vad nöjd jag är!
Jag, Lillnoddan, Malinski och Malinskis kompis S tog en fika på Coffehouse by George idag. Trevligt trevligt.

Imorn är det torsdag, tvätt och städdag. Om jag orkar ska jag även besöka Friskis & Svettis efter jobbet.

Jag måste bara säga: Det är läskigt att sätta sig emot schemat och gå sin egen väg. Gå efter kroppens signaler. Det är lite läskigt. Spännande men läskigt.
2011-03-13
 14:25:40

Jag bestämmer mig, jag orkar INTE vara sju...

img_7044 (MMS)

Jag bestämmer mig, jag orkar INTE vara sjuk längre. Det är seriöst så jävla jobbigt. Min nya livsfilosofi :)

2011-03-13
 13:57:00

God dag Söndag!

Heej!

Igårkväll satt jag ju och kollade på melodifestivalen, men fick ett trevligt förslag att följa med en kompis hem. Så vid 01-tiden mötte jag upp dem och sova över. Nu är jag hemma igen. JAg är fattig, vilket resulterar i att jag just nu lever på blodpudding och risgrynsgröt, men det är inte fel det! Havregrynsgröt till frukost och risgrynsgröt till lunch. Jag ska väl dock försöka köpa lite lax till middag. Det vore ju rätt lyxigt. Dessutom kan jag ju göra någon form av storladdning och ta med till frysen på jobbet, eftersom min frys häromkvällen sa upp sig. Jaja, ibland får man leva lite primitivt.

Ja, vad säger man om gårdagens vinnare i melodifestivalen. Eric Saade var väl inte min favorit, men förhoppningsvis Europas. Jag gillade The moniker och Brolle.

2011-03-12
 21:29:40

Genuin svensk hemmakväll

Raggmunk, blodpudding, melodifestivalen och smågodis.

Efter denna underbara, soliga sjukt sköna dag, började jag på kvällen känna mig lite småhängig. Jag har å andra sidan känt så i princip hela denna vecka. Förmodligen beror det på stress och för lite sömn i och med projektarbetet. Jag bestämde mig därför att inte gå ut ikväll. Tråkigt, men kroppen behöver vila. Dessutom behöver min plånbok absolut vila!!

Men som sagt en helt underbar dag. Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen. Måste nog säga att Brolles och The Monikers låtar faller mig mest i smaken.
Det osar raggmunk och blodpudding i min annars rätt så städade lägenhet. Ni visste väl att raggmunk är min specialité? :)

2011-03-12
 09:45:07

Godmorgon!




Godmorgon!

Jag somnade som en stock runt klockan 23 igår. Så skönt! Jag vaknade några minuter innan 09. Nu har jag precis ätit frukost och sitter och tittar på filmen Dear John. Jag försöker hitta någon som vill gå ut på en långpromenad med mig idag. Dt är helt blå himmel idag. Först ska jag städa hela lägenheten. Det kommer förmodligen ta hela tiden fram till lunch. Sedan får vi se hur dagen ter sig.
2011-03-11
 20:03:31

I am BACK!

Hej kära uthålliga trogna läsare!

Nu är jag tillbaka! Jag har haft så mycket att göra på sista tiden med jobbet, lägenheten och kanske framförallt projektarbetet. Jag har suttit uppe och stresskrivit flera kvällar i rad nu. Men nu! Ja, NU har jag lämnat in det. Jag ska fira det med en godisskål, en Beck och en soffa. Jag orkar absolut INTE göra något mer idag.S hit pommfritt. Jag ska sova tidigt så att jag orkar med resten av helgens bravader.

Mycket har hänt sedan sist. Idag var jag på Mando. Jag vill inte berätta dför mycket om vad som händer på den fronten, men jag hade som deal med mig själv att när det gått bra några gånger, fick jag lov att köpa jackan jag så länge trånat efter. Idag gick det bra. Idag är Sophia fattig. Men så jävla glad. Min lilla bebis, Odd Molly <3

2011-03-06
 01:51:52

Vi kör en utekväll!

img_3122 (MMS)

Vi kör en utekväll!