2010-11-27
 12:20:02

Snabb update!

Heej mina trogna!!

Det är ju så otroligt bra update på den här bloggen ibland! Notera ironin..

Jag tror senast jag skrev var i tisdags. Min vecka började ju som sagt inte alls direkt bra. Men efter tisdagen ordnade den upp sig tycker jag.

På onsdagen var jag och min fina vän Malin på After work i Gamla stan. Vi planerade helgen, nyår, och ja, typ livet. Trevligt! Och rosévinet vi drack gav en smak av efterlängtad sommar. Den känns alldeles för långt borta. Tur att det då finns en sorts rosa vätska som om möjligt kan lindra längtan i alla fall något.

På torsdagen åkte jag och två kollegor iväg och handlade julmys till fikat på fredagen, och en hel massa adventsljusstakar till kansliet:






Jag menar jag fick se typ hela Stockholm, och alla Jysk. Vi var i Högdalen, Sickla och Länna. Å just ja, Telefonplan oxå.

På fredagen hade vi adventsmys. Och hela arbetsplatsen hade en sådan där härlig julstömning. Jag vill inte sluta jobba där. Jag är så glad över jobbet.
Min fina gulliga kollega hade lagt ett berg av min drog på mitt skrivbord när jag kom häromdagen.

Portionsdryckschoklad. Min drog.

Igårkväll blev det Beck. Och självklart försenade bussar. Precis som en fredag ska vara.

Nu sticker jag iväg och träffar Miranda! Senare ikväll är det Den Svenska Björnstammen, ed finafina människor. Förhoppningsvis lyckas jag dygna. Får se hur det blir med den saken.

Puss


2010-11-23
 21:27:37

Sommarsolblekt hår och glöggpremiär

Heej mina kära!

Efter den enormt roliga starten på dagen kunde ju inte resten av dagen bli annat än rooolig! Näe men ärligt talat, så gjorde det verkligen min morgon. När jag 8 timmar senare satt på tunnelbanan och tänkte på det började jag åter le :)

Men jag fällde en och en annan tår även idag. Jag var på Mando idag. Skulel träffa min nya behandlare. Hon verkade verkligen jättegullig. Supersnäll söt och allt det där. Men jag saknar dig ändå. Du mitt ex, eller vad man nu ska kalla det. Det känns oerhört tungt. Det är som om en vän bara försvunnit som jag skrev igår.

Jag ska inte dit förrens om 3 veckor nu. Det är Luciaveckan. Då ska vi göra 6-veckors-kontroll. det var allt annat än 6 månader sedan jag gjorde en sådan dock. Det var i maj. På tiden nu alltså. Hon berömde mig dock massor idag. Och sa att jag tänkte klokt. Och att jag gjorde allting rätt. Nu är det bara att fortsätta på det viset. Vi ska lägga upp en tidsplan för mig. Jag tror att det här kan bli bra. Hon ska läsa igenom hela min journal nu, men hon ville träffa mig först, och höra mig berätta, med egna ord. Det tyckte jag om. Det kändes seriöst och icke-fördomsfullt. Jag hälsade på några andra behandlare, min dietist som jag inte träffat på såå länge. Det känns skönt att inte behöva vara där. Det känns lite förbi. Trots att jag känner det är det ju fortfarande en stor del av mitt liv. Det kommmer det förmodligen även vara, hela livet ut. Jag kommer att ha den här tiden i bagaget. men förhoppningsvis inte som en last. Utan som en värdefull erfarenhet. Något jag kommer att kunna tillämpa i andra situationer. På ett positivt sätt.

Jag åkte därifrån, köpte en "Tomte-latte" på EH, men det var inte ritkigt min smak, lite för söt, men den var helt okej. Satte mig på en buss som eldade på riktigt ordentligt. Kom ut helt stekt. Sprang till frisören. Och nu sitter jag här. Med nyslingat och nyklippt svall och dricker glögg. Sommarsolblekt hår och glöggpremiär, helt enkelt.

2010-11-23
 09:23:33

Bless you my dear!

Jag var förmodligen med omd en roligaste händelsen på mycket länge imorse.

Jag, mamma och Linnea tog pendeln imorse. Medan vi sitter där och käkar frukost och samtalar i den aktra salongen ombord på båten.
En lite äldre man, med rejält bastanta nysningar börjar helt plötsligt, att just nysa. LJUDLIGT. Mamma liknade honom vid en terrier. Korta med rejäla nysningar. Jag tyckte att det lät så kul, så efter tre nysningar (de kom helt galet tätt inpå varandra också) kunde jag inte hålla mig. Jag vänder mig om mot Linnea och börjar skratta. Fullt med oboy i munnen hade jag också. Eller, ja, nu var oboyen överallt. Linena skrattar, mamma skrattar. Och när mannen i fråga nyst sina specialnysningar kanske 7 gånger på raken, så skrattade hela den aktra salongen på båten. Inklusive mannen i fråga. Jag skrattade så tårarna och oboyen rann. Jag älskar att man kan skratta med andra, med personer man kanske inte känner. Nysmannen skrattade mycket han med, tillsammans med alla andra. Åt sig själv.

Shit vilken härlig morgon!
:)

2010-11-22
 21:49:50

Actually.



Det här kommer säkert låta helt sjukt. Helt knäppt. Alldeles konstigt. Men jag kommer att sakna dig. Actually.

Jag måste få skriva av mig lite. Min helg var inte den bästa. Sannerligen inte en av de bästa. Kändes inte direkt som jag hade tänkt mig att det skulle göra. Men man får ha det så ibland. Jag tänkte att nu är det måndag. Nya tag, ny vecka. Då börjar det med att jag försover mig. Egentligen en bagatell eftersom jag ändå har en timme på mig att göra mig iordning och jag kommer ändå i tid till jobbet. Så det kunde jag ganska snabbt lägga bakom mig.

När jag då står och delar ut post hör jag plötsligt hur någon av Mozarts symfonier börja spela, ganska ljudligt inne på ett förhållandevis tyst kontor. Shit, det är ju min mobil! Jag skyndar mig till receptionen och stänger av ljudet, och återgår till mitt postsorterande. Efter ett tag går jag tillbaka till min plats, och ser att någon talat in ett meddelande, så jag lyssnar av det. Det är från Mandometerkliniken. Ni vet, Mando. Men det är inte min behandlare som pratar. Det är någon helt annan. Jag blir först förundrad, men ju längre in på meddelandet kommer, desto mer ledsen blir jag. jag känner hur jag plötsligt för en sådan där konstig klump i halsen, och saltväta i ögonen. Hon i telefonen talar lungt om för mig, att min behandlare.. har slutat. Jag kunde nog inte riktigt fatta vad hon sa först. Men efter att jag låtit det sjunka in kan jag inte riktigt hålla mig längre. Tur att jag sitter bortvänd från mina kamrater i receptionen just vid det tillfället. 

Hur mycket jag än varit arg på dig. Hur mycket jag skyllt på dig. Skrikit på dig i smyg, tyckt att du har fel, du ser fel. Hur mycket jag än tycker det, har du alltid funnits där. Jag har berättat saker för dig som jag inte berättat för någon annan. Det tog ett tag innan jag vågade öppna mig även för dig. Jag är sådan. Men när jag väl öppnat mig, har jag full tillit till den jag öppnat mig för.
Du var en förebild. Du är ung, smart och verkar så otroligt frisk. Jag ville vara som du. Det känns som om en mycket kär vän bara försvunnit. Vi hade ju ändå träffats regelbundet i snart 2 år..
Hur mycket jag än önskat att jag aldrig behövt träffa dig, kommer jag sakna dig så mycket, så kommer jag att sakna dig. Knäppt va?
 
2010-11-22
 16:33:44

Budbudbud


Idag har jag för första gången budat själv. Stolt eller vad? ;)
2010-11-22
 12:02:09

Jag kan om jag vill

Imorse försov jag mig. Vaknade av att pappa (förmodligen tyckte han att det var alldeles för tyst på morgonen för att vara en måndag) kom in på mitt rum; Sophia, när ska du åka?
Jag ahde ställt klockan på 05, men när jag nu kollade var den 06!! Shit jag som skulle duscha! Jag vet inte om klockan struntat i att ringa elelr om jag stängt av den och somnat om. Jag är dock mäkta imponerad för jag hannn med det mest i alla fall. Så nu är jag på jobbet, nyduschad.

Även jag kan, om jag vill.
2010-11-21
 19:25:17

Lax med curry och grönsaksris




Jepp, idag var det jag som stod för middagen.
Den blev som rubriken. Helt enkelt. Alla verkade nöjda.

Jag har inte ens klivit utanför dörren idag, jag har städat fixat å donat. Riktigt skönt att ha sådana dagar. Veckan är smockad med händelser och upplevelser, så det var nog på sin plats med en lugn helg.

Mitt 13-veckors jubileum idag komemr att firas med Beck noch godis. Sjuukt najs.
Puss

2010-11-21
 14:40:51

Mission


Mission: Få mitt rum beboeligt. Ses om 300 ljusår, skulle jag tippa!

2010-11-21
 11:03:11

Så mycket bättre




God morgon!

Jag sitter här vid frukostbordet och tittar ut på det gråa vädret. Det känns lite väl grått för min smak, så jag väljer att titta på "Så mycket bättre"-avsnittet från igår istället. Det är sannerligen mycket mer färgglatt!

Idag står en del på schemat. Jag tänkte ta och bege mig ut en sväng, trots vädret. Sedan tänkte jag ligga steget före och göra iordning lite matlådoir inför veckan, typ göra raggmunk eller nåt. STäda mitt rum, städa badrummet och imorse vaknade jag upp med ett sug att spela The sims, så det blir kanske lite av det också. Dessutom är det Beck ikväll!!

Pusshej!

2010-11-20
 22:35:04

Inte min dag.



Näe idag var som rubriken lyder, inte min dag. Inte alls. Men efter att ha fokuserat på alldeles för många dåliga saker, tog jag mig i kragen, packade ihop min fina väns arbetskläder och åkte hem till henne och lämnade dem. Hon är fin hon, vi hann med att titta på ett par idol-klipp på datorn, innan vi spatserade iväg igen. Vil skiljdes åt på tunnelbanan och jag gick på jakt efter ett par byxor. jag hittade ett par mycket snygga på gina Tricot, me hög midja, som jag fastnat för på sista tiden. När jag kom hem testade jag dem tillsammans med min leopardtröja. Jag säger bara: SMÄCK! ;)

Tog bussen hem, som tog en aning längre tid än vanligt. Det var nämligen en buss vid Engarn som blockerade vägen, så vi fick åka till Överby, bara för att vända. De som skulle till Överby var säkert lyckliga, de slapp ju byta buss för en gångs skull. Vi andra, var väl kanske inte lika glada. Fast jag var rätt nöjd ändå, eftersom jag sprungit tidigare för att hinna med en tidigare buss, och tack för det!!

Tog en uppfriskande (host host) promenad hem i regnet och möttes av bombnedslaget "Sophias-rum" Men det blir morgondagens mission!

So long!!
2010-11-20
 10:37:27

God morgon!

Såå skönt det var att sova längre än till 5 imorse!
Jag vaknade till och tyckte att det såg så mörkt ut, att det förmodligen fortfarande var mitt i natten. Jag fick en liten chock när jag vände mig om mot klockan och insåg att den var halv 10! Sjukt sent i mitt liv, men det var verkligen superduperskönt! Nu har jag precis ätit frukost och ska ta och börja göra mig iordning. jag har lite små saker jag ska fixa idag. Lämna över lite arbetskläder och förmodligen träffa en vän på vägen, sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Sitter och spelar Frontierville på Facebook och lyssnar på jay från idol igår. Mycket mycket bra!

Näe nu ska jag ta och börja göra mig iordning tror jag :)

God morgon på er i snörusket!


Martina och Jag i spetembras.
2010-11-19
 23:11:16

Miss

Jag saknar verkligen det här håret.





Verkligen verkligen..
2010-11-19
 21:38:38

Samlings-update





Jag har lite dåligt samvete över att jag uppdaterar så sällan nu, men det hinns liksom inte riktigt med. Men jag fick så dåligt samvete när Vida idag berättade att hon ALLTID kollar min blogg! Shit, tänkte jag! Nu måste jag lägga manken till och berätta lite vad som hänt de senaste dagarna.

I onsdags var jag, Lillnodan och Vida på bio. Vi var på premiären av Harry Potter 7 del 1. Jag tyckte att den var mycket bra! Jag har ju inte läst den boken, men jag hade inte så mycket problem med att hänga med. Visst, som jag sa till Vida idag, har man inte sett en enda Harry Potter kanske man inte ska börja med 7an, men det säger väl sig självt ;)

Igår, ja vad gjorde jag igår. Jobbade typ. Den här veckan har jag jobbat 39 timmar, en timme kvar till full tid :)

JAg gillar VERKLIGEN mitt jobb nu. Det är kul att gå upp till jobbet på morgonen. Självklart är jag trött som få, men va tusan klockan ringer ju typ 05:00-05:30 om dagarna. Och har man då gått och lagt sig typ halv tolv är det ju inte så konstigt att det är en anings egt att sätta sig upp och börja böja ögonfransarna, men när man väl kommit iväg går jobbdagen sjukt fort, och när det är lunchdags har jag jobbat i ca 4 timmar, och varit vaken i 7.. Lite galet faktiskt.

Idag fick jag dessutom reda på att jag kanske har anställning även efter nyår. Fortsättning följer.. :)

I tisdags träffade jag min underbara Miranda. Vi sågs efter mitt jobb och gick å fikade. Jag fick det gulligaste armbandet av henne, som jag nu har på mig.

Det var lite av vad som hänt, än så länge. Stay tuned (om du har tålamod vill säga ;) )



2010-11-15
 22:06:14

Hiss



"Så mycket bättre" och Lasse Berghagen

Helt galet bra båda två!

2010-11-15
 20:42:14

Grattis Pappa 58 år!

2010-11-15
 20:28:55

Inflammation i tandköttet

Igårkväll bestämde jag mig för att se efter vad som stod på i min onda tand. Jag gapar och vad får jag se? Typ en svart prick! Åh nej ett hål! Mamma hade nån temporär lagningsgegga hemma som jag använde mig av.
Idag på förmiddagen ringde jag till min tandläkare, och bestämde, något motvilligt, att jag skulle komma in på eftermiddagen. Så jag gick tidigare från jobbet bara för att upptäcka; Nähäää, det var inget hål, utan jag har tydligen inflammation i tandköttet. Jag fick "lära" mig hur jag skulle borsta, Sen var det tack och adjö. Jaa, så kan det gå.

2010-11-15
 18:49:19

Fyndigt

Var på snabbvisit i min skola i helgen. Stapplade in innanför dörrarna och möts av en lite fyndig skylt vid cafeterian. Lite roligt faktiskt.

2010-11-15
 18:02:06

Lördagen

I lördags var vi hemma hos Malinski på lite myskväll som sagt. Vi åt tacos och kladdkaka. Tittade på film och umgicks. Galet hög mysfaktor på den!


Linda kände sig taggad


Fanta-boobies


Johanna och malin funtar över något


Victorilay



Sen skulle vi välja film. Det gick sådär bra till en början. ;)



2010-11-13
 22:39:56

@Malins place

Heej!

Jag befinner mig hos Malinski på tjej/tacos/kladdkake/filmkväll-känns helt okej najs! ;)

Nu, håller resten av sällskapet på att välja film, meningarna går isär och för tillfället är vi meningsskiljaktigheternas sällskap, men vi ska nog komma fram till något.

Imorn är det minispa-söndag as usual, men nu tänkte jag hjälpa till att diska lite.

Pusshej!

2010-11-12
 21:54:48

Äre fredag så äre freedag!

Efter en kortare dag på jobbet, är jag ändå helt slut! Jag ska verkligen ta och sova snart, det ska bli riktigt skönt :)

2010-11-12
 10:09:00

För att jag är så jävla bra !

img_6508 (MMS)

För att jag är så jävla bra !

2010-11-11
 20:55:04

I am with the band

Idag är det redan torsdag.

Jag har så mycket att göra på jobbet att jag sitter och tänker för mig själv; Låt inte klockan bli 17 än!!
Igår jobbade jag från 08:30-17:30, och jag kände mig ändå inte klar. Vuxet, eller hur? ;)

På jobbet gör jag typ allt det jag gjorde förut, plus allt som har med rceptionen att göra. Det vill säga svarar i 3 växlar, fixar med leveranser, posten, kaffemaskiner, besök och så vidare. massvis med saker som sagt, men det blir verkligen verkligen roligare för varje dag. Ochd et bästa är att alla behandlar mig som en av dem. Ni förstår inte vilken härlig känsla det är!! Jag är medarbetaren Sophia. Och ingen av dem vet om min bakgrund. Helt sjukt härligt!! :)

Skulle egentligen ha varit på Mando idag, men det blev uppskjutet.

Imorgon är det fredag, tjooo!!

2010-11-09
 22:51:51

Litesådärhalvbraupdateva??

Hej hopp!

Som ni säkert märkt har jag typ haft fuuuuullt upp!!
Massor med jobb och nu när jag flyttat till receptionen jobbar jag ju dessutom minst en timme extra, idag blev dte en och en halv timme extra. Men oftast jobbar jag 09-17. Som Dolly Parton alltså.

Jag har sovit över, lagat mat, jobbat, jobbat lite mer, åkt buss, åkt buss massor mer, shoppat, utmanat mig själv sedan vi hördes av sist. Jag lär mig leva ett normalt liv, visst låter det som ett mycket intressant liv by the way. Men det är dock ett mycket normalt liv.

Imorgon väntar säkert en minst lika dålig update här i bloggen, men jag hoppas ni står ut och att no trogna läsare kanske åtminstone tittar in ibland. :)

Dessutom har snön återerövrat Sverige. Inte sådär jättekul. MEN jag kom hem med 670! Kan världen ha vänt? Ja, ni som känner mig, ni fattar...

Här komemr en liten blandning av bilder i alla fall :)


Världens godaste Müsli!


En av de godaste frukostarna


Vida var riktigt chick, som alltid!




Överst: min cheescakemuffin
Nederst: Vidas Pepparkaksmuffin.
Rätt så chica muffins om jag får säga det själv!


Och just ja! Min fina vän Maria har skaffat blogg. Jag ger henne en länk! Klicka här för att komma till den!
2010-11-07
 22:18:44

11-veckorsjubileum

Heeej!

Jag har bilder och info om idag, men det börjar bli dags för mig att gå och sova. Vi hörs imorn istället, förhoppningsvis lite mer info, hihi, fast man vet aldrig ;)

Jag har i alla fall spenderat dagen tillsammans med min fina vän Vida. Muffins e gott, mumma :P
Sedan träffade jag på min jetsetkollega på vägen hem. Fina vänner.

11 veckor sedan mitt kontrakt skrevs. Hej hopp vad tiden går.

Puss
2010-11-06
 23:46:28

Froid




Kylan

Jag hatar kylan. Den får mig att minnas. Minnas saker jag allra mest vill glömma. Jag minns vintern 2008. Eller jag minns inte speciellt mycket egentligen, bara känslan och smärtan. Känslan av frusenheten jag vaknade av varje morgon, trots att jag sovit med strumpbyxor, collegeoverallsbyxor, långärmad tröja, träningsoverallströja, strumpor, sockor, duntäcke och överkast. Varje dag frös jag. Smärtan jag kände varje gång jag klev ur sängen. Ont i leder, ont i hjärtat, ont i huvudet.

Tibble är en kall skola på vintern. Likväl varm framåt vårkanten och efter sommarlovet, men vintern är kall.

Alla klagade. Lärare, elever och besökare. Men den som förmodligen frös mest av alla, klagade minst. Hon var för trött att för att orka säga något, för trött för att göra sin röst hörd. Denna hon, det var jag. Jag hade aldrig frusit förr. Jag hade gått med höstjackan långt in i decemberkylan, och överhuvudtaget gått väldigt lättklädd. Nu frös jag jämt. Mina händer var alltid blå och utan känsel.

Jag minns en och en halvtimmas promenader i isande vinterkyla, där det kunde ta upp till 45-50 minuter innan jag ens kände att jag ägde fötter och tår. Tvärtom kunde det vara med händer och fingrar. Efter en timmes promenad gjorde mina händer så ont att jag grät. När jag kom hem och in i huset efter promenaden satte jag mig på golvet i badrummet, hängde över badkarskanten och sköljde mina isbitar till händer i skållhett vatten. Sedan gick jag in på mitt rum, tog hårfönen och blåste på mig själv i kanske 25 minuter, bara för att bli så pass upptinad att jag kunde prata..

Jag vill bara gråta när jag tänker på det.

2010-11-06
 22:31:03

Vad betyder ditt namn?

På sidan http://www.urbandictionary.com/ kan du söka upp ditt namn och se vad det betyder.

Såhär sa de om mig!

Sophia

A femme fatale. with intelligence and beauty. she's an "all around girl" like LL's cut. Usually nicknamed Sophia or Phia. Very friendly, a down-ass chick, book smart and full of wisdom. Uses "both eyes to see" the world a wifey type that can make a man satisfied. cook good, look good and feels good. A one of kind girl, rare to find and once you find it hold on to it till eternity.


:)
2010-11-06
 20:40:02

God kväll!




Heej min kära läsare!

Idag var väl inte ritkigt min dag från början kan jag säga.
Tog det i alla fall väldans lungt till en början, åt frukost sent, en av favoriterna till lunch, småfixade. Sedan åkte jag in till Vaxet, handlade lite och så var jag på Bagarn och köpte med smörkräms-hjärtan som jag senare bjöd på ombord. En fika ombord är det inte mycket som slår. Åkte med ett par varv innan jag klev av och cyklade hem. Och jag vill lova att nu är det banne mig kallt! Så in i Norden. Speciellt att cykla. Tur att jag i alla fall hade musiken och hörlurarna i öronen så de stoppade upp i åtminstone lite av den galet kalla luften.

Jag cyklade hem och mamma hade gjort supergod mat. Nu skulle jag ha vandrat till min fina vän Linnea (som förövrigt kom över med grymma cupcakes!!) men hon var tydligen inte hemma :/ Miss you girl.

Det har hitintills blivit en mycket lugn helg. skulle ju egentligen gått på middag i fredags, men jag började känna mig lite hängig, och jag vill inte riskera min röst nu när jag jobbar i växeln och pratar i luren hela tiden. Imorn ska jag däremot träffa mina fina Vida. Först ska jag och mamma förmodligen ha en mini-spa-förmiddag. Det ska bli skönt, och det känns rätt så välbehövligt vill jag lova. Jag känenr mig verkligen inte som världens mest fräscha människa ;)

By the way. Dagen har typ ordnat upp sig. Jag är rätt bra på det där nu :)

2010-11-06
 14:26:08

Fy tusiken!

Fyyy vad jag känner mig vidrig idag. Blääää! Och ingen vill umgås, ingen hör av sig på mobilen. Näe nu ska jag ta tag i det själv. Måste ordna upp dagen!

So longe, peace out, adjöken, osv osv.

2010-11-06
 10:50:32

Hemmablind är det lätt att bli

När du börjar se dig omkring, kan du plötsligt inse att allt det du någonsin sökt, letat efter, önskat, kan finnas alldeles runt hörnet.


En morgon i väntan på bussen hemma
2010-11-05
 19:54:27

Om att bli välkomnad

Det absolut bästa med att jobba är helt klart, solklart definitivt ens arbetskamrater.
Jag bytte arbetsuppgifter och därmed arbetsplats (om än 10 meter bort) vad möttes jag då av när jag kom till mitt nya arbetsbord igår? Jo:



Jag menar, huuuuur gulligt som helst!! :)

2010-11-05
 18:49:03

Boxningskudde

Den bästa boxningskudden är förmodligen en vanlig penna, och ett papper. Eller varför inte ett Word-dokument?

2010-11-04
 22:23:06

Flytt-torsdag!

Det blir typ ett inlägg per dag numera inser jag. Förhoppningsvis bättrar det på sig till helgen.

Idag flyttade jag min arbetsplats till växeln. När jag kom till mitt nya skrivbord hade mina nya grannar ställt dit en blomma där det stod "välkommen till oss" på. Så sjukt gulligt!!

Efter jobbet mötte jag upp en fika med Lillnoddan! Bara hon och jag. Det var så länge sedan. Tur att det finns vänner som har samma sjuka humor som jag. Vi tillbringade eftermiddagen/kvällen på EH, like good old times. Vi hade sällskap en bit hem, innan jag tog en liten promenix. När jag kom hem väntade ett paket på mig. Gissa vad?? Jo BECK!! Snacka om att det blir Beck-kväll imorn!!

Jag är lite i valet och kvalet. Jag hade lovat mig själv en lugn och mysig hemmkväll, med film och godis imorgon kväll. Men sedan dess har jag fått två mycket lockande erbjudanden. Först en "skräck-middag" och sen en Harry Potter-marathon-natt. Jag har kompromissat lite och kommit fram till att det nog blir skräck-middag, men med en ganska tidig hemgång, så kan jag titta på Beck och äta godis när jag kommer hem. Deal?

Jag ser fram emot imorgon.
Bilder kommer förhoppningsvis imorgon!

Sov sött!
2010-11-03
 20:23:18

Pizzaonsdag

Hej hopp mina vänner!

Nu är jag hemkommen, har ätit middag och funderar starkt på att äta mellis i sängen med ett avsnitt av Kungarna av Tylösand framför mig. Jag känner mig trött, och har mycket att tänka på. Imorgon börjar utbildningen till mina nya arbetsuppgifter. Det ska bli väldigt spännande, men det känns samtidigt lite vemodigt att lämna den plats jag har nu. Okej jag vet att jag flyttar typ 10 meter, men det känns ändå lite trist.

Imorgon flyttar vi alla mina grejer förutom stol och skrivbord. Idag gick jag igenom hela förrådket på jobbet, hämtade nya Post-it-lappar, nya pennor, haftapparat, mappar, en liten korg och en sådan där litet fack man kan ha på skrivbordet. Jag tog även bort gammal disk, såsom kaffekoppar, kåsor och en sked från min muffins jag åt på födelsedagen, oops! ;) Så nu är det sjukt snyggt på mitt skrivbord, lagom till jag flyttar.

Hade ett aningen hjärtskärande samtal på jobbet idag, jag får ju typ ont i hjärtat av det! Kände mig lite omskakade efteråt, och engeagerade hela avdelningen i det. Kände att jag behövde lite uppmuntring efteråt, så vi tågade de typ 10 stegen till kvarterets pizzeria, köpte hämtpizza och klev tillbaka typ 10 steg till jobbet igen och satte oss och åt. Riktigt gott, tillsammans med en kopp varm choklad blir man genast på bättre humör.

Nu är jag som sagt trött och funderar på att strax hoppa i sängen.

Jag saknar Vinden <3

 

2010-11-02
 22:43:25

Pepp-låtar

Även jag har dåliga dagar. Men som sagt har jag lärt mig hur jag ska hantera dem. Istället för att ta fram snyftlåtar tar jag nu fram mina så kallade "Pepp-låtar". Listan i Spotify, som heter just "Pepp" fylls på vartefter, men just nu består den av 3 låtar, som verkligen får mig att tagga!! Tagga för livet typ:

Pink - Raise you glass




Adam Lambert - If I had you




Robyn - Hang with me





Bra va? ;)
2010-11-02
 22:31:40

Working nine to five

Ojoj vilken lång, men givande dag det varit idag!!
Hade utbildningsdag hela dagen. Korvstoppning kan det oxå kallas. Men jag hade en liten fördel i och med att att jag faktiskt typ jobbat 4 veckor innan introduktionen, hehe ;)

Men nu är jag sådär lagom mosig, mellan introduktionerna, skyndade jag iväg till mitt skrivbord och jobbade undan lite jobb jag egentligen oxå borde göra. Snart byter jag ju arbetsuppgifter. Vill bli klar med så mycket som möjligt på den plats jag har nu.

Saker och ting klickade, matchade och allt det där på vägen hem idag också. Det är sannerligen en sån där liten sak som förgyller vardagen!

Men en kombination jag inte gillar är: Hormonstinna-manliga-tonåringar-flak med red bull-buss-bredvid mig. Nej den blandningen hade vi kunnat vara utan, men man kan väl inte få allt kanske? Jag fick i alla fall min EH latte.

I morgon väntar en ny jobbdag. Lite utbildningar, möten osv. Spännande.

Puss och kläm!


2010-11-01
 22:13:38

Heading for tomorrow!

Nu var det då dags, att sova. Medan alla småglin (Ta det med en nypa salt. Och ja, jag är lite avundsjuk) har höstlov har vi i samhällets tjänst det inte lika lätt. Det blir upp strax efter 05 imorgon oxå. Det väntar en extra lång dag imorgon. Men jag tror att den kommer att bli välidgt givande. Det är nämligen utbildningsdag, och jag har typ seminarier/föredrag hela dagen. Lite trist att behöva sluta senare än vanligt, men jag kommer att ladda upp med varm choklad och risifrutti! Å dessutom har jag en av mina absoluta favoritmatlådor imorgon!! Nämligen blodpudding, bacon,potatisbullar och lingonsylt! Egentligen, för att det skulle bli perfekt hade jag velat byta ut potatisbullarna mot raggmunk, men man kan väl inte få allt här i världen.

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag beställde Beck 26 "Levande begravd"!! Det skulle ta 1-3 arbetsdagar så den borde vara hos mig snaart! :) Jag minns när jag och min vän var och såg den på bio. Sannerligen ett oförglömligt besök ;)




Nu tänkte jag ta och sova lite, innan det blir dags för morgon, och morgonrutinerna igen. Thank you for staying tuned to my blog även om den inte är så värst uppdaterad jämt.

Puss och kläm!
2010-11-01
 19:53:03

Klitch klatsch!

Ja idag var en riktig sån där dag när det klickar i kollektivtrafiken.
Jag menar, hur ofta händer det här:

Kommer till Örnsbergs station. Behöver typ vänta en eller 2 minuter på tåget. Åker till östermalmstorg. Springer upp för rulltrapporna, köper en stor Espresso House latte, går ner till perrongen, exakt då kommer Mörbytåget. Kliver av vid Tekniska, kommer upp för rulltrappan vid 16:36. När går Vaxholmsbussen då? Jo den går nämligen 16:37!!Shit pommes säger jag bara. Tummen upp, och jag gillar SL!
Woop woop!

2010-11-01
 05:54:53

Good morning readers!



Goder morgon i stugan mitt i natten!
Ja nästan i alla fall. Klockan har inte slagit 06 ännu, men här sitter jag och sminkar mig i sängen med datorn i knäet. Idag väntar en ny jobbdag med möten och säkerligen värm choklad, men ocjså en del kaffe. Precis så som en måndag ska vara. Det konstiga är, att jag känner mig faktiskt rätt utvilad. Kan det bero på att vi sovit en extra timme nu i helgen? Eller kan det bero på att det varit en mycket bra helg? Jag vet inte. Det är i alla fall skönt att inte känna sig så trött att man svimmar när man stiger upp veckans första dag. Hur skulle då resten av de 5 dagarna se ut?

Nu ska jag nog fortsätta sminka mig så att jag blir klar någon gång, sen är det dags att klä på sig och packa, och slutligen frukosten. Rutiner is the shit! Typ megatöntigt lät det där, men jag var bara tvungen.

Oj vad jag har saknat att blogga känner jag!

So long!