2010-01-31
 20:59:07

Kort update

Åh vad jag är trött, blir bara ett kort inlägg nu, måste verkligen gå och lägga mig å läsa Kemi till provet på tisdag. Imorn blir det oral presentations på engelskan åxå, sweet, näe verkligen inte!

Jaja, hur många söndagskväller har man sagt att man inte kommer att klara av den kommande veckan, jo det är väl några gånger, och så sitter jag ju fortfarande här. Även denna vecka ska nog klaras av till slut. Vill ha freeeedag, det rykta om möjlig utgång både fredag lördag, då måste jag vila upp mig, just nu e jag lite sliten.

Pusshej!

En latte skulle jag behöva nu.
2010-01-31
 11:53:44

Vad som idag står på agendan:

God Morgon!
Oj va länge jag sov idag, ända till kvart i tio! Alla som känner mig vet att det, ja det är länge. Men skönt som tusan. Var länge sen min sovtid varade mer än 8 timmar.

Nu har jag precis dammsugit på mitt rum och i badrummet. Vår katt verkar ha en aning svårt att fatta att kattmaten ska vara i skålen, eller i magen, de ligger oftast torrfoder på alla andra ställen i rummet.

Idag kommer antagligen bli en sån här seg och tråkig, menack så nödvändig hemmapluggdag. Jag har föredrag i Engelska C imorgon på morgonen. Om Winston Churchill och hans tal Blood sweat and tears. Ganska intressant, även om jag önskar att jag skulle spendera lördagen med något roligare. Sen har jag PA-möte på eftermiddagen, vilket betyder att jag behöver arbeta med det idag också för att inte komma dit och sitta som ett fån och inte ha något att säga. Och på tisdag har jag prov i Kemi i Naturkunskap B. Med andra ord är dagen fullspäckad. Dessutom ska jag och min bror ut och skotta, och det är banne mig inget litet område att skotta!
Näe, jag längtar till sommar, sol och pluggfria dagar. Men de dagarna kommer bara komma om jag idag faktiskt pluggar och skottar, så det e väl bara att sätta igång då!


Lilla Hämtan, det vackraste stället jag någonsin varit på.
2010-01-30
 22:41:40

Vissa dagar...

...har jag tur med vissa saker. Tänkte bara meddela för er alla att NU FUNKAR SPOTIFY IGEN! Tänkte bara berätta det för er alla som legat sömnlösa i natt och våndats och känt medlidande för att jag ska vara utan Spotify, nu kan ni sova lugnt.

2010-01-30
 21:17:39

Gårdagen i ord och bilder 29/1-10

Ja så fyllde då alltså vår fina fina vän Linda äntligen 18 hela år.

Vi hade Matte C på morgonen, med skratt och mycket annat:

Vi hade en liten lappdiskussion om vår lärare hade lite hormonrubbningar.


Jeeeeeenny! :)

Födelsedagsflickan!

Foto

Sedan lunchade vi EH!



Senare på kvällen hade vi utgångspremiär för Linda, som startade på N see, och slutade på The Bridge. Nån blev kanske lite väl full eller vad säger du? (Näe det var inte Linda)

Så nu idag är msn sådär lagom pigg. men det är OK dagen efter.

Pusshej

2010-01-29
 11:52:58

@school 29/1

GRATTIS LINDA!!!!!!

Idag fyller min Lillnodda 18 år!
Vi började dagen med Matte C på hennes födelsedag, som vanligt gick det ganska bra. Lite flams och trams, och så diskuterade vi mina framtida yrkesmöjligheter som elektriker.

Jag hade extremt svår att somna igår. Satt och betalade mammas räkningar, och sen skulle jag sova, eller rättare sagt försöka. Jag var fortfarande helt hyper av latten. Jag provade nog ALLT! Räkna får, ta av mig en tröja, en kudde, två kuddar, ja till och med lyckades jag, i totalt mörker skruva loss en glödlampa (Jag kan inte ha varit vid helt medvetande dock) Skulle tända den sen på morgonen, det var minst sagt lite svårt, men jag lyckades, också i typ totalt mörker, skruva fast den igen. Ja jag somnade nog runt klockan halv 3, sweet. Och ikväll lär inte bli en tidig kväll heller, men men. Bara man har kul och umgås med finfina vänner så ska jag nog kunna hålla tröttheten borta.

Snart blir det lunch på EH med en massa vänner.

Pusshej

2010-01-28
 20:59:35

28/1-01

Nu börjar dagen åter igen lida mot sitt slut. Själv står jag och dansar till melodifestivallåtar från 2007 :) Ni vet After Dark å alla de! Wieee det e kul å dansa!!!

Dagen började lite halvsegt, städa fixa skriva loggbok å sånt. Sedan pulsade vi oss igenom decimeter av snö till bussen, ojoj, det var verkligen ett träningspass! Sedan åkte jag och bror till skolan, han skulle till ett slags prov och jag till PA-möte. Min handledare är verkligen smart, man känner sig så intellektuellt underlägsen, haha. Men det gick ganska bra ändå tycker jag, nästa möte blir på måndag.

Sedan tog jag och min fina vän Lillnoddan en sväng in till stan för en torsdagsfika på EH (såklart)



(Som ni ser provade jag att ta en stor latte idag. Shieeet va skakig jag blev av så mycket kaffe, kändes verkligen att jag inte var van vid det, men det var så gott och den tog inte slut så fort :D Så nu får jag vänja min kropp vid att dricka stor istället)

Lillnoddan köpte också en klänning innan, finfin :)

Nu är jag efter färd i kollektivtrafiken, som för övrigt gick hyfsat idag trots snön, bara lite svårt för bussen att komma upp när vi stannat vid Kullö, peppar peppar ta i trä, hemma igen.

Ska strax gå ner och fixa iordning, för imorgon ringer klockan 05:45. Matte C 08:20 wieeee! ;)
Men det e freeeeedag och Linda fyller ååååååår :D

Pusshej!

2010-01-28
 10:56:49

NEEEEEJ!

Mitt spotify fick damp och går nu inte att installera på min dator, blääääääää! Måste ta och använda min tekniska del av hjärnan så att det ordnar upp sig.

Jaja just nu sitter jag och skriver loggbok och käkar risifrutti och äpple. Ska strax bege mig ut i snöstormen för att ta mig till skolan. Det har ju seriöst kommit mer än 2 dm snö, snart 3 dm skulle jag tippa på. Vår katt Mimmi nästan försvann i drivorna imorse.

(Det syns inte att det snöar, MEN DET GÖR DET VERKLIGEN!)

Senare idag blir det fika med Lillnoddan! Som har sin sista dag som barn idag, imorgon fyller hon vuxen, och jag och Malin vet vad hon ska fåååååå ;)
Haha.

Kyss
2010-01-27
 19:04:52

Melodifestivalen

Jag har väl alltid varit en liten Melodifestival-freak, spepciellt när jag var yngre. Jag tyckte alltid jag kände mig så speciell när jag var liten och satte uppe till 00:00 och kollade på Eurovision song contest! (Nu är man ju uppe till samma tid var och varannan dag, suck inte bra...)

Men för att komma till saken, jag hittade ett klipp på youtube som jag har minnen till. Jag kunde typ hela den här utantill, å vad jag tyckte att den var rolig ;)



Nu tänkte jag för övrigt fixa inbjudningarna till min studenmottagning. Blir du en av de lyckliga att bli inbjudna? Vill du bli inbjuden e det bara att säga till.

Pusshej!
2010-01-27
 16:28:03

Panikarbetesdag

Ursäkta mig för bad uppdatering. Men jag har faktiskt varit duktig och tagit mig i kragen och skrivit på mitt PA. Jag e nog helt klar med Inledningen, nästan 3 sidor blev den. Och sen har jag ytterligare ca 3 sidor avhandling, it is going forward. Tänkte fortsätta plugga det tills kanske 7-8 ikväll, för att sedan städa och kanske tvätta lite grann. För sen klockan 21:00 börjar Sweeny Todd på Canal plus! Den med Johnny Depp ni vet. Jag har sett den på bio när den kom, jag tror det var tillsammans med Lillnoddan, men det ska bli kul att mysa och tänka tillbaka på att jag faktiskt varit ganska duktig idag.


Vad ska ni göra ikväll?

Shieet pommesfrittes vilket väder!!! Jag som har haft en liten förhoppning om vår, eller i alla fall mildare väder ett tag nu. Men icke sa nicke! Igår var det minus 14 grader igen, bläää vad kallt! Idag är det inte så kallt , men det snöar, blåser och yr så in i norden. Välkommen till Sverige!

Kyss
2010-01-26
 22:49:32

Nu tänkte jag...

...sova.

Drömmer mig bort till soliga grekland sommaren 2010.



Jag tror att jag ska kolla resor och priser innan jag ska sova. Imorgon ringer klockan 09:00, då får jag absolut senast gå upp. Antagligen vaknar jag senast 08:00 men jag vill vara på den säkra sidan ;)

Pusshej

2010-01-26
 18:26:28

Dagen i ord och några bilder

Dagen började ju som sagt inget vidare, har nog inte varit så arg på länge, eller ja igår var jag nog minst lika, i alla fall upprörd...

Dagen började ju i alla fall med Matte C, som för övrigt verkar gå förvånansvärt bra just nu, peppar peppar ta i trä!
Linda, Victoria, Jenny och jag var dock en aning trötta, men vi hade kul i alla fall. Jenny å jag har ju lite samma smak när det gäller musik, nämligen Red hot chili peppers! Wihoo! Hon fick låna två skivor av mig också :)

(Linda och Victoria gillar matte, speciellt på morgonen 08:20!)


(Lillnoddan!)


(Victoria!)


(Jeny var nog tröttast, eller det kan ha varit Linda som var det också. Hon körde den gamla godingen; Jag ska bara vila ögonen lite... och så blundade hon)


(Jennys och min bänk på matten)

Nu ska jag börja plugga, det blir Engelska C som för min del innebär att jag ska ha en föreläsning/tal om Winston Churchills tal Blood sweat and tears. Allt plugg blir dock lite lättare nu när Malin och jag börjat prata om en eventuell Greklandsresa i sommar! Wiiiiiieeeeee gånger 1000!

Tjohej!

2010-01-26
 13:53:18

@ school

Sitter i biblioteket i skolan. Sitter och skriver på min uppgift om Obama och fredspriset som jag har kvar från Samhällskunskap B från förra året. Egentligen så ska vi ha Historia C nu, men vår lärare G hade ordnat så att de som inte var med eller fick IG på förra provet får göra det idag. Vilket betydde att vi INTE har någon lektion idag, wihooo!
Men icke sa nicke blir man LEDIG för det, näe nu blir det plugga plugga. Har studiedag imorgon och på torsdag så att vi ska få arbeta med PA. Blir PA hela dagen imorgon, därför jobbar jag andra ämnen idag å att jag kan fokuser imorgon. Är hemma själv, blir skönt så tt man kan vara lite schizo och prata för sig själv samtidigt som man pluggar, sånt gillas :P

Ja så nu grottar (försöker) jag in mig i Obama och fredspriset, känns lite avlägset nu, eftersom det skulle vara en aktuell nyhet, men va tusan även den har väl varit aktuell en gång :P

Pusshej <3
2010-01-26
 11:24:22

Vilken jävla svacka!

Usch, jag har hamnat i en riktig svacka, depp depp.

Måste sova, blöööö.

Om möjligt en ännu sämre morgon idag. Men ingen Historia C idag, nu går det väl uppåt va?
2010-01-25
 23:14:28

Löshår

Köpte nytt löshår idag, sitter å syr ihop det nu.

God natt!
2010-01-25
 20:32:47

Det kostar att ligga på topp när man bor på en ö, och ibland har jag inte råd!

Här kommer en snabb resumering av en av tidernas sämsta dagar, varsågoda:


Skyndar mig till Höganäs för att hinna med båten, ser den komma när jag kommer till bryggan då är den några hundra meter bort, perfekt tänker jag, nu hinner jag till och med vila lite. Hissar semafor, men vad gör Nämdö när den närmar sig, svänger den in? NEJ! Den bara kör förbi. Väntar ett tag för att se om det egentligen är Solöga som ska gå. Den komemr ej. Ringer turis i vaxholm, han pratar med Nämdö. De kör till Stegesund först. Sen åker de privat (!) och hämtar bara mig på höganäs :P Fast jag var stelfrusen efter att ha fått vara utomhus i ca 1 timme sådär på förmiddagen.
Kommer ca 40 minuter sent till sjukhuset, hinner bara prata med min behandlare i ca en kvart :(
Kaptenen hade för övrigt bortförklaringen TELEFON! Åhhh, fler kvinnor till rodret med simultankapacitet TACK!!!
Går i skolan en liten stund, e på dåligt humör, åker hem missar 17:40 båten med ca 2 eller 3 minuter, får vänta till 18:40 innan jag får åka hem igen!!!! GAHHHHHHHHHHHHHHH

Matrosen såg nog verkligen hur jag led imorse, han sa förlåt ett par gånger och frågade om jag ville ha fika.

Var bara tvungen att avreagera mig lite...

2010-01-24
 22:26:51

Dagens låt 24/1-10

Lena Philipsson - Om igen

 

2010-01-24
 22:19:31

24/1-10

Grattis till mig själv!
Ja, idag har Erika namnsdag, och jag heter ju Erika i mellannamn. Eller egentligen Erica, men det e nästan samma.
Från början hade det tänkt bli en fika med fina vänmner från skolan, men sedan var det många som inte kunde och jag var tvungen att bestämma mig ganska tidigt, så vi bestämde att vi skulle fika senare i veckan då fler skulle kunna följa med. Fika blev det dock i alla fall, med min barndomsvän F, hennes kompis T, som jag åxå träffat förut, och hennes kompis L. Först var jag och F själva en liten stund men sedan samlades allihopa! Mycket mysigt var det, satt på Eh i ca 2 timmar! Sedan blev det en rejäl rush till T:et och lite stress innan jag visste att jag skulle kunna ta mig hem. Men väl 20 minuter hemifrån får jag frågan om jag vill ha skjuts, på FYRHJULING! Wihooo!

Innan det hann jag med att städa badrummet, det är nästan ett riktigt nöje att städma med en ny dammsugare!

Nu sitter jag vid köksbordet och ska fixa lite med PA, tänkte försöka i alla fall. Imonr blir det inte skola med en gång, ska till Mando först.

Lite shopping blev det idag åxå. BH och trosor i härligt fin rosa färg från HM och vax. Jag visar en annan dag.

Och jag börjar få damp! Varför får jag ej en upplåsningskod till mitt iTunes till min iPhone! GAAAAH Det blir nog en tripp till Teli imorn igen, typ 3:e eller 4:e gången!!!!!

Snart blir det till att gå å lägga sig och sova så att jag orkar gå upp och åka till Mando imorn. Klockan ringer ca 06:30.

Puss hej!

2010-01-23
 23:15:14

Läggdags

Nu tänkte jag strax gå och sova, å INTE läsa någon bok! Nån måtta får det väl vara.

Var ju som sagt hos Linnea nu på kvällen. Det såg väl ungefär ut så här; Linnea vid datorn, O med sin iPod touch och M och jag med våra Iphones. Måste ha sett riktigt nördigt ut :P Vilka apps har du? Haha!

Sen såg vi slutet på Se upp för dårarna, och början på You got mail.

Nu ligger jag med datorn i sängen och laddar in musik till iTunes :)

Puss hej!

2010-01-23
 18:54:30

Dagen i ord

Ja, dagen börjar lida mot sitt slut. Ja, jag sa dagen INTE dygnet! ;)
Som jag trodde känns det som om jag inte har gjort ett dyft. Fastän jag vet att jag har det, lite i alla fall.

Har dock inte hunnit städa än, smisk och disk på mig! Men det kanske trots allt får bli till att göra det imorn, för strax ska jag till min fina vän Linnea. Det var banne mig länge sen vi sågs nu, kan man kanske gissa att det blir lite Mario Kart kanske? Haha man vet ju aldrig.

PA har jag i alla fall gjort, fixat frågor och bestämt hur mitt upplägg ska se ut, ungefär i alla fall. Måste göra lite till imorn.

Imorn är det den 24 Januari, vilket betyder att jag har namnsdag, jag heter nämligen Erika i mellannamn. ska försöka få ihop ett gäng till sen namnsdagsfika :) Om det e någon som behagar att umgås med mig vill säga.

Snart Linnea så kommer jag.

Tjohej!

 

2010-01-23
 14:49:48

Pluggar :(

Just nu sitter jag och gör Projektarbete, fy tusan vilken pärs, näe det är verkligen inte kul.
Idag kommer för övrigt bli en sån här dag när jag känner det som att jag inte kommer att få något gjort. Ska städa badrummet och mitt rum senare, men nu, back to work...

2010-01-23
 10:49:19

Dagens låt 23/01-10

Jag tänkte på att det inte har varit någon dagens låt på länge så här kommer den!

2010-01-23
 10:41:32

God Morgon

Nu sitter jag här vid bordet i köket. Sitter och lyssnar på linda Bengtzing och mamma och jag letar lägenhet till mig :D

Idag kommer det att bli en pluggdag, tråååk men det måste göras.
Puss



2010-01-23
 01:17:19

Att diska mitt i natten

Nu har jag alldeles nyss diskat klart i köket, lite sent, men måste det göras så måste det.
Har sett lite av American history x och sen var en av mina favoritfilmer på TV när jag knäppte över, nämligen Léon.

Nu hade jag tänkt att gå och göra mig i ordning för natten.

Tjohej!
2010-01-22
 21:36:19

22/01-10

God kväll!

Haha jag sitter och försöker videoblogga, men på nåt sätt känns det väldans fjortis, och jag har så svårt att vara seriös;) Vad tycker ni? Ska jag sats på det?

Ja, idag var det alltså fredag. Började dagen med Matte C och PA, båda kändes helt OK, eller njae, inte PA men va tusan!
Sedan hade vi Handledartid då var Vidka tillbaka, men hon kunde inte prata, så jag fick bara ställa Ja och Nej frågor så att hon antingen kunde nicka eller skaka på huvudet, stackarn :/ Kul att se henne igen i alla fall. Sedan skulel vi ha haft engelska med C egentligen, men han kommer inte att vara i skolan på ett tag så vi skulle ha L istället, men så vabbade hon idag, så vi hade L som bara introducerade oss för nästa uppgift i engelskan. Så Vida och jag gick och lånade, eller det var jag som lånade en bok Vida skulle kolla på det STORA biblioteket istället ;)
Sedan kände Vida att rösten svek för mycket så hon gick hem igen :( Men det e bättre att hon blir helt frisk!

Sista lektionen skulle vi ha Webdesign, hålla på med hemsidan och jag skrjev även ett nytt manus. De som ville skulle få ha en genomgång av dreamweawer (eller hur det nu stavas) jag ville det eftersom jag var borta från en del web-lektioner i höstas, och massor i våras.

SEDAN KOM RÄDDNINGEN! Myspyseftermiddag med Linda Hanna och Victoria på EH  Me like! :) <3

Skratt i mängder är väldigt uppskattat, vänner får verkligen min jord att snurra runt :D


(När baristorna gör hjärtan i latten, då blir man lite mer kär... i latten alltså ;) )


( Fina flickor :) )



(Hanna blev upp och ner, min dator ville inte samarbeta och vända på bilden)


Sedan gick vi till HM och provade tjusiga och fräcka hattar ;)

Goder afton

Sedan åkte jag hemåt, skulle vara ensam hemma ikväll, det är skönt tycker jag :)

Glöm inte svara på frågan om videoblogg ;)

Puss

2010-01-22
 14:20:21

WebDesign

Jag e lite trött på denna lektion nu. Hr skrivit och lämnat in ett nytt manus, men nu vill jag bara sluta och åka in till staden med Lillnodan H och V :D

Tjohej!
2010-01-21
 19:21:24

Jo plugga var det ja

Pluggluften har gått ur mig... måste.ta.mig.samman.nu.utropstecken.
2010-01-21
 18:49:47

Nu har jag väl något som kan kallas liv igen...

Ja, nu är jag lite tillbaka efter gårdagens racer-plugg. Läste typ 150-200 sidor i Brott och straffboken igår. Visst är den bra, i alal fall en bit in i boken, men tusan, nu är jag trött på den. Ska nog dock försöka läsa klart den ändå, även om jag bara behövde läsa halv tills idag.

Började i alla fall dagen med NkB, kemi, och förhör. Dock kunde man bara få VG eller MVG PÅ det, bara man hade varit med på labben så fick man G. Jag fick 8 poäng på testet, vilket betyder att jag var 1 poäng från MVG, så det kändes OK.

Sedan hade vi svenska. Där skulle vi lämna in läsloggen, utvärdera kursen hittills, få tillbaka nationella provet och ha betygssamtal. läsloggen inlämnad, kursen utvärderad, nationella provet tillbaka, dock var jag ej nöjd. jag fick VG, vilket jag oftast brukar vara nöjd med, men inte idag, jag hade hoppats på mer, men men ingen ide att gräma sig över det. Hann inte med betygssamtalet idag, det blir väl förmodligen nästa nästa vecka, efetersom vi är lediga på både onsdag och torsdag nästa pga PA :D Wiee!

Sista lektionen innebar religion. Gjorde inte så mycket förutom mest diskussion, vilket ofta är väldigt intressant. Lite pappersutdelning m.m.

Åkte till Teknis och tog bussen därifrån, ville sooova på bussen. Men vid RN klev Lillnoddan ombord, gissa om jag bliva glad. Så sällskapade vi hem en bit, och språkade om födelsedag, sommar och morgondagen. Sweet! :)

Nu är jag hemma och tänker fira att jag inte måste läsa Brott och straff, med att... INTE läsa den ;) sen blir det lite PA eftersom jag har möte imorn. Lite matte ska jag försöka hinna med åxå. Idag blir det läggdags tidigt. Har endast sovit 5 sex timmar varje natt sedan i fredags. Jag e med andra ord tröööööött.

Puss

2010-01-20
 23:35:20

Alright!

Rubriken tillägnas en lärare, som använder ordet högst frekvent dessa laborationsdagar ;)

Nu e jag så trött på att läsa Brott och straff, har nästan läst konstant sen klockan 4, och nu den sista tiden har jag skrivit klart, så gott det går, läsloggarna. Sorry orkar inte blogga mer nu, snark...

 
Nu e jag trööötter
2010-01-19
 21:56:08

Lässtund

Nu ska jag ligga i sängen och läsa Brott och straff. Hade hellre velat spendera kvällen med att läsa något annat, men jag måste medge att den inte är helt dålig.
2010-01-19
 20:36:30

19/01-10

Ja, nu sitter jag här och ska försöka sammanfatta dagen.

Började dagen med Matte C, men ruskigt bra gick det, hör och häpna! ;) Lite småfel, men jag blir ju glad för varje tal jag klarar av :) Wiee på det ;)

Sen skulle vi ha filosofi för första gången. Var en aning skeptiskt ändå tills vår lärare öpnnade munnen. Detta kan nog bli bra tror jag nu, roligare upprop får man nog leta efter. Hjärnan sattes verkligen i snurr dock. Efter allt snack om egoister; Om en person bara tänker på andra, gör han det då för sin egen skull, då blir det ju ändå egoism, ojoj, sen blev det snurrigt :P

Sedan hade vi NkB, å asså det finn nog ingen lärare som E. HELT otrolig! På ett bra eller dåligt sätt, ja bedöm själva...

Han skulle vara så "schysst" att berätta att fläcken på pappret vi fick idag, ja det var hans blod... som blivit svart efter att det kopierats, fräscht...

Tackar för att man får ha det här på provet!

Ja sen skulle Elda laborera inför klassen, ja det gick väl sådär. Magnesium skulle läggas i saltsyra = kraftig reaktion som utsöndrar värme och vätgas. En kondon sätts på kolven som magnesiumet och saltsyran är i, så att den fylls med vätgas (Som jag sedan tidigare vet är explosivt, tillsammans med eld i alla fall)
Sedan tas kondomen bort och Elda tänder en tändsticka och håller den vid kondomen. Meningen är att den ska ge ifrån sig ett poff, men njae, den bara smälter och börjar brinna, klassen börjar ge ifrån sig ljud och Elda blir tvungen att kasta den i vasken. Andra gången gick det bättre. Han slängde också, innan den första gången, samtidigt som han höll den vätgasfyllda kondomen, ur sig en kommentar; Jag vet inte riktigt vad som kommer hända!
Ja, det är väl bara Elda som gör sånt här ;)

Nu har jag skrivit en läslogg, och börjat, i alla fall skrivit rubriken till mitt engelska framträdande om Winston Churchills tal Blood sweat and tears.

Ja i stora drag var detta nog dagen.

Och Vida får se till att krya på sig nuuuuu! <3

Puss 

2010-01-19
 13:33:21

I skolan

Nu har vu slutat för dagen, eller vi tror i alla fall det, jag vågade i alla fall inte gå och kolla om vi hade Historia, med risk för att det skulle vara en vikarie där, näe idag chansade vi på ledigt. Ledigt blir det väl i alla fall inte eftersom jag måste plugga nu. Mejla lite om mitt PA, och läsa 1000 sidor i min bok, typ.

Tjohej!
2010-01-18
 21:57:21

Nu dansas julen ut!

Idag åkte min julapelsin från fönstret ner. FRÅN JULEN 2008!!!!! Haha e man seg så e man. Torr, ihålig, men den luktade faktsikt fortfarande apelsin ;)

Nu tackar jag för mig och säger god natt!

2010-01-18
 20:01:09

Läslogg...Check...

378 ord.
Men nu har jag ångest, så nu måste jag göra nåt annat.
2010-01-18
 18:09:35

18/1-10

Oj, vad tiden går snabbt, redan den 18:e!

Dagen fick (som vanligt) en rivstart. Var lite sen till Höga imorse, men jag hann i alla fall. Sedan var det helt otroligt! Trots att jag fick åka skrutten Ramsö så hann jag med 10 över 9 bussen! Insane!
Och bara för att jag faktiskt hann med den bussen träffade jag Lillnoddan :) myspys. Hon fick tesata att spela rocketbird på min ajfon, sedan förhörde jag henne till ett prov i nåt ämne som hette något med beskattning, dessa ekonomimänniskor, näe jag skojja bara, hon e sweet :)

Men jag skulle inte till skolan, för jag skulle till Mando. Skönt eftersom jag inte fått prata på länge. Var där lite mer än en timme, gick därifrån ångrade mig i trappen gick tillbaka för att prata mer, så stannade jag där i 2 timmar till. Kändes bättre efteråt i alla fall.

Sen åkte jag till skolan för att ha NkB, kemi. Vi hade genomgång av typ exakt samma sak som alltid, nämligen JONER! wihoo ;)
Men sedan labbade vi. Jag å M var i lag. Vi upptäckte att det var väldigt roligt att droppa saltsyralösning på zink, ja, som alla vet är zink ju en mer oädel metall än tex silver, och har därför lättare att avge elektroner, vilket i sin tur betyder att den reagerar lättare med andra ämnen, men det visste ni väl redan, eller? ;) Sedan labbade vi lite på egen hand, det gillade läraren, intressant tyckte han :)

(Zink och saltsyralösning)

(Giftigt kopparsulfat som M råkade stänka lite på mig, och på henne själv, men vi frätte inte sönder!)


(E började använda min penna till att peta i kemigrejjor, fast än de är giftiga! Och jag som är en pennbitare, hjälp :S ! )

Ja, sedan hade vi PA möte, lite skrämselkänslor, men inte så farligt, vi gick igenom projektredovisning och sådant) Sedan gick jag till Centrum och köpte skinnfodral till min ajfon:

249 riksdaler, Teknik Magasinet.

Bad även Telia skicka en ny upplåsningsgrej till mig, vill låsa upp ajfon!

Sedan tog jag bussen hem, och satt och läste brott och straff.

Tjohej!



2010-01-17
 22:59:10

Tillägg

Jo jag måste bara berätta att tröjan jag köpte idag faktsikt hette Sophia :D
2010-01-17
 22:47:03

Nästa, T- Centralen byte till övriga tunnelbanelinjer samt... Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av...

Hej, nu är jag hemma igen!
En fullspäckad dag ligger i bagaget.
Dagen började med att jag träffade upp Vida vid Teknis för en tripp till Skärholmens Centrum, ni vet; SKHLM - The Capital Of Shopping ;) Helt sjukt stort ställe, tyckte vi, elelr i alla fall mycket förvirrande, jag vet inte hur många gånger vi tappade bort oss; Var e vi nu? Var ska vi? Har vi varit här? Skojjsigt var det i alla fall. Jag kom hem med;


Puderrosa tröja med lite Puffärm (En puderpuff med andra ord) från BikBok 149 kronor.


Svarta jeansleggings från Cubus, 299 kronor.


Nya ringar till öronen (eftersom jag tappade ett av de gamla när vi var ute i fredags) Från Glitter 37,90 kronor
Genomskinligt Läppglans från Cubus, 15 kronor. 

Efter shoppande lunchade vi på kära EH.

Fina Vida på EH I SKHLM :)


Macka

Och så stans bästa latte förstås, även om den är godare att dricka ur riktiga koppar ;)

-Hej jag heter Vida och jag gör INTE ALLS reklam för Espresso House, varför tror ni det?


Trosor. Okej om det hade varit en buske då hade det ju varit mer logiskt, men ett träd???? Söta men inget jag köpte.

Jag, inne på SKHLM:s toaletter, de var inte gratis, skäms! ;)

Och efter att ha satt snurr i hjärnan på både Vida och mig själv med mitt snack och teorier om varför inte alla tunnelbanelinjer räknades upp när man kommer till T-centralen från alla andra linjer skulle vi se musikal som U hade varit med och fixat. Vi träffade även T där. Superduperbra var den, synd bara att jag var tvungen att gå lite tidigare, men det e väl charmen med att bo långt bort, eller njae, idag var det nog inte det minsta charmigt, jaja.

Sen trodde jag att jag missade min kommunikation, men great som det var vände den tillbaka, lite virriga var dem nog allt ;)

Puss

2010-01-17
 09:03:50

God morgon

Nu är det söndagsmorgon och jag har gått upp för ca en timme sen. Ska alldeles strax börja göra mig iordning för dagens äventyr. Centrum med Vida, med lunch å mys. Sen ska vi vidare till vår käre vän U:s musikal. Komemr bli superduper tror jag.

För övrigt var det enormt skönt att få sova ut lite imorse, även om jag gick upp tidigt så var det ändå MIN säng och det var JAG som hade ställt klockan!

Dags att börja sminka mig och föna sånt som inte e torrt. Åker hemifrån runt 10:20. Ska försöka komma ihåg att ta med mammas kamera, har inte frågat men vi kanske kan köra på en chansning, bara jag tar hem den igen!

Puss å kram!

Ps. Just nu sitter jag med datorn samtidigt som jag e på toa! Allt för att blogga liksom ;) <3
Alltså får det bli en icke-live bild, en live-bild hade nog inte varit så fräsch! Ds.

2010-01-16
 20:35:57

Hemmakväll

Ja efter gårdagens festande blir det banne mig en lugn kväll idag. Måste upp strax före 8 för att hinna med allt jag ska göra.

Utanför Vasaskolan, Kalmar

En mamma ~35 och hennes son ~8 kommer ut från skolan och går förbi ett järnstaket.
Sonen: Får jag slicka på staketet?
Mamman: Ja, visst, men då fastnar du med tungan och det blir nog inte så kul att sitta här ikväll när det är Let's dance på TV.
Sonen (efter någon sekunds tystnad): Ni kanske kan ta hit en TV…

Cred: Linnea Hagblom

www.tjuvlyssnat.se

 

2010-01-16
 17:57:12

iPhone-nörd

Sitter hos Linnea och nördar mig med iPhone med henne, hennes mamma och hennes pappa, samtidigt som vi göljer Anna-Carin Olofsson och Helena Jonsson i världscupen i skidskytte.  Just nu vann faktiskt Helena! Grymma idrottskvinna! En gång i tiden ville jag också bli skidskyttedrottning och min idol var Magdalena Forsberg.

 

Måste gå och lägga mig tidigt idag, ska iväg med Vida å shoppa imorn, innan vi ska titta på musikal.

2010-01-16
 14:45:27

Uppdatering

Ojojoj vad dåligt det har blivit med inlägg på senaste tiden. Smisk och disk på mig. Men nu tänkte jag att jag kanske skulle berätta vad jag har gjort den senaste tiden.

I fredags var jag som sagt i skolan, jag och Vida var runt i Centrum för att leta efter en spetströja till mig. Vi har nog aldrig gått igenom så många affärer på så kort tid, dock utan någon spetströja.

Sedan gick jag lite tidigare från Webdesignen för att komma hem en stund innan jag skulle iväg till Carro. Först begav jag mig dock till Kista Galleria för att inhandla presenter och något jag skulle ha på mig, och ett rött läppstift. Hittade en sjukt fin topp på Vero Moda, bild kommer nog senare. Ett läppstift på Lindex och presenter på Ur & Penn.

Begav mig sedan till carro, efter lite om och men hittade jag, eller ja Linda hjälpte mig väl lite på traven ;) Läskiga gubbar i fönster är inte att leka med, fast vi skrattade åt det sedan.

Väl inne hos Carro blev det prat och myspys, gjorde iordning oss innan vi åkte vidare till The Bridge. Verkligen superrolig kväll hade vi. Helt stört. Vakter, sång, dans, skratt, födelsedagsbarn, fina vänner, det är svårt att slå det.

Kravlade oss hem mitt i natten, men gick upp i skaplig tid ändå för att inte slarva bort hela dagen, En anings tunga huvuden vaknade vi med, men med härliga minnen från gårdagen. Dagens undring; Var tog han med koftan vägen?

Nu sitter jag hos Linnea och laddar iPhone, min trasig mp3 som jag snart inte ska använda mer. Ska plugga lite Samhällskunskap B, projektarbete, Svenska B, eller ja, nåt av dem i alla fall.

Dagen idag är schleeeten...

Puss

2010-01-15
 13:24:21

15/1-10

Nu sitter jag i datorsalen och har Webdesign.

Vida var snäll och hjälpte mig med mina attans tabeller, så nu ser det acceptabelt ut :)

Jag kommer inte skriva så mycket nu, återkomemr senare när jag kommer hem. Måste bara säga att Vidas föreläsning var sjuukt bra :) Mycket rörande var det också.

Men nu måste jag återgå till webbisen :)
Puss
2010-01-14
 23:52:30

Avatar

Klockan är alldeles för mycket! och här sitter jag och övervägde för en liten stund sedan om jag skulle läsa brott och straff, men jag kom fram till att det nog inte är en så bra idé med tanke på att klockan strax är 00:00 och jag ska upp 05:45. Njae boken får vänta tills imorn. För övrigt komemr jag att vara såååå trött imorgonbitti, men men.

Anledningen tilll att klockan är så mycket och jag fortfarande är vaken, är att jag, jenny och Linda var och såg Avatar ikväll. Riktigt bra film! Jenny som hade högst förväntningar för övrigt, var helt lyrisk! Bra film som jag tycker var värda sina 150 riksdaler, vi såg den ju i 3D, vilket gör allting lite dyrare, ny teknik vettni ;)

Är för övrigt på jakt efter en spetströja, helst med långa ärmar, som kag kan ha på mig imorgon, helst en svart, och så vill jag ha rött läppstift på det :D Får fortsätta min jakt imorgon.

I morgon börjar dagen med Matte C (Tjohooo) sen en mini håltimme, eller egentligen hål55minutrare, eller vad man ska kalla det. Är PA tid istället för Handledartid. Sedan ska Vida ha sin föreläsning om Iran, eller det är inte hon som ska prata, men det är hon som organiserar allt, duktig brud! :) Sen blir det Webdesign till eftermiddagen, knåpa knåpa på hemsidan. Hoppas mina tabeller vill samarbeta imorn!


(Borde inte Apple ge mig ersättning för reklamen jag gör för deras iPhone snart? )

2010-01-14
 15:16:29

140110

Nu är skoldagen slut för idag. Sitter här och väntar på Linda som ska komma hit innan hon, jag och Jenny ska gå på bio och se Avatar :D

Började dagen med NkB, vissa formler är verkligen helt oförståeliga och jag tappade i alal fall fokuseringen efte ett tag. men men det blir väl till att råplugga läroboken precis innan provet, som vanligt ;)

Sen blev det svenska och Jag och Vida skrev klart våran naturalistiska berättelse om Charles. Fy vad hemsk den blev, likdelar och sånt. Det var nog snarare vi som blev sinnessjuka av att skriva den. Men klara blev vi i alla fall.

Sen hade vi religion A för första gången. Ny lärare nytt ämne. Vi tyckte att det verkade lovande så här efter första lektionen :)

Nu sitter jag som sagt och väntar på att vi ska gå på bio, blir säkert supermys! :D


2010-01-13
 22:57:22

Å plugga lite mer

Dags att sova strax, för imorgon väntar en ny dag i skolan. I morågon är det också första dagen på vårterminen! Lite knas e det allt att vårterminen börjar en vecka in på det nya året, men va tusan, allt för att förvirra oss lite extra!

Fastnade framför dokumentären om J.K.Rowling. helt sjuk berättelse egentligen, nästan mer än själva berättelsen om Harry Potter... Ett tag hade hon och hennes dotter verkligen nästan ingenting, och se nu, världskändis och säkert superrik. Jag själv var fast i Harry Potter för ett antal år sedan, men jag minns att den fjärde boken tog lång tid för mig att ta mig igenom, och sen började jag på den 5:e, men där slutade jag, läste inte ut hela utan bara en bit. Nu ser jag bara filmerna ;)

Ja det var åxå dags att plugga lite mer nu då, som vanligt kommer jag väl vara för trött för Brott Och Straff, men jag hade i alla fall tänkt läsa NkB-läxan vi har tills imorn. Imorgon kommer vi dessutom att få ett nytt schema, inte helt nytt, men istället för Internationella Relationer kommer vi att ha religion, och sen kommer vi att slänga in filosofi några dagar också. InRe var ju min favorit, men jag hade ju tänkt läsa det i Australien om något år eller 2. Lite abstinens kanske bara är bra? Naturkunskap kommer jag nog inte läsa efter gymnasiet... Inte heller Historia. Efter 3 år med Historia A, B och C känns det som om vi har gått igenom allt och lite till. Det skulle väl vara Egypten då Vida, men jag kanske kan fixa en Egypten Diskret-kurs åt dig. På tal om det börjar Finksa Diskret nu på våren! ;)

Men nu blir det dags att snart läsa NkB!

Puss

2010-01-13
 20:32:37

Dagens låt

Bara jag som längtar till sommaren?
2010-01-13
 19:47:59

Pluggis

Nu har jag varit en dålig bloggerska. Men jag skrev ju det tidigare, att jag faktiskt var tvungen att plugga... Men nu har jag nästan gjort klart hela min sista Historia B uppgift från förra året, men nu VILL JAG INTE ANALYSERA MERA!!!! Näe jag tror inte att det blir mer plugg idag, föutom att läsa Brott och straff då... Den boken komemr typ aldrig ta slut, och jag som bara behöver läsa halva!!!! Jaja på nåt vänster som sagt.

Ja idag spydde Rickard på Johan, inget mer behöver tillägas, än att Johan tror att det var äckligt.

Något lite lustigt hände på Åhléns idag (Varför händer allt på Åhléns?) Jag och Vida hade stårr och diskuterat blond och brunettschampoo med en expedit när jag får för mig att leta efter torrschampoo. helt plötslig faller något silverigt ner precis bredvid mig. det tar väl ett tag innan någon yttrar något. Jag säger till Vida; Var det där mitt örhänge? Vida; Jag tror det. I skydd av mig lägger sig Vida ner på golvet och kollar under hyllorna, men inget örhäne! Hon kollar igen, men inget syns till. Mycket underligt! jag ber Vida dölja mig medan jag nu lägger mig ner och kikar bland nedfallna hårvaxburkar och mängder av damråttor. Ser inget örhänge, eller jo vänta! Jag reser mig upp och säger att vi ska gå runt till andra sidan om hyllorna. Och mycket ritkigt där ligger den, helt ensam. Var bara att plocka upp den och trycka in den igen. Lite skit renar öronen, eller?

2010-01-13
 12:15:32

@ school

Nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja. Kommer inte att bli så mycket bloggande idag kanske, har så sjukt mycket att plugga.

Men något jag måste berätta, JAG HAR VUNNIT SPOTIFY PREMIUM I EN MÅNAD!
2010-01-12
 23:00:46

Dagens låt

Okej försök bortse från kanske halvtöntiga videon, men jag tycker låten är lite så här typisk Eurovision Song Contest :)

 

Å Just ja!!!! Linnea har kommit hem :D Puss på henne! <3
2010-01-12
 22:54:42

Det e längre från punkt A till punkt B än vad man tror!

Ja! Sanna mina ord, det är det verkligen. Långt från punkt A till punkt B alltså! Kommer inte att gå in på det mer än att jag stressade efter en tydligen icke-existerande buss, weird! Och när man stressar efter en buss i minusgrader, får man något slags kikhosta med slem, trevligt trevligt, jaja nu är jag något kurerad i alla fall.

Hade en mycket trevlig eftermiddag med en mycket trevlig barndomsvän :D Myspys, och vi skulle försöka att ses lite oftare än vad vi gjort hitintills, alltså oftare än vart 3:e år (!) Känns som om det är ett ganska rimligt mål, eller? ;) Riktigt trevligt hade vi det i alla fall.

Min onda finne ger sig fortfarande till känna, ajaj, inge kul alls. Får hoppas att den lägger sig ytterligare tills imorn, eller lägger sig alls, kanske är bättre att säga eftersom den inte verkar ha lagt sig det minsta sen igår!

Fick agera någots slags smakråd om parfymer idag inne på Åhléns åxå. Jag stod och doftade på någon Tommy Hilfiger, medan en man tog upp en Icke-tester av samma parfym. Och frågade mig om jag kände till något om Tommy Hilfiger. sen stod jag där å förklarade lite, inte så mycket men lite i alla fall. Mannen kom i alla fall fram till att han skulle köpa den, tacka mig Åhléns! ;) Jag antar (hoppas) att den var till antingen någon fru/flickvän/dotter, så att han inte skulle gå runt med den själv ;)

Ja, hämtade ut biljetterna till bion idag, nu e det inte så långt kvar Linda och Jenny! :D

Men nu måste jag nig släcka, så att jag inte gör som jag gjorde natten till idag, jag fick verkligen för mig om att jag försovit mig, flyger upp ur sängen, å vet ni vad det första jag gör sådär i halvpanik? Jo jag sätter i kontakten till plattången! ;) Slänger ett öga på min klocka för att se hur mycket jag är försenad, och upptäcker att den står på ca 02:30. Tänker att den måste stannat, tittar på armbandsuret och ser att den också är ca halv 3. Konstaterar att klockan nog faktiskt är halv 3 på natten, drar ur kontakten till plattången och går och lägger mig igen.

Ja, så nu i natt vill jag sova lite. Har sovmorgon till 06:45 imorn börjar klockan 10, men har en del att fixa. Får ej glömma att skriva ut läxan tills imorn, kom ihåg Sophia, kom ihåg!

2010-01-12
 10:07:36

I skolan

Ja nu är jag i skolan och har precis haft matte C lektion. Linda och jag var grymma ;) Gjorde till och med lite bonusuppgifter :) Ja Jenny var också grym ;)

Fick pengar så snart ska jag gå och hämta ut biljetterna till filmen Avatar :D

Men nu måste jag avsluta inlägget!
2010-01-12
 06:09:05

Påväg

Japp, nu är jag i farten påväg till skolan ;)

2010-01-11
 22:57:58

Dags att krypa till kojs...

Ja, nu är klockan snart 11, känns som om att det är dags att sova för dagen, eftersom jag ska upp 05:45 imorn, tjohoo! ;) Att börja dagen med Matte C gör ju inte allt jobbigare, näe inte alls ;) Jaja. Har håltimme imorgon, från 09:45 - 12:10. Då hinner jag göra lite plugg förhoppningsvis, och kanske till och med hämt ut biljetterna till Avatar som vi ska se lite senare i veckan. Ja, det brukar bli mycket snack och lite verkstad på dessa håltimmar, men det kanske blir ändring på det imorn.

Ja nu sitter jag här i sängen lagom fräsch. Jag har dessutom fått en ontgörande finne på hakan, en sån där som det verkar som om den växer inåt, gör ont när man petar på den, fy! Nu är den i alla fall inbäddad i salva och kräm å allt vad det heter, jag hoppas på att den är bättre imorn, den ser inte mycket ut för världen, men suck vilken pina!

Annars har väl kvällen flutit på alldeles för fort, har hunnit med plugg korsord, lite småfixande osv. Men nä nu kom jag på att jag måste VERKLIGEN plugga imorn! Ska träffa en vän på eftermiddagen, så det måste fixas grejjor innan det, jaja, det brukar ordna sig på nåt vänster!

Å alltså jag bara undrar!? Va tusan håller Basshunter på med där i England?! Är det som det sägs på radion vet jag inte vad jag ska tycka. Vara med i Big Brother, hålla på med en tjej, säga att man är singel, FASTÄN HAN HAR FLICKVÄN I SVERIGE!!! Schysst sätt att få reda på att ens kille dumoar än, näe fy tusan! Stackars tjej säger jag bara. Fast nu har tydligen den "nya" tjejjen dumpat honom redan, ja så kan det gå.

Ska testa att skriva ett sånt här inlägg där jag ställer in när det ska publiceras, får se om det fungerar.

 

2010-01-11
 20:01:51

Loggbok

Sitetr å jobbar PA, skriver loggbok, men ibland e det tråk så då livar jag upp stämningen med webcamen.
Smisk på dig Sophia, du ska jobba!


Me like iPhone (och min trogna K810i förståss)  :)

2010-01-11
 19:05:34

Dagens låt 110110

Titta Victoria Silvstedt har gjort musik!

2010-01-11
 17:54:33

110110 Flum-måndag

Japp här har vi nu ännu ett datum som ser lite smått skojjigt ut, bara ettor och nollor, precis det som datorn är uppbyggd av... ;)

Ursäktar mig för dålig uppdatering, men det kommer tyvärr bli lite tunt, eller i alla fall tunnare med uppdateringar de dagar jag går i skolan. Vissa dagar har jag ju dock håltimme och då kommer jag att försöka ta mig till en dautor och uppdatera er om läget!

Ja dagen började med att vi skulle ha engelska, jag stressar som en gnu från RNT, men det visar sig vara helt i onödana, nästan. Efter att inte ha andats på en kvart och rusat upp för skolan femtussentrehundrasjuttioelvakommasjutrappsteg, får jag efter en stund reda på att vår lärare fortfarande är sjuk, tråkigt eftersom han är en lärare man tycker om, men också tråkigt eftersom jag kunde haft sovmorgon till 12 om jag vetat detta! Jaja, vi hoppas på att han blir frisk snarast. Vida och jag satte oss att arbete engelska utanför klassrummet, men ja, jag fick i alla fall inte så mycket gjort, finns ju så mycket att prata om när man inte setts på en HEL helg!

Det fortsatte sedan med Historia C, där vi mestadels tittade på bilder som vår käre G tagit när han varit Japan. Han berättade även om sin fågelkompis som slagit följe med honom. Han har då alltid något att berätta. Jag minns något om några Italienska skor... haha, å mandelpotatis och när han räddade nån klass från rånare. Ja sanna mina ord G är någon man kommer sakna efter skolan, dock inte hans prov men ändå ;)

Sedan skulle vi ha Naturkunskap B. Kemi. Massa OH, vätejoner, hydroxidjoner. Konstigt nog tycker jag att det är ganska intressant, men det kan sannerligen vara lite krångligt ibland när de små vätejonerna ska hålla på att byta elektroner med varandra å så bildas det en massa vatten osv... Jaja, hinner nog få klarhet i detta till provet, förhoppningsvis. Inann lektionen hade jag snott tag i Vidas banan och upptäckte hur tacksamt det var att rita på den med bläck, ojoj va kul vi hade med det där sen. Man kan ju ha den som anteckningsblock tänkte vi och så skulle man äta upp informationen, snabbt och smidigt sätt att lära sig någonting snabbt, matnyttig information ;) Haha så fyndig jag var nu :P
Här har vi då konstverket:


























(Ser du Linnea, vårat Knärter! <3)


Sedan bar det då av till PA-möte, där uttryckte jag min panikkänsla, men min handledare tyckte inte att jag behövde panika så nu e jag lugnare ;)

Satt som på nålar hem idag åxå, klev väl av bussen 1 eller 2 minuter tills nästa kommunikation, men jag hann, förvånad? :P

Puss

2010-01-10
 22:11:24

A Lion would never cheat on his wife.. but a Tiger wood



http://www.expressen.se/Nyheter/1.1816709/elin-lamnar-tiger-woods

2010-01-10
 19:17:07

Nu har jag gjort det!

Japp nu har jag en playboy kanin i naveln ;) Var ganska lätt förutom att kulan på min förusta piercing satt så hårt skruvad att jag trodde att jag skulle få snurra mitt skinn trettielva varv innan jag skulle få loss den, men sen så! ;)

2010-01-10
 17:17:44

Nej, det är nu officiellt jag är INTE normal!

Igår när mamma och jag satt i bilen påväg från simhallen, skulle jag smörja in händerna. Vad händer då när jag tar av mig vantarna, smörjer in mig, jo det kommer RÖK från mina fingrar!!!! Ni vet såndär rök som det brukar komma från munnen, när det är kallt ute. Haha såg helt sjukt ut! Måste ha varit för att jag var varm och att porerna andades eller nåt, men va tusan, här behövs ingen marijuana för att ha kul och röka inte ;)

2010-01-10
 17:08:52

Nyss hemkommen!

Japp nu är jag hemma igen. Känns rätt så skönt efter att ha suttit på bussen med nålar i baken, eftersom jag skulle med nästa kommunikation, visste redan från början att det skulle vara precis på håret, men man försöker ju! 16:20 skulle kommunikationen gå, jag klev av bussen ca 16:19. Men tusan i mig jag hann (Vad är det du brukar säga nu igen Vida? ;) )

Ja vad har jag gjort då, jo först skulle jag gå å fixa biljetter till Avatar till mig och J, men allt var typ slut, 2 platser kvar, på skilda platser, järnspikar! Jaja vi bestämde oss för att ta den en annan dag.

Sedan åkte jag vidare till F för en intervju, vi hade mycket trevligt och talade om allt eller inget. S var också där :) Så nu blir det att börja med Historia B analysen som jag har kvar från förra året, suck, men nu har jag i alla fall pratat med F.

Har ångest åmgest ångest över PA imorn, shit pommes frittes, så om ni inte hör något från mig imorgon, ligegr jag antagligen på skolgolvet och skakar tänderna ur mig av ångest. VARFÖR VARFÖR VARFÖR har man en kurs som heter Projektarbete! Aja, på något vänster ska nog detta ordna sig me. Tänk på Australien Sophia!

2010-01-10
 09:31:44

100110

Haha kolla datumet, bara en massa ettor och nollor!
Jaja, god mogon allihopa! Sitter på knä på golvet med datorn i sängen och tandborste i munnen. Sminkade precis mig och håller på att göra mig i ordning för att åka iväg. Tröttsamt att gå upp vid 8 idag var det verkligen, men nu har jag piggnat på mig lite. 

Ska iväg till F för att göra ett skolarbete. Så det blir nog inte någon uppdatering förrens senare. 

Och dagens upptäckt (jag har iofs fattat det tidigare, men ändå) Är att det är mycket svårt att vara inne på dator samtidigt som man böjer ögonfransarna! Allting blir liksom dubbelt, väldigt lätt att trycka på föel knapp, hihi.

 
2010-01-09
 23:31:59

God natt!

Japp, då har det blivit dags för mig att krypa till kojs, imorn ringer klockan 07:45 och då är det dags att gå upp, och imorn e det inget skämt! ;) Känner mig lite som vanligt. Därför tänker jag inte skriva så mycket nu.

Men jag kan säga att jag satt nyss och tittade lite på en film, har sett den förut men det var ett tag sedan. Plutonen heter den. En film om Vietnamkriget, väldigt hemska bilder, men det som är mest hemskt är att det antagligen, kanske inte exakt likadant, men på ett ungefär gick till ungefär sådär, usch, och att sådant förekommer än idag är bara pinsamt, för tusan vi lever på 2000-talet! Krig ska inte ens behövas!


Ja och inte har jag bytt piercing än, men men det blir nog av snart, haha att det ska vara så svårt att komma till skott med vissa saker!
2010-01-09
 20:27:10

Dagens låt 090110

Mats Westling - Perfekt

2010-01-09
 20:07:54

InRe

Nu är internationella relationeruppgiften klar :D Så skönt! Fick bara panik när jag upptäckte att jag inte hittade 19 av orden jag förklarat som jag gjort i ett separat dokument. Jag bröt ihop, men samlade ihop mig och hittade dem senare, fjuuuu! (Som L skulle ha sagt) Jag känner på mig att detta är mitt framtida yrke, jag skulle kunna läsa på UD:s hemsida bara för intressets skull. Jag var ju ett sådant barn som låg och läste Atlasen på kvällarna innan jag somnade, och läste i Faktakalendern om olika länder!

Jag måste säga att det är mycket tråkigt att det inte lyser i fönstren hos min kära vän Linnea, men jag hoppas att hon har det bra utomlands och pluggar ordentligt med matte ;)

Någon som har något bra filmförslag till ikväll? Jag ska nog gå och byta piercing för första gången snart, spääännande :D

Puss puss


Så här glad är jag för att läxan är gjord!

2010-01-09
 15:59:27

Wiee!

Nu är jag fräsch-heten själv! ja, eller i alla fall nästan. Jag stod i duschen myycket länge. Kan ju inte göra det här hemma eftersom vi har fel på nåt som gör att vi måste spara på vattnet, så det var riktigt skönt :) Sen satt vi i bubbelpoolen, också det kändes riktigt bra! Sen blev det bastun, och jag skulle ju raka benen och under armarna, men aj vad ont det gjorde när jag råkade skära mig! Så nu sitter jag har med plåster och sår på benen. Men men, inte så många hårstrån kvar i alla fall ;) Sen var vi på Coop och handlade lite småsaker.

Nu ska jag gå över till min kompis hus, och leka hustomte :P Tar med mig datorn, och sen blir det förhoppningsvis lite Wii Mario Kart, jag vet jag e lite nörd :P

Men mitt hår e llite kaos, hann inte platta det ordentligt eftersom vi fick lite bråttom från simhallen, ser ut som jag har en hårboll på huvudet, eller jo vänta det är en hårboll, haha! Usch vilken dålig humor jag har ibland!


Puss!
2010-01-09
 11:22:47

Nu sticker vi!

Japp ju sticker vi och badar!
Fräsch-heten, här kommer vi!
2010-01-09
 10:37:56

Goder morgon!

Goder morgon denna kyliga lördagsmorgon. Jag har varit vaken i ca en och en halv timme. Fast jag ställde faktiskt klockan på kvart i 8, men upptäckte att det inte va något roligt skämt, så jag somna om :P

Och ja det är officiellt, mitt hår e så snuskigt just nu, alldeles för fett. Mamma och jag snackade om att åka till simhallen och bada bubbelpool, och göra oss fräscha, men jag får se om jag ens kan gå utanför dörren med detta hår. Jaja, får se hur det blir.

Och för att komma tillbaka till gårdagens ena ämne, Let´s Dance; Jag tyckte att det var ett riktigt bra första program. Jag brukar inte gilla sådana program i början och mitten, typ idol. När det finns massa medlemåttor med, ska det vara så ska det vara lixom ;)
Favoriten blev nog Willy, och jag tror inte att jag var ensam, haha han kommer gå långt tror jag. Sen e ju Mathias inte lite snygg, haha och det verkar jag för den delen inte heller vara ensam om, vilket snusko Tony är! men i stort sett tyckte jag att alla var ganska bra, den som var lite tråkig att titta på var väl isåfall Rabih, men jag vet ej vem det är riktigt, eller jag vet att han var med i idol, men inte mer. Han Birro, missade jag lite grann också, men men, alla är ju fortfarande kvar till nästa gång, då börjar den riktiga tävlingen!

 

2010-01-08
 23:36:03

Panikångest

Nej, tro mig eller ej det är inte projektarbetet jag talar om. Nej det här är mer seriöst än så. I bloggen skriver jag dagligen och använder då oftast ett lite mer alldagligt språk, förkortningar, och ja ibland till och med svordomar (om jag inte minns fel) Visst är jag en lite flummig tjej som ofta verkar glad (hoppas jag i alla fall) Det finns dock en annan sida av mig, som jag ofta försker hålla undan, de har sagt att det blir bäst så. Ångesten som kommer, antingen krypande eller fullkomligt exploderar fram genom alla porer och tårkanaler jag har på min kropp.

Panikångest
Panikångest, känsla av svår ångest, panik och rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, känsla av att hjärtat stannar eller tro att man håller på att dö.

Visst alla kanske inte skulle säga att jag har panikångest helt till fullo, men ibland, då kommer verkligen ångesten och en massa symptom/biverkningar.

Ja, jag har en sjukdom, som jag inte tänker gå in på mer nu, men som starkt bidrar till mina ångestattacker/gråtattacker. Ibland när jag är själv, och egentligen inte har någon anledning att hålla tillbaka känslorna då kommer allt. Det börjar med att jag får en tanke. Jag börjar känna hur svetten kryper fram genom alla porer, det kommer så mycket känslor att man tror att man ska spricka. Andningen blir snabbare och snabbare, med kortare och kortare andetag. Gråten kommer ganska snabbt och blandningen mellan snabb andning och gråtaattack är inget roligt alls. Det känns som om man aldrig kommer att ta sig igenom den där stunden. Allting känns bara mer och mer hopplöst. Man tänker på allt och inget. Försöker tänka bort saker och ting. Efter ett tag, avtar den starka känslan merr och mer, och du kommer in i någon sorts dvala. Jag brukar bli helt slut, väldigt trött. Så trött att man inte orkar att gråta mer.

Jag har ändå förmågan att hantera de starka känslorna när jag e på offentlig plats, det skulle kännas väldigt jobbigt att ställa sig mitt i en butik och börja gråta och skrika. Även om det är just detta som skulle behövas för att göra omvärlden mer uppmärksam på att sådant här faktiskt förekommer med männsikor i vår närhet. Jag tror att det är vanligare än vad man tror. Många kanske inte har den starkaste typen av panikångest, men det gör det ju inte mindre jobbigt för det.

jag har väldigt svårt för att koncentrera mig på skolarbete, det är så mycket som tar upp mina tankar, vilket gör att jag inte förstår hur jag ska klara denna termin. Ibland känns det som om jag ska kollapsa, men jag vill börja ett nytt liv, och jag känner att jag kan nog inte göra det till fullo om jag inte gått klart skolan först.

Något som jag inte är riktigt säker på än, är vad som är bäst, att låta alla känslorna komma, och bara skrika och gråta, eller att tränga undan dem och tänka på något annat. Det är fortfarande den stora frågan...

Kanske lite rörigt men väldigt viktigt inlägg tycker jag. det är viktigt att sådant här uppmärksammas mer, många kanske skäms vilket är absolut fel! Våga ta hjälp av någon våga berätta. Det är inte OK att behöva känna så här!


http://www.jatilllivet.se/bilder/Deppad%20kvinna.jpg

2010-01-08
 20:00:40

Låt oss dansa!

2010-01-08
 17:51:38

Hej hopp!

Hej hopp hej hopp!
sitter här och är lite nöjd med vad jag faktiskt har åstadkommit idag! Förutom att jag faktiskt kravlade mig upp ur sängen för att ha Matte C lektion 08:20 (!) så har jag ÄNTLIGEN fixat i ordning min iPhone! Jag gick fram och sa som det var, att jag hade ett STORT problem. Jag hade glömt pin, lösenkod, och kunde inte ens mitt eget telefonnummer! Haha vilken folksamling det blev inne i teliabutiken, eftersom jag ockuperade en av kassorna en ganska lång tid ;)

Så nu känner jag mig ganska nöjd med mig själv :) Ännu nöjdare skulle jag va om jag fick lite mer plugg gjort iduag, så det ska jag försöka ta tag i om ca en timme! Just nu sitter jag och gör en hel massa saker samtidigt, fixar med iPhonen (of course) Lyssnar på vikingarna, och funderar på hur jag ska visa er min piercingar eftersom kameran är borta :( jaja får nog använda min andra mobil!

Jag sa ju att jag skulle visa kommentaren från min lärare på provet:

Jaja det var ju värt ett försök i alla fall ;)

Men jag klarade ju faktiskt proven!!!

Svinigt kallt är det nu igen åxå! Jag vill ha sommar och sol!

Nu tänkte jag ta och runda av detta inlägg, men jag hade också tänkt återkomma lite senare, med ett lite mer allvarligt och seriöst inlägg.

 

2010-01-08
 10:43:17

Håltimme

Just nu har jag en håltimme som heter duga. drygt 3 timmar! Men det är väl dags att börja ta vara på håltimmarna och faktiskt plugga på dem. Just nu har jag precis gjort klart resten av Internationella relationer - orden. Nu blir det väl att ta tag i resten av de 14 frågorna. Det känns som om jag vill lägga ner lite tid på denna uppgift eftersom Internationella Relationer bara är en 50 poängs kurs, vilket betyder att den slutar nu nästa vecka redan! Jag vill ju gärna ha bra betyg i mitt favoritämne :)

Hade Matte C imorse klockan 08:20. Suck. Vi fick doch tillbaka proven, som jag dock redan visste att jag fått godkänt på. Jag hade ju INTE alla rätt om man säger så ;) Var ganska kul att läsa min lärares kommentar på de uppgifter där jag bara chansat lite, eller gjort helt fel. Haha visar bilder på det sen :P Apropå det, jag har varit ganska dålig med bilder nu på sistone tycker jag. Ska försöka bättra mig! Men nu är jag i skolan och där har jag inga bilder på mig själv eller några som jag direkttagit själv. Får försöka ta lite bilder i helgen. Förhoppningsvis blir det bio med finfina tjejjor nån utav helgdagarna!

So long!
2010-01-07
 23:14:19

Klockan är alldeles för mycket!

Järnspikar att tiden alltid går såhär fort på kvällen, och ja, ni får vänta med piercingbilderna tills typ imorn. Jag skulle väl egentligen sova för länge sen, och pausen från pluggandet, blev en lång paus som kommer att sträcka sig tills imorn. Det är något som slår mig ibland, att vi är tusan i mig aldrig lediga, vi går i skolan ca 7 timmar varje dag, och är det klart sen? NEJ! Sen fortsätter skolan hemma fram till långt fram på kvällskvisten, jag brukar dock strejka, när jag tycker att det blir nog, eller när jag får svårt att koncentrera mig, då tjänar det ingentning till att bara sitta å gnata ett stycke historia bara för att, no, waste of time! Visst skulle jag säkert kunna plugga mer, men jag vill hinna göra annat också. med det menar jag inte att skolan inte är viktig, för det är den verkligen! MEN ibland (ofta) tar den för mycket tid, kvalitetstid med vänner blir ofta lidande :(

Imorn blir det dock lite plugga skulle jag tro, likaså i helgen. men imorn blir det pluggapaus i alla fall vid klockan åtta, för vad är det då? Jo LET´S DANCE :D Jag har bestämt mig för att försöka bli sådär nördig med Let´s dance som man var de första säsongerna när man såg alla avsnitt slaviskt, nästan. Programmet blev bättre då ;)

Men vem kommer då att; Vinna? Briljera? Floppa? Flippa? Roa?


2010-01-07
 20:56:17

Update

Nu har jag bara ca 6 ord kvar, men nu blir det paus...

2010-01-07
 19:40:10

Skola

Idag var det den då alltid så härliga FÖRSTA skoldagen efter lovet. Började i och för sig klockan 10 så det var väl inte någon rivstart kanske, men ändå. Kändes riktigt milt idag om man jämför med tidigare dagar. Inget speciellt hände väl i skolan, förutom att jag fick återse något som jag tycker MYCKET om, nämligen Vidas och min humor! Livar verkligen upp dagen ordentligt. Som stora skålar med handkräm, fantasin i våra hjärnor skulle nog kunna försörja Nikkalouktas elförbrukning ett helt år!

Fick ett mess från Linnea, att de var framme, eller nästan i alla fall. Skönt det måste vara att komma bort lite grann:) Men det unnar jag dem! :D Puss på den gullungen <3 Nu får vi se om jag låst upp några banor på Mario Kart tills hon kommer hem :)


Köpte en piercing idag, en playboykanin! Har länge velat ha en sådan :) Gjorde ett riktigt kap endast 69 kronor! Sedan kom jag även hem med en present :)
Jag har även glömt att berätta att jag fått en till piercing av min mammas kompis.
 
Lägegr upp en bild på mina piercingar när jag antingen laddat mobilen eller hittat kameran, blir så kass kvalité med web camen.

Nu åter går vi till internationella relationer, mitt favvoämne, och nej jag är ej ironisk, vill till och med plugga det i Australien sen, men det blir ett annat inlägg, just nu har jag 25 ord att förklara, som handlar om ambassader.


2010-01-07
 11:43:01

Update

Update från skolan. Sitter å rensar i min inkorg, shiet pommesfrittes va mycket post!
Imorse kändes det riktigt milt om man jämför hur det har varit några dagar nu. bara typ -4 grader!
Min kommunikation var sen imorse, surprise, men jag kom i hyfasd tid ändå.

Sänder krya på tankar till min vän V:s fågel!
2010-01-06
 22:22:25

Segt

Blogg.se är så segt, jag förstår inte vad som är problemet riktigt, haha, men nu verkar det fungera lite i alla fall. Så här på eftermiddagen och kvällskvisten har jag hunnit med att plugga lite PA som sagt, panik panik... Sen sprang jag över till Linnea. Hon höll på att packa, skulle väl egentligen hjälpa henna lite med det, *hrmm* jag fastnade dock vid hennes dator och började redigera bilderna som jag tagit idag.

Sen började vi spela lite Mari Kart Wii, vi brukar ofta vara faktiskt riktigt duktiga på det där men INTE ikväll! Haha vi kom verkligen på mycket dåliga placeringar, i alla fall gentemot vad vi brukar komma på för plats.

Men men imorn är det alltså skola. Suck. Linnea ska resa bort också den lyckosten! ;) Hoppas ni får det trevligt!

Så nu sitter jag här i sängen och plåstrar om mina sår på mina torra händer :/

Ska strax släcka, ska upp 06:45, så det skulle vara skönt med lite sömn innan det ;)
2010-01-06
 17:38:31

PA

Panikarbete, panikarbete panikarbete panikarbete panikarbete panikarbete panikarbete panikarbete!
Panik är bara halva förnamnet om hur jag känner mig just nu. Hur ska detta någonsin gå ihop!!!
Hjälp...
2010-01-06
 15:58:24

Fotosession

Jag slutar aldrig förundras över mig själv alltså! Haha, en av de första sakerna jag sa idag när jag sprang över till min kompis imorse, var att idag skulle jag INTE gå ut FRIVILLIGT. Det är ju äckligt kallt ute! Å vad gör jag inte typ ca 4 timmar senare? Jo jag går ut med mina kära vänner och fotograferar dem! UTOMHUS!!!!!! Jaja, så farligt kallt var det inte när jag väl var igång ute, och fota är ju alltid kul :)

Många bra bilder blev det i alla fall! Får se om någon av dem hamnar här på bloggen. När vi sedan skulle fortsätta fotografera nere vid några fina björkar, fick kameran nog och lade av, batteritorsk... Kanske lika bra det, vi hade nog så kul att vi inte hade märkt om vi hade förfrusit våra armar och ben. Näe ibland får man nog tacka tekniken och dess "brister" ;)

Har pluggat lite grann idag, men ska faktiskt fortsätta just nu. Nu tänkte jag göra lite samhällskunskap som jag har kvar från förra året. Det ska vara ett föredrag om något ämne som rör samhällskunskapen, jag har valt Obama och fredspriset. Detta ska sedan filmas och ges/skickas till min lärare.

So long!

2010-01-06
 11:06:09

Dagens låt



Black eyed peas - Where is the love

What's wrong with the world mama?
People living like aint got no mamas
I think the whole worlds addicted to the drama
Only attracted to the things that bring you trauma
Overseas yeah we tryin to stop terrorism
But we still got terrorists here livin
In the USA the big CIA the Bloodz and the Crips and the KKK
But if you only have love for your own race
Then you only leave space to discriminate
And to discriminate only generates hate
And if you hatin you're bound to get irate
Yeah madness is what you demonstrate
And that's exactly how anger works and operates
You gotta have love just to set it straight
Take control of your mind and meditate
Let your soul gravitate to the love y'all

People killing people dying
Children hurtin you hear them crying
Can you practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father Father Father help us
Send some guidance from above
Cause people got me got me questioning
Where is the love?(where is the lovex3)(the love2x)

It just ain't the same all ways have changed
New days are strange is the world the insane?
If love and peace so strong
Why are there pieces of love that don't belong
Nations dropping bombs
Chemical gases filling lungs of little ones
With ongoing suffering
As the youth die young
So ask yourself is the loving really strong?
So I can ask myself really what is going wrong
With this world that we living in
People keep on giving in
Makin wrong decisions
Only visions of them livin and
Not respecting each other
Deny thy brother
The wars' going on but the reasons' undercover
The truth is kept secret
Swept under the rug
If you never know truth
Then you never know love
Where's the love y'all?(I don't know)
Where's the truth y'all?(I don't know)
Where's the love y'all?

People killing people dying
Children hurtin you hear them crying
Can practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father father father help us
Send some guidance from above
Cause people got me got me questioning
Where is the love?(where is the lovex3)(the lovex2)

I feel the weight of the world on my shoulder
As I'm getting older y'all people get colder
Most of us only care about money makin
Selfishness got us followin the wrong direction
Wrong information always shown by the media
Negative images is the main criteria
Infecting their young minds faster than bacteria
Kids wanna act like what the see in the cinema
Whatever happened to the values of humanity
Whatever happened to the fairness and equality
Instead of spreading love, we're spreading anomosity
Lack of understanding, leading us away from unity
That's the reason why sometimes I'm feeling under
That's the reason why sometimes I'm feeling down
It's no wonder why sometimes I'm feeling under
I gotta keep my faith alive, until love is found

People killing people dying
Children hurtin you hear them crying
Can you practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father Father Father help us
Send some guidance from above
Cause people got me got me questioning
Where is the love?
2010-01-06
 09:12:19

God Morgon!

Så här efter ca 6 timmars sömn är jag nog inte den mest pigga männsikan här i världen, men men. Kanske är lika bra att vara lite trött inför ikväll eftersom det är sista dagen på lovet :( Imorn blir det att börja gå upp tidigt igen, och för att inte tala om på fredag. Suck. Jaja, bäst att göra det bästa av den sista dagen på lovet alltså. Plugga! Det är ingen hemlighet att jag ligger så sjukt mycket efter, jag har massvis att göra denna termin, som också förhoppningsvis är den sista i gymnasiet för min del. Ojoj vad det kommer sitta ett leende klistrat på mina läppar om jag klarar av skolan. Det leenden kommer vara svårt att ta av. Och vem vill ta bort ett leende? Inte jag i alla fall.

Jo just ja igår var jag ju som sagt på snabbshopping. Vilket föredöme när det gäller toaletter säger jag bara! Flera toaletter, gratis och ovanligt fräscha, me like a lot! Eftersom det bara var en liten snabbshopping hann jag inte gå igenom alla affärer så noggrant, men jag kom ju som sagt hem med ansiktstvätt och ansiktskräm och en ljusrosa cardigan eller vad det nu heter.
 


Klädesplagget hade jag väl tänkt mer sen till sommaren när man är sådär härligt brun!  Pasteller passar så bra tillsammans med solbränd hy :) eller pasteller passar till allt förresten, det är sådär gulligt och modernt :D

2010-01-05
 23:57:12

Svensk film <3

Ja, jag är väl en aning svag för svensk film. Favoriterna är Beck, men jag tycker även om några av de de allra nyaste, nämligen Milleniumfilmerna. Ligger just nu i soffan och tittar på Flickan som lekte med elden. Borde som vanligt gå och lägga mig. Ska till Linnea imorgon, vi ska plugga och spela Wii tillsammans.

Jo just ja, idag var jag och shoppade, har inga bilder än på mina kap, men det blev i alla fall en puderrosa/babyrosa cardigan för 139,95 (töntigt pris, varför inte skriva 140 bara) :P från Vero Moda, ska försöka fota den i morgon någon gång. Sedan blev det ansiktstvätt, från Nivea, och deras Nivea Young och ansiktskräm med avmattningseffekt, från samma märke.

Fy tusam vilken köld det är ute förresten Vi hade nog -18 här för ett tag sedan. Ligger i soffan med min elektriska värmefilt som jag fick i julklapp. Har på högsta värme så nu känns det varmt och gosigt.  
2010-01-05
 21:29:01

potpurri!

Hola Spagnola!
Linnea här!
japp, nu gästbloggar jag för Fian!
Okay! jag tänkte berätta 10 fakta ni (kanske) inte vet om min kära vän..
1) Hon älskar kostymer, i alla färger
2) Hon har världens gladaste humör. yes, här har vi ingen butter inte! :)
3) Hon bor i ett hus som är kusligt likt pippis! (JAG LOVAR)
4) På sportlovet kommer hon vara i exotiska Thailand!!!
5) Hon bor på en jättefin ö! (jag med)
6) Sophia är en av de starkaste människa jag känner.
7) Hon älskar fudgekola
8) Hon älskar att segla
9) Hon är en skärgårds-tjej hela hon
10) hon ääällskar glass!
Jaha! Det var 10 fakta om henne!
nu kommer lite bider också!
N-joy
Som sagt seglartjejen Sophia
Seglartjej!
Fin bild på fia
Bild tagen för bara några dagar sen!
Ja! nu vill Sophia ha sin dator tillbaka!
Vi ses!
/LINNEA
2010-01-05
 20:10:26

Update

Liten snabb update. Är hos min kompis Linnea. Sitter å kolla bilder. Mys pys. Hörs snart!

Här har vi då Linnea :)

Tjohej!

Ps. visar det jag köpte idag, lite senare! Ds.

2010-01-05
 10:48:31

Vuxenpoäng

Jovisst känner jag mig en aning mer vuxen när jag betalar räkningar och sätter in pengar på andras konton. Visserligen betyder det ju i sin tur att jag får mindre pengar på mitt egna konto, men det blir en bagatell i detta sammanhang ;)

Idag borde jag verkligen plugga lite mer. Har dock en lust att åka och shoppa i något centrum, får se om jag får med mig någon av mina vännder, kära V kunde tyvärr inte idag :(

Haha måste bara berätta att jag just nu sitter och lyssnar på VIKINGARNA! Haha, vissa låtar alltså, mamma kom häromdan in och frågade om jag hade svensktoppen inne hos mig ;)

Dessutom har jag en stor lust att slinga håret, gjorde det för dörsta gången i våras, även om jag är ganska blond så tycker jag så mycket om det ännu ljusare håret jag får på sommaren. Får se hur det blir med den saken.
2010-01-05
 00:32:46

Haha

E väl lite på Inte-släcka-lampan-och-sova-humör.

Här kommer lite roliga bilder från www.roliga-bilder.org och www.kossan.se


Ajaj


Cool hatt han fixat till


Het väderkille
Haha

Gymnast kissar
Hon tar i så hon spricker!

2010-01-05
 00:16:34

Dagens låt

Simon Webbe - Coming around again




I've been sitting in the darkness
But the sunlight's creeping in
Now the ice is slowly melting
In my soul and in my skin
All the good times my friend
Are coming around again
Oh yeah

I been thinking reminiscing
Of better nights and better days
Hiding in a refuge
Of memories I've made
I got a feeling within
It's coming around again

[CHORUS]
(It's coming around again)
We been so long waiting
For the all time high
We got a damn good reason
To put your troubles aside
And all your winter sorrows hang 'em out to dry
Throw it away
Gotta throw it away
All the colorful days my friend
Are coming around again

That's right
Yeah yeah Mmm

I got someone waiting for me
It's been so long since we met
And I may not be your salvation but I'll offer nonetheless
And if like me u wanna take that chance
It's coming around again
Ooh yeah

[CHORUS]

Yeah yeah Mmm

I can feel a change of fortune
No more riding on my love
Feel the weight is off my shoulders
As my feet become unstuck
And all the good times on which we do depend
Oh it's coming around again

[CHORUS]



2010-01-04
 21:56:04

!

Fy tusan vilken dålig bloggerska jag har varit idag. Men ack vilken dag!

Började med att jag motvilligt kravlade mig upp ur sängen strax innan 07:00. Sedan in i duschen, ojoj va skönt det var, var 5 dagar dsedan senast! sedan skulle jag sminka mig, tänkte piffa upp lite extra med eyeliner idag, dock ångrade jag mig och fick ta bort allt smink, suck. Sedan gjorde jag om proceduren, dock utan eyeliner. Sedan bar det av åt M. Där blev inte allt som det var tänkt... Blev ledsen (mycket) i ögat och blev såklart tvungen att göra om allt smink igen. (om övning ger färdighet är jag snart utbildad make up artist!)

Jaja sen målade jag galgar. En blev blå med gröna stjälkar och blad som slingrade sig runt med vita blommor. En annan blev rosa med orangea (konstigt ord btw) blommor och röda hjärtan, och texten: I like my money where I can se them, hanging in my closet. Och den tredje blev en lite beige-brun färg med brun text där det stod: Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Kände mig lite kreativ för en stund.

Sedan bar det av mot stan för en myseftermiddag med O på EH. Nästan 3 timmar blev det, och vi hade lätt kunnat hålla på längre <3 Träffade även L och H där :D

Haha sen halkade jag till och föll nästan ner i vattnet på kajen. Så typiskt, skulle sparka på ett snöblock och såklart var det is under snön, och vips var jag på backen. Det var nära vattnet det där, fy sjuttsingen va kallt det hade blitt om jag ramlat ner i vattnet!

Nu sitter jag här och gör blandade saker på datorn, och försöker tina upp med hjälp av hårfönen.

Använde mina nya jeansleggings från HM idag, me likeeeeeee :D
2010-01-03
 23:12:35

God natt

Ja, så är ju klockan ändå efter 23, jaja. Får i alla fall sova knappt 8 timmar. Det ska jag nog klara. Fast jag tänker fortfarande på hur kallt det kommer att vara när jag ska duscha imorn, hua!

För övrigt blev det ju inte mycket mer plugg denna kväll. Lärde mig dock något jag länge velat lära mig i Photoshop, nämligen bling bling effekten eller vad man nu ska kalla den:


Skulle vara så kul med en PS kurs, får kanske dock ta tag i det efter studenten. Om jag nu får ta studenten tillsammans med de andra. Kämpa kämpa!
2010-01-03
 23:06:15

Dagens låt



Donkeyboy - Ambitions
2010-01-03
 21:16:37

Vissa dagar saknar jag det så otroligt mycket...

2010-01-03
 19:39:33

Att det ska vara så svårt!

Det är sååå svårt att koncentrera sig på plugg. Det finns alltid 1000 bortförklaringar: Oj, hör behövs det verkligen rensas! Nejmen hon har uppdaterat sin blogg! Åh va många nya foton på Facebook. Suck. Jaja fick i alla fall lite frågor till projektarbetet (PA) förlåt PA står ju inte för projektarbete längre, uatn för panikarbete. jaja. Hann med att noppa ögonbrynen gjorde jag också.

Fy tusan så kallt det är på mitt rum just nu. Och det blir inte bättra av att tänka på att jag ska upp 06:45 imorn, för att dusch, usch va kallt det kommer bli när man ska hoppa in i duschen, och minst lika kallt när man ska gå ur.

Tänkte kanske lägga upp dagens låt senare, har inte haft någon sådan på ett tag.

2010-01-03
 13:49:44

Plugg

Nu sitter ja här och måste verkligen plugga, suck. Vet inte var jag ska börja, är så sjukt mycket jag måste fixa. Inte nog med att det är mycket plugg i 3:an, så har jag en del kvar från 2:an, usch. men jag tror att jag ska börja med lite Projektarbete, det som åsamkar den största delen av min ångest just för tillfället, gahhh! Sen blir det väl lite Matte B, läser båda B och C samtidigt kan man säga eftersom jag har IG i B sen förra året, blääää.

Men det är något, som hägrar: STUDENTEN!
Kämpa nu Sophia!!!!!
2010-01-03
 11:58:03

Mario Kart!

Sitter hos min kompis och spelar Mario Kart. Haha man blir verkligen som en liten nörd, MÅSTE LÅSA UPP FLER BANOOOOR! Hihi men det e kul. Annars kommer det inte att hända så mycket mer idag. s.ka plugga, öva piano eller keyboard, får se. Blir väl inte så sent idag kanske. Ska upp klockan 06:45 för att duscha och göra mig i ordning. ska sen till Mando.

Jag känner mig riktigt duktig, eftersom dyet äntligen verkar som om jag kan hålla en någorlunda ordning på mitt rum. Tog också över käderna till L idag för att se om det var något hon skulle vilja ha, det verkade som om hon ville ha mycket i alla fall.

Nu ska jag fortsätta spela lite Mario, måste för tuskan låsa upp den här "leaf cupen" eller vilken det nu är som jag spelar ;)

2010-01-02
 19:07:34

Harry Potter

Är hos min kompis och tittar på Harry Potter 4. Den boken har jag verkligen för mig om att den tog en halv evighet att läsa klart, omotiverad kanske är svaret jag vet ej. Men lättare är den nog att se på film tror jag, har dock sett den förr, men det var ett tag sen.



(hihi, lite halv-udda bild på mig, men jag e ju lite halv-udda)
2010-01-02
 17:13:20

Dålig uppdatering

Förlåt för lite kass uppdateing. Men jag har åkt buss hela dagen. Men nu är jag hemma, elelr egntligen hemma hos min vän L. Vi sitter å kollar lite på TV. Har väl som sagt inte gjort så mycket mer idag föurom att ha åkt buss, haha idag var det dock jag som inte fick upp toalettdörren på bussen.

För övrigt börjar pluggångesten komma i fatt en suck. Jaja har läst ca 10 sidor i Brott Och Straff idag så, jag försöker lägga på ett kål med det plugget i alla fall.

Haha jag måste lägga upp bilder som jag hittade på nationens skönaste grimaser.


1. Bild 1 (9) Här är den sköna bilden på Nora. Najs grimas, tjejen! Kolla andra sköningar genom att klicka dig fram i bildspelet.
2.Bild 3 (9)
3.Bild 4 (9)


4.  Bild 5 (9)

5. Bild 7 (9)

(källa www.msn.se)
Kramelikram!
2010-01-01
 22:42:07

Slö kväll

Här hos min mormor har det varit en slö och stilla eftermiddag och kväll. Gårdagen börjar ge sig till känna. Ikväll blir det nog en lite tidigare kväll. Ska upp vid 8 imorn, så att vi hinner göra i ordning allt innan jag ska åka hem igen. packa ner brukar inte vara alltför kul, men packa upp sen när man kommer hem brukar vara än mindre roligt.

Och skolångesten börjar komma tillbaka, usch, sista terminen. Jag måste hålla ut. Men jag vill ju ha ett liv samtidgt som jag går i skolan, är det för mycket begärt? Projektarbete, usch och fy...


Näe jag vill verkligen ha sommar. Bilden är från sommaren 2009.

Vad har ni gjort ikväll?

2010-01-01
 16:41:09

Snö snö snö

Japp nu snöar det här, fast kallt är det fortfarande minus 7 grader cirka, fast det känns riktigt milt om man jämför med hur det har varit tidigare. Burr...
Sitter i "min" säng här hos mormor, kom in för ett tag sedan från en MYCKET kylig promenad upp för att handla på ICA. köpte med oss några tialotter, vi skrapade varsin när vi var vid affären och båda vann 10 kronor igen så vi gick och löste in dem igen, men skrapade dem inte förrens vi kom hem. Och då vann jag 10 kronor igen, men det var dock inte tillräckligt mycket pengar för att jag skulle sätta på mig ytterkläderna och bege mig ut i snövädret igen, så det får jag ta och fixa imorn när jag åker hem.

Något annat jag ska komma ihåg att göra imorn är att köpa nytt Terminskort Plus hos SL. Om någon skulle be mig definiera frihet, så skulle jag säga Pluskortet! Jag skulle inte klara mig utan det tror jag. Tur att jag hämtade ut "bas-terminskortet" innan vi slutade skolan innan jul, eftersom det redan börjar gälla den 2:a januari. Smidigt att bara panta in det hos SL och betala mellanskillnaden så har man ett pluskort, wiiee!

Något som jag längtar efter nu är min fina vän L, jag hoppas hon vill spela Wii Mario Kart med mig imorn kväll när jag kommer hem. En fin tjej det där. Skulle gärna lägga in en bild på henne, men jag måste nog fråga först.

Ikväll ville alla 3 här se på olika program, vilken tur att det finns flera TV-apparater. De programmen som stod på tablån idag är Bröllop Och Jäkelskap (me like buskis) På spåret, och min mormor ville se, något om hur det gick sedan för bönderna i Bonde söker fru, hehe. Jag är då inte alls fast för det programmet. För min del blir det nog buskis i en timme först och sedan vidare till På spåret, allmänbildande program det där ;)

Min mormor och jag har dessutom en film som vi sett några gånger, brukar ibland se den när jag är nere, någon som kan gissa vilken det är? Det är I alla fall Dolt Under Ytan, brukar vara rätt ruggig på vissa ställen när man väl börjar se den. 
 

Näe men nu ska jag nog ta och avsluta detta inlägg, hoppas ni har en skön nyårsdag, hörs senare!



2010-01-01
 13:03:10

God morgon!

Nu har huset vaknat till här hos min mormor. Men nyårsdagen får nog räknas som en av de mest sega dagarna som finns, tänk hur måbga svenskar som ligegr bakfulla idag...

Vi ska väl försöka gå ut lite idag, men annars bara ta det lugnt, finns inte så mycket att göra här en dag som denna när mycket är stängt. Kommer som sagt inte lägga upp privata bilder eller filmer, men några bilder på mig får väl kanske duga idag :P

2010-01-01
 01:28:59

Gott Nytt År!

Ska inte sitta och nörda mig alltför länge vid datorn nu. Tänkte bara berätta att kvällen varit nyårsaftonig, och efter vin och champagne känner jag mig en aning ont i huvudet, och kanske lite yr, men pigg ;) Det var en lite fylla här åxå kan jag meddela, dock inte från mig, vad jag vet, men vissa andra. Tog nog en del roliga bilder och filmade lite ska lägga in det på datorn, de mest privata kommer dock inte hamna på denna bloggen. I hope you dont get too angry.

De bilderna som jag ändå tänker lägga upp får nog komma upp imorn, kamerabatteriet laddade precis ur, typiskt, men men.

Vi hörs imorn! (Kan lägga in en bild från när jag fortfarande gjorde mig iordning)

 Haha oj så vacker, men jaja, det får gå så länge.

Nu ska jag väl fortsätta återställa vätskebalansen med vatten :P

Gott Nytt År!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sov gott!