2010-04-29
 21:47:20

Torsdagkväll

Hola all my friends!

Idag var det torsdag. Skrev ju som sagt tidigare om den lilla onödiga incident som hände med svensklektionen, men men.

Måste bara berätta att jag nog är bäst(eller kanske sämst) på att passa tider. Klev ombord på båten imorse, röd som tre tomater med ketchup på efter en cykeltur från hemmet. (gick ju ingen buss) Klev väl ombord 20 sekunder innan avgång, mer tid behöver man väl inte?
Träffade på Vida i korridoren så vi gjorde sällskap upp till våra favoritdatorer i ettans flygel. Där satt vi till ca halv tolv, då gick vi och åt. Spöklikt tomt i Tibble på sådana här temadagar, skönt i och för sig.
Då gick vi upp och trodde att vi skulle ha svenska, men icke sa nicke.

Sista lektionen var religion. Vi samtalade om det mesta som så ofta på våra lektioner, men  det blir ofta mycket intressanta diskussioner så det gör inget. Efter religionen hade jag PA-möte. Pinsamt nog började jag kallsvettas innan för jag tycker att det är så pinsamt att berätta för min handledare hur dåligt det går. Vill inte att det ska vara det som gör att jag har rester kvar i skolan sen. Blääää.

Efter mötet bröt jag ihop i ett stress och skolångestpaniksammanbrott! Men mina fina vänner Lillnoddan och Jempan intalade mig och berättade allt jag faktiskt klarat av. Att jag tagit igen mer än halva tvåan samtidigt som jag haft allt i trean. Så då kändes det bättre. Vi har förresten fått våra studentoveraller idag! Sådana där som Danderyd och Täby har. De ser ut som byggarbetsoveraller, och på dessa får kompisar skriva, om man har smeknamn, interna skämt eller vad som helst. Det står inte så mycket på min än, men imorn ska den vara fullproppad. Dock finns mitt smeknamn med, stooort på baksidan! :D Torhild! Varken jag eller Linda (Lillnoddan) kommer ihåg varför jag kallas det. Det sjukaste var när jag började skriva på hennes overall, så sa Linda att hon kom på något mer hon skulle skriva. När båda var klara tittar vi upp och brister i skratt! Båda vi två har skrivit SAMMA SAK! Det står Saaaabla barret! (Internskämt) Och det läskiga var att båda skkrivit på en ärm och med lika många a:n! Haha vi har nog någon sorts telepati. Linda tyckte att vi nog umgåtts för mycket, det tycker inte jag! Jag älskar att umgås med henne. En av mina allra finaste vänner!

Efter det gick jag till Täby centrum för att ta tåget. Hade kollat på SL, och det sista yåget jag kunde ta för att hinna med Norra Lagnöbussen var 16:25 från centrum. Vad hör jag då när jag komemr dit "Tåget från Österskär mot Stockholm östra klockan 16:25 är inställt" Snacka om att jag bryter ihop i ett sammanbrott! Hur skulle jag nu komma till träningen. Tycker så synd om min fina vän Anna och hennes kompis, Anna som jag inte träffat på så länge träffade jag ju såklart där när jag var som mest stressad och arg. Måste träffa henne snart igen när jag inte är så sjukt stressad över kommunaltrafiken. Stötte på J på tåget och vi förbannade oss lite över att tåget såklart hade en massa underliga stopp på vägen, och vi hoppades in i det längsta att det skulle vara ett snabbtåg, men likväl stannar det på varenda jävla station! Fick i alla fall tag i S och hon och E kunde komma och hämta på på det stället dit jag kunde ta mig, med kommunaltrafiken. Snälla de är :)

Kom till träningen i perfektamente-tid och vi körde bara hopp, och övade på vår mim-grej till uppvisningen. Mina skruvar gick bra och vi började också med att skruva på bord :) Och det var seriöst länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde på den här träningen, kommer ha megaträningsvärk i magen, men det är det så värt!

Det regnade när jag gick hem, och eftersom ingen kunde hämta mig så skulle jag försöka lifta. Det gick bra när jag såg min granne i bilen och fick lift med dem hela vägen hem. Sjukt najs ;)

Nu sitter jag på mitt golv i rummet och ska börja fixa iordning allt tills imorn. Mösspåtagning å allt.

So long!


2010-04-29
 13:33:09

Lite halv onödigt sådär

När vi stått och väntat på att svensklektionen ska börja får jag snilleblixten! ; Sa inte MAED att förra lektionen var sista lektionen innan teatern? (teatern är btw idag) Jo, när jag delade med mig av min snilleblixt till de andra i klassen, verkar det som om jag hade rätt; "Ja just faan! Det sa hon ja!" Lite smått onödigt att jag åkte hemifrån halv 10 imorse när jag börjar klockan 13:35, men jag har i och för sig uträttat en massa goodie stuff. Men nu börjar min religionslektion!

So long!
2010-04-29
 09:19:03

God morgon!

Lite sovmorgon blev det iadg med, men som den morgonmänniska man ibland är, har jag varit vaken ett tag redan och håller just nu på med att fixa iordning allt för dagen. Träning ikväll, vilket innebär en gigantisk väska.

So long!

2010-04-28
 22:31:44

Klockan

Nu är klockan alldeles för mycket, men jag spenderade some quality-time hos min underbara vän Linnea, hon försökt lära mig spela gitarr, det gick väl sådär. BTW, hur smart e jag på en skala när jag springer ut med min dator i regn? Verkligen! Smidigt att jag kan skylla på att jag är blond i alla fall. Nu ska jag skriva på min bokanalys och packa träningsväskan till imorn.

Sov gott!

2010-04-28
 19:27:02

Plugget får vänta lite

Innan jag sätter igång med bokanalysen sticker jag över till min bästaste Linnea och lånar hennes dator ett tag, och snackar skit. Ska ju göra en lite hemlig sak ;)

Imorgon är det tema individuellt arbete igen, fast bara halva dagen, så jag börjar klockan 12:30. Vilket betyder att båten går 09:40, lite tid i skolan är ju bara bra :)

Hörs sen!

2010-04-28
 15:48:10

Essä: Check!

Japp, nu har jag skrivit klart min essä. Skönt som tusan. Så ikväll ska jag bara skriva en liten bokanalys på samma bok. Nu tror jag att jag går mot centrum, lite belöning för mitt arbete, lite fönstershopping skadar ju aldrig!

So long!
2010-04-28
 12:29:59

Upphittat

Hittade en gammal video på mig från nån träning för flera år sedan. Förhoppningsvis ser den här övningen bättre ut idag än vad den gjorde då, men den är roliga att kolla på i alla fall :)
2010-04-28
 12:25:18

Change of plans

Jag hade tänkt åka den här båten som går 12:00 hemifrån mig, men har nu ångrat mig, det blir nästa båt istället. Och så här på vårturlistan är det ju inga större problem, båtarna går ju lite oftare nu.

Ska till skolan och plugga lite, iaf försöka leta upp några lärare för samtal, kan vara skönt att ha det avklarat på en sån här dag. Kanske frågar Lillnoddan om hon har lust med en sol-latte eller glass.

So long!
2010-04-28
 08:24:31

God morgon i stugan

Även om jag har ledigt från skolan idag så går det ju bara inte att sova länge än ca 07:00 ändå, jag tror minnsan kroppen är inställd på att vakna då. men det gör inte så mycket. Så länge man slipper vakna av ett alarm så ;)

Har faktiskt (!) spelat the sims på morgonen, long time no see på det spelet!
Nu ska jag nog gå ner och göra iordning frukost så att jag får något gjort idag i alla fall. Åker till skolan lite senare på dagen ändå, brukar bli lättast så om man ska komma någon vart med plugget.

Vi hörs!

2010-04-27
 20:22:55

Jag älskar't!

Jag älskar det här! Sträckt med en och en halv skruv. Snart sitter den förhoppningsvis som en smäck!



2010-04-27
 20:03:37

Goder kväller på eder!

Efter att ha fått strikta tillrättavisningar inom ramen för det svenska språket av läsare, tänkte jag försöka vara någorlunda mer korrekt i detta inlägg. Enjoy!

Min dag började med Matte som de allra flesta tisdagar. Vi var minst sagt en liten grupp i klassen, ska man chansa att det kanske var skiva igår? Jag kunde nog dock inte riktigt koncentrera mig på matten, tänkte mest hela tiden på filosofiprovet som skulle äga rum lektionen efter. Vida och jag sa det att det inte kändes som om man hade en framtid efter provet. Men likväl stod vi där i lunchkön även denna dagen. Provet var terminens skämt, sjukt svårt! Får hoppas att jag klarade det i alla fall.

Efter lunch var det dags för NkA, och jag som hela tiden sagt att jag tycker det är kul med miljöavsnittet vi håller på med för tillfället, men tji fick jag! Vi började nämligen med något som jag tycker är fruktansvärt tråkigt, nämligen växelström å ström överhuvudtaget. Man ska inte säga att skolan är rolig tydligen!

Jaja sista lektionen kunda jag inte gå på eftersom jag skulle på möte på Mando. Och det har nog aldrig varit så upplyftande samtal där som det är nu. Det går bra, även om jag har dåliga dagar ibland, så går det så mycket bättre nu, och jag blir mer redo för varje dag att lämna skiten och den vidrigaste sjukdomen bakom mig! Det ska bli ett sant nöje att döda dig vill jag bara säga till den! Den här sommaren ska bli min sommar. Inget dåligt ska få komma emellan, punkt slut! Om det blir som jag vill försvinner ett av M:en om 2 veckor! :D

Åkte tillbaka till skolan och hämtade matteboken innan jag drog mig mot Vaxet. Åkte ett extra varv med båten och nu är jag hemma. Känner mig alldeles för trött för att plugga, och dessutom är det "inför Eurovision" om 1 minut. Och som den schlagerräv man är, kanske man borde slänga ett öga i alla fall, innan jag däckar här hemma.

Måste bara visa på att det nog faktiskt är vår nu. Vårtecken i täby. Ungdomar på Täbykorset! Vårigt så det förslår.

2010-04-27
 18:00:09

Hemma

Efter en ganska lång och krävande (nej, jag är inte ironisk!) Matte C och filosofi, på samma dag är verkligen inte att leka med! Nu ska jag äta middag. Så ni får hålla er ett tag innan jag berättar alla mina smaskiga detaljer ur mitt glamourösa liv.

Hold on!
2010-04-27
 14:01:12

Bad update because of

Heej!

Otroligt dåligt med update, men jag behöver väl bara säga ett enda sammansatt ord? Filosfiprov!
Och jag kan verkligen inte säga hur det gick på provet, babblade och svamlade mest så jag hoppas att jag i alla fall får G. Men jag skulle inte bli överraskad om jag inte fick det. Så lite läskigt är det.

Nu sitter jag på Mando och har strax möte så jag ska fatta mig kort just nu. Igår var en superträning, körde sträckt med en och en halv skurv, iofs landade jag på rygg, MEN JAG KOM RUNT! Wieee!

So long!
2010-04-26
 15:12:43

Måndag

Nu har jag slutat skolan för dagen, men jag sitter kvar i skolan för att plugga till detta j*vla filosofiprov vi har imorn, hur ska det gå hur SKA DET GÅ?! Det undrar fan jag me. Jaja, jag hade i alla fall redovisning imorse som jag bra, höll på att sluta i katastrof innan det ens böjat när jag i stress lagt över texten på ett USB imorse, men när jag kom fram upptäckte jag att jag lagt över FEL dokument. Men Pappa var snäll och mejlade över det till mig, så nu känns det så bra att ha det överstökat.

Nu måste jag plugga, sen är det träning. Ska bara lämna tillbaka några saker till NK och Åhléns först, men nu; Back to work!
2010-04-25
 19:40:40

Frågor

På senare tid har jag fått lite frågor i kommentarsfältet, därför tänkte jag ta tillfället i akt och besvara dem i ett inlägg!

Å just ja, skriv mer än gärna namn eller e-mail! Det skulle vara så kul att veta vilka ni är som kommenterar! Ni måste inte, men det uppskattas!

ååh, vart har du köpt skorna och hur mkt kostade dom (a)?
Svar: Skorna jag och mamma köpta till morfars begravning är köpte på Deichmann och jag tror att de kostade 299 riksdaler!

Singel ??
Svar: Haha, ja jag är singel!


2010-04-25
 14:02:10

Ombytta roller!

Idag så var det jag som blev fotograferad av duktiga Linnea.
Ni får en bild som smakprov så länge!

2010-04-25
 10:14:17

Back to work

Så hade rubriken varit om jag jobbat med foto. Men nu är det en hobby å jag älskar't!
Photosession here we come!

2010-04-25
 09:17:51

God morgon!

Idag är det söndag. Söndag är lika med plugga för min del. Först ska jag skriva klart min engelska, sen ska jag höra av mig till Linnea och fråga om hon vill ses en liten stund. Efter det ska jag plugga resten, är sugen på glass i detta sommarväder, kanske nån vill till Vaxet å köpa GB? Sen ska jag städa badrum och mitt rum eftersom vi får byggarbetare som ska laga vårat tak, imorgon.


Massor att göra, solen skiner. Jag ser fram emot en superdag!


00:31 igår. Varför sov jag inte?
2010-04-24
 23:54:17

Detta kan vara det bästa jag och Linnea gjort

Åtminstone platsar det in på 10 i topp listan på det mest roliga i alla fall.
Du kommer förmodligen slå mig, men jag bara måste.
Jag älskar dig!



Om ni lyssnar noga hör ni att jag sitter och säger vad Linnea ska säga, mest hela tiden ;)
2010-04-24
 23:38:40

Youtubekonto; Check!

Japp, nu har även jag skaffat ett, så att jag kan lägga upp alla roliga klipp från mitt liv även på bloggen!
Om ni bara visste vad nu har att se fram emot!

Vi startar upp med ett klipp på min kära Victoria, som alltid får en att skratta!
Kyss på henne!

Detta är ett klipp från i vintras när vickan gjorde sig iordning innan vi skulle cykla hem nån gång mitt i natten efter en myskväll!

2010-04-24
 22:38:17

Mission failed

Ja, min plan att lyckas få en båt att gå till min brygga, gick intre enligt planerna, tyvärr. Men man ska ju tänka positivt, så jag ringde Lillnoddan och frågade om jag fick komma upp till henne. Jag blev kvar där lite längre än planerat och tog 20:20 båten hem. Vi hade trevligt och tittade på Wipeout, första gången för min del, har ju hört talas om det massor, men aldrig kommit så långt att jag kollat på det.

Idag var som sagt Linnea och jag ute på photosession och blev superba bilder! Jag funderar starkt på att fixa en sån där portfolio där jag kan samla mina bilder, det skulle vara kul!

Efter photosessionen sminkade och "dresserade" Linnea mig, så jag blev High Fashion! Så sjukt duktig på att sminka är hon! Och världens sötaste kjol fick jag låna! Puss på henne!

Efter det for jag iväg vidare till ett centrum söder om stan för att fika med min kära och gulliga farmor! Vi intog Waynes coffe, åt och drack gott samtidigt som vi samtalade om ALLT!

Sen kom mitt mission som failade, men som iaf ledde till något mycket trevligt!

Nu är jag hemma och städar, ska plugga nu, skriva på min satire som jag ska redovisa på måndag.

Åh just ja; Vinkar man inte så blir man tutad på tills man vinkar tillbaka ;)



Finaste kjolen, dock den mest dassiga bilden, men skit samma, kjolen är vacker ändå!




So long lovers!
2010-04-24
 13:19:08

Photosession

Nu är Linnea och jag back och lite till efter våran photosession. Linnea blir som sagt så bra på bild!










2010-04-24
 09:34:16

God morgon!

God morgon!

Skriver litev senare, ska ut på photosession med Linnea!

So long!
2010-04-23
 20:34:21

Bättre sent än aldrig

Här är en bild på Linnea från hennes födelsedag. Jag sprang över och uppvaktade henne på kvällen. Och om jag inte misstar mig så blev hon mäkta glad för presenterna. En bok med 500 smoothies, juicer och shakes. och till det; EN LIMEGRÖN BLENDER!

Puss å grattis igen!

2010-04-23
 20:01:27

Grattis!

Alla fyller tydligen år i april! Idag är det allas vår Jempas tur att fylla hela 19 vårar!

Puss å grattis på henne!

2010-04-23
 19:24:02

Pärlan!

Ja idag var det ju som sagt Vårtidtabell för Waxholmsbolaget! Snacka om att jag var lycklig! Att få åka denna pärla är GULD värt!

2010-04-23
 19:15:43

Saker och ting löser sig!

Idag vaknade jag upp till mördardagen. Den värsta fredagen i skolan på länge. Idag hade jag nämligen Matte C prov, English satire redovisning och Webbplatsen skulle vara klar. Ni hör va? Efter mitt psykbryt igår så bestämde jag mig för att ännu en gång vara ärlig och säga till lärarna som det låg till, iaf ungefär. Mötte upp matteläraren på morgonen och berättade hur jag kände. Vi bestämde att jag skulle göra så mycket jag kunde och sen lämna in, och resten skulle jag få använda boken på, så att det iaf blev en övning. Så så gjorde vi. Sen mötte jag upp engelskläraren och sa som det var där, så jag får göra redovisningen på måndag istället. Och Webbplatsen fixade till sig och jag fick nästa vecka på mig att fixa med bilderna :)

Så ja, mycket ordnade upp sig under dagen, men så skönt att denna skoldag är över. Kvällen ska jag dock spendera i plugget idag me, för att slippa stressa sönder på söndag. Det ska skrivas tal, essäer och fixas med andra saker.

Tänkte lägga upp lite roliga bilder på vår katt som jag hittade henne när jag kom in på mitt rum, haha.




Tosig katt vi har ;)
2010-04-22
 22:32:49

Min Älskade Linnea!

Måste bara berätta att min underbara Linnea fyller 14 idag! Grattis på dig!

Puss <3
2010-04-22
 22:25:10

Fortfarande massor att göra

Blir ganska lite bloggning nu åxå för jag har som rubriken säger fortfarande massor att göra. Jag bröt ihop alldeles nyss, men har lugnat mig nu, och bestämt mig för att lite strunta i matten, jag går dit och gör provet och så får jag se hur det går. Jag har ju trots allt till nationella på mig att plugga. just nu har Webbplatsen och satire kännts viktigare.

Men nu ska jag gå å läghga mig å läsa och skriva.

En sak som får mig att se ljuset i tunneln, är att imorn är det VÅRTURLISTA! Wieeeee!

Pussar
2010-04-22
 19:11:10

Förlååååååt!

Jag måste be om ursäkt för min bedrövliga uppdatering. men just nu är det så mycket som händer i mitt liv. Helt sjukt! Förutom massor av plugg och skola har jag ju börjat träna igen, sådana saker tar upp mycket av det som förr var min bloggtid, men jag ska bli bättre på att uppdatera, jag ska verkligen försöka.

Idag började vi med Naturkunskap och vi fick som sagt tillbaka proven och ja, det blev faktiskt ett MVG! Helt sjukt med tanke på att jag grät dagen innnan när jag pluggade det för att jag tyckte att jag inte fattade något.

Sen hade vi Svenska och Religion. Inget märkvärdigt.

Jo ELDA skrämde upp vår klass på Nk:n ganska rejält idag också, haha!

Nu måste jag plugga massor av engelska och matte!

So long!
2010-04-22
 12:27:30

MVG

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men jag var å tränade igårkväll och sedan åkte jag direkt och sov över hos en kompis.

Jag skriver mer sedan, men jag fick MVG på NATURKUNSKAPSPROVET :D Wiee!
2010-04-21
 11:18:32

Hallojsan!

Jahapp, då tog la vi åter igen rasten på slutet av vår Religions A lektion, vilket betyder att vi får sluta ca 10 minuter tidigare, det tycker jag är bättre än att ha rasten någonstans mitt i. Det kan iofs vara väldigt skönt om man har så där extremt långa lektioner. Nu har vi lunch, och på onsdagar är det långlunch, från 11:05-12:35 så jag tänkte äta lite senare och göra lite på webbsidan innan. Jag måste sitta med den efter skolan också. Tänkte svänga förbi 7 eleven innan jag åker till träningen senare idag.

Och idag har vi filosofi igen!!! Haha idag är den nästan värre, sista lektionen till klockan 15. Jaja.

Nu ska jag sätta igång!

Hej!
2010-04-21
 06:57:35

Guten Morgen!

Nu sitter jag i min säng och sminkar mig. Hade egentligen ställt klockan på 07:00, men insåg när jag gick å la mig att jag nog skulle behöva lite mer tid, men struntade i det. Idag vaknade jag dock ca halv 7, så det blev ju perfekt i alla fall!

En sak ni inte bör testa är att borsta tänderna med mycket tandkrämsskum i minnen och andas in med munnen, jag säger bara det!

Idag har jag Religion A Svenska B och Filosofi A.
Efter det är det dags för träning igen.

Men nu måste jag fortsätt lite!

Pusshej!
2010-04-20
 21:59:19

Goder natter!

Nu ska jag krypa till kojs och hoppas på att mitt mobilalarm ringer imorgon, det gjorde nämligen inte det imorse. Fick det lite stressigt men jag lyckades hinna trots att jag gick upp ca 10 över 6. Stabilt!

Jaja, nu ska jag kägga mig å läsa.

Pusshej!
2010-04-20
 19:19:10

God kväll!

Ja, nu är jag åter back on the island. En riktigt webdesajnig dag om jag får säga det själv.

Jag började dagen med Matte C och en BRONTO-genomgång! Fast det var nog behövliggt, i alla fall för min del eftersom jag ibland fattar nada ;)
Sen hade vi Filosofi och ja den har jag ju redan skrivit lite grann om, så det får räcka ;)
Sen det bleva lunch som jag tillbringade med Carro och Malin, trevligt trevligt, Valborgsplaner börjar smidas!

Naturkunskap A följde, och ja, jag tycker faktiskt att det vi håller på med nu är intressant! Miljögifter och sånt. Sen fick hela klassen panik inför "quizet" på Stockholm vi skulle ha på historian. jag tänkte att jag måste vara ärlig och säga till Gumpa att jag inte kunde det så bra, och att jag försökt plugga. Varpå han börjar titta väldigt frågande på mig. Vi ska väl ha test va? säger jag. Haha men näe då började Gumpa skratta och sa att han skulle skrämma upp oss så här oftare för att vi skulle plugga. Värt att nämna kan vara att Han inte visste att vi kanske uppfattat det så allvarligt, för han drog sig i håret när han insåg att alla åkt hem för att de trodde att det var VÄRSTA förhöret, haha, så vi var bara 13 stycken på lektionen. Lyckat när vi skulle delas in i 12 olika grupper ;) Vi började med redovisningarna direkt, och jag ska redovisa om "Sommaren med Monica. Passande eftersom det handlar en massa om skärgården :D

Efter lektionen gick jag straight to the library och satte igång med hemsidan. Jag satt där till halv fem innan jag begav mig till TPL men får stå å vänta på 670 i en halv evighet innan den kommer, å som pricken över iet var den fullproppad och jag fick stå till Engarn. 18 minuter sen var vi vid Söderhamnsplan, men duktig som jag är var jag ute i god tid och hann med båten i alla fall. Nu sitter jag på rummet och ska börja plugga och städa. Dessutom ska jag söka ett till jobb nu. Så:

SO LONG!

Jag blev glad när jag fick min jobbtidning idag :D

2010-04-20
 11:57:04

Jag fattar inte

Jag fattar inte hur jag tisdag efter tisdag faktiskt lyckas ta mig igenom filosofilektionerna från 10:00-11:15!
Jaja, idag var väl iofs en av de mer intressanta på länge.

Efter det var jag och hämtade ut biljetter till musikalen till Vida och mig. 1 maj, ja då ska vi gå :D

Nu har jag strax Naturkunskap A!

Tjohej!
2010-04-19
 22:45:12

Upphittat

Hittade en gammal bild

2010-04-19
 22:33:27

JAG FICK JOBBET

Jaaaaa!

Nu när jag kom hem och öppnade mejlen fanns där ett mejl från Gästhamnen. Jag vågade nästan inte öppna det men gjorde det till slut. Och där i stod det att de ville erbjuda mig jobb! Jag blev så glad och studsade praktiskt taget ut till mamma i rummet bredvid.

Ja så då blev jag lycklig. Nu är jag hemkommen från träningen som gick oväntat bra. Sträckt med skruv för första gången på kanske drygt ett år. skulle köra halvskruv, men det mynnade dock ut i en helskruv, och där låg jag på mattan och fatade i princip nada! Trode jag bara lyckats göra en barani, men si där fick jag! Så nu taggar vi om till nästa tävling. Då skulle vi dock inte tävla på matta för vi behöver 8 stycken flickis flickis. Men vi får köra på grencuper istället :)

Nu håller jag på att städa å blogga samtidigt och av nån anledning fick jag för mig att prova igenom garderoben, men snart måste jag lägga mig ner och plugga till historia C, kul det låter va? Och imorn ringer klockan 05:35, det är åxå KUL!


Måste bara säga att mina vänner är de finaste. Mest underbara. Helt otroligt bäst! Och jag menar alla!
Puss på er!

2010-04-19
 14:56:54

Dålig uppdatering

Ja, jag vet att jag inte skrivit alls så mycket idag, men det är så mycket i skolan just nu.

Jag ska hinna med (med reservation för att jag glömt något för stunden)

Webbplats
Engelska satire
Matteprov
Filosofiprov
Historiaprov
Naturkunskap A prov
Naturkunskap B prov
Religionsprov
Projektarbete
Samhällskunskap B kursen komplettering
Nationella proven i Matte C
Svenska Essä
Svenska bokupsats
Historia quiz

Och det är 6 veckor kvar. STABILT!

Jaja, idag började jag med ett besök på Vårdcentralen. kändes så onödigt att åka dit eftersom jag ändå bara skulle få ett recept på mina receptbelagda pollenmedicier. Droger ni vet. Och så var jag vungen att sitta där å häcka på öppna mottagningen. De ville dessutom lyssna på hjärta och lungor. Det är farligt att knarka. Nämen usch vad jag snackar. jag är hög. Hög på stress. Kom i alla fall tillbaka till lunchen och lunchade med Jempan, Lillnoddan, Carro och Malinski. Vida är sjuk :( Krya på henne!

Sen hade vi historia, med redovisningar. men eftersom jag var på Mando i tisdags när de delade in i grupper var jag lite utanför och satt bara å lyssnade, skönt iofs ;)

På rasten gick jag och J till 531D och pluggade på diverse saker, jag med webbplasten och hon med historiuppsatsen. Nu har jag precis slutat för dagen, men Naturkunskap B. Evolutionen är ett tråkigt avsnitt.

Nu ska jag dock inte sluta och gå här ifrån utan nu ska jag jobba med hemsidan, som som sagt ska vara klar på fredag. Ikväll är det träning, kommer hem kanske runt halv 9, då fortsätter plugget.

Åh ja! Jag måste bara berätta en sak. Mamma sa häromveckan på skämt; Vad e det för "råtta" som varit här då! 8Syftade på att en bit av ett bröd i påsen var borta, det såg gnaget ut. Vi tänkte väl inte mer på det utan antog att det var min käre bror (stackarn)  När jag kom ner till frukost idag var den andra brödpåsen tuggad på och små brödbitar var borta. Det var INTE min lilebror som gjort det där, det kan jag ju bara säga! Alltså har vi riktiga råttor i köket i våran BRÖDPÅSE! Äckligt? Ja, något!

Jaja, so long!
2010-04-18
 22:36:45

Ja Linnea, du hade rätt!

Svenska Hollywoodfruar måste vara bland det bästa som någonsin gjorts.

Nu ska jag sova.

Puss
2010-04-18
 18:56:44

Känner mig duktig

Nu sitter jag och skriver texterna till min hemsida som ska vara klar på fredag (panik!) Men insåg just nu att det var faktiskt roligt, båtnörd som man är :)

Nämdö i Vaxholm 2009-12-01
2010-04-18
 18:43:22

Mimmsan 4!

Idag fyller vår gulligaste katt hela 4 år!

GRATTIS

2010-04-18
 14:20:32

621?

Ja, vafan e det för buss? Trodde att jag som SL-nörd hade koll på de flesta bussarna, men 621an har jag verkligen inget större minne av i alla fall. Och jag behöver ju faktiskt inte bry mig, 670 Vaxholm passar alldeles utmärkt för mig :)

Nu blir det väl lite av en resumé efetrsom jag inte har skrivit så mycket på länge.
Av någon anledning har jag och min Tynningöjetset-kollega träffats ovanligt mycket på sistone, MYCKET trevligt :D Träffade henne igår när jag var påväg in till staden. Började färden in mot HM och shoppade för surt förvärvda pengar, men jag är nöjd med köpet, och det var SANNERLIGEN inget impulsköp! Efter det drog jag vidare hem till Vida för snack-mys-filmkväll. Vi såg som sagt UPP som jag hyrde i Vaxholm för ynka tjugonio riksdaler, Vaxholmsshopping kan vara bra den me! Filmen var för övrigt mycketmycketmycket bra, jag tänkte väl att det skulle vara en ganska lättsam barnfilm, men se, där fick jag! Sorglig var den, men samtidigt var den fin och gullig och allt det där. Så vill du se en bra film, SE UPP!

Klockan 06:25 ringde klockan imorse och det var dags att göra sig iordning och packa ihop mina pinaler. Klockan 08:00 skulle det vara samling i Tibblehallens entré för tävling. Jag tror seriöst aldrig att jag varit så nervös på en tävling nån gång! Förut var jag rätt säker på att jag klarade av övningarna, så är det verkligen inte längre, trodde jag skulle spy innan. Lite mer nervös blev jag när jag kom dit, trodde att jag skulle vara med på 2 max 3 varv, och det hela plötsligt slutar med att jag är med på 5 varv! Sträckt var det som var absolut läskigast, trodde jag skulle sabba allt: Visst, min var väl inte den vackraste domarna skådat, men spydde inte, ramlade inte, svimmade inte, så ja det gick med andra ord ganska bra :)

Superkul var det även om vi inte fick någon medalj, min första tävling sen oktober 2008 så jag är superdupernöjd och glad. Nu är det bara att tagga om till nästa tävling, om ca en månad!

Efter det letade jag sönder efter tusentals grejjor som jag lyckades lägga på olika ställen, men begav mig senare mot RN TPL och tog bussen hem. Satt och solade på kajen i Vaxholm med bror och nu är jag hemma, ska plugga :/

Glömde dessutom lämna tillbaka filmen till konsum, så jag tar åter en trip till skärgårdens huvudstad om ett litet tag.


Glada gymnaster


Håret ska fixas


Lite mer hårfix


Om duschen räknas som utomhus, ja då var vi lite lagliga i alla fall



Frisyr


Prisutdelning

So long!

2010-04-18
 07:43:05

Tävlingsdax!

Nu sitter Vida och jag vid frukostbordet. Nu är det dags att tagga till inför tävlingen!
Önska mig lycka till!



2010-04-17
 14:45:04

Fixartagen

Ja just nu fixar jag det sista innan jag ska dra iväg. Ska som sagt först till HM efetrsom jag har presentkort där och sen till Vida :)

Men allra först måste jag ju fixa klart allt här hemma. Ska raka mig, kan ju kanske vara trevligt nu när det är tävling imorn ;)

So long!
2010-04-17
 13:16:14

Schvettigt

För en liten stund sedan kom jag in efter cirka en timmes lantbruksarbete. Hallonlandet och vinbärsbuskarna var målet idag. Det luktar redan massa vinbär när man håller på vid buskarna, trots att det nog ändå är ett par månader kvar till att de faktiskt finns bär där. När det är ca 10 grader i luften och man har vinterhandskar (2 olika för övrigt) och skyddsglasögon, så blir vaarmt!

Nu måste jag fortsätta lite inomhus, fixa iordning all packning och slänga massa sopor. Innan jag drar vidare till Vida för filmmys. Men först måste jag hyra filmen och köpa min mascara. Jag vet att jag e fjortis som skriver om det, men jag MÅSTE berätta att det nog är den överlägset bästa jag ägt! Jag har för närvarande 2 olika, en för under och en för överfransarna:


För överfransarna! (Bästa någonsin!)



Till underfransarna.

Men den översta är mucho great!

Tänk en tanke på alla som sitter fast i askmolnskaoset! Tack och lov att jag åker buss! ;)

2010-04-17
 09:49:21

Bilder!


Linda är lääääskig pirat!

Carro är kriminell som lockar håret


Linda ville skjuta mig :/


Förrätt


Lika som bär!


Varmrätt


Rättstavat och allt, me like! Lägg märke till att det är en mask på lappen, det var ju maskerat tema!

Linda + Sophia = <3

Darth Vader och bestick är en farlig kombination
(Det bästa var att jag åkte i full mundering på bussen och tunnelbanan. Jag har iiiiiingen aaaaning varför alla stirra å skratta :/ )

So long!

2010-04-16
 23:55:34

Nu får det vara nog!

Japp, nu loggar jag ut! Och hoppas på en superduperdag imorn!

Nonstopcenteråploppkechokladeåxågottjagillarallchokladförjagejätteglad!
2010-04-16
 23:47:24

Trötttrötttrötttrött

Jag är såååå trött. Efter skiva, bilfärd ca 7 timmar, begravning och åter igen tusen saker att fixa är jag nog en av de tröttaste i kommunen i alla fall!

Jag har nu tvättat mina träningskläderr och tävlingskläder till på söndag. Sitter nu å tar iagen allt jag missade på datorn under dagen.

Igår var det iaf skiva. Jag hade mycket trevligt med några av mina absolut närmsta vänner. Massa trevligt. Jag var Darth Vader, shiet pommesfrittes vad varmt det var i den masken som jag för övrigt fick låna av Carros brorsa, om han visste om det är en annan femma ;) lasersvärd och mantel hade jag också. Vi lämnade skivan ganska tidigt eftersom tunnelbanan slutar gå så tidigt, tråkigt nog. Jag skulle ju på begravning dagen efter (idag) också så jag ville vara någorlunda pigg. Sov över hos min fina vän Lillnoddan :)

Begravningen var fin, med både skratt och gråt. Jag hade väldigt svårt att hålla tårarna borta i början. Grät under första låten. Tänker på dig Morfar!

Träffade massor av nära och lite mer avlägsna släktingar.

En massa bilåkande idag så nu är jag helt slut i pallet. Så bilder och sånt får bli imorn, för snart måste jag hänga tvätt, å plugga.

Imorn ska jag till Vida, men först väntar ettusenen saker att göra!

So long!
2010-04-15
 16:41:40

Update!

Har just lånat Carros dator.

Jag Linda och Carro håller på att göra oss iordning. Jag blir inte Zorro, utan Darth Vader. Be prepared" Carro är tjuv, Linda pirat, detta blir grymt!

CYA!
2010-04-15
 15:03:17

Hej på ett tag!

Hejsan!

Nu kommer vi förmodligen inte höras förrens imorn kväll.

Hare gött så länge!
2010-04-15
 13:22:35

I väntans tider

Ja, jag kom just på mig själv med att tänka på att jag faktiskt väntar på en del svar, eller vad man nu ska kalla det.

  • Anställningssvar Waxholms Gästhamn
  • Waxholmsbolagets fototävling
  • Olika prov och arbeten man inte har fått tillbaka
  • Jobbansökningar

Spännande värre. Jag hade nästan glömt bort att jag var med i Waxholmsbolagets fototävling, hoppas jag vinner :)

2010-04-15
 13:08:32

Sicken pärs!

Nu är naturkunskapsprovet över, och sicken pärs!
Jag skrev inte mindre än 12, fattar ni 12! sidor! Jag brukar väl inte ens skriva så mycket när jag ska skriva en uppsats!?

Men jaja det kändes bra i alla fall. Kanske VG?

Nu sitter jag i skolan och har egentligen svenska men jag ska bara blogga lite först, vi skriver på vår essä. Ikväll är det skiva. Jag e lite ledsen i ögat att jag missar träningen ikväll, för om jag hade gått kanske jag hade kunnat få vara med på tävlingen, på friståendet, men men, skiva har man väl bara en gång i livet typ.

Efter svenska har jag min sista lektion som är religion, sen måste jag fixa med lite grejjor innan jag drar hem till den vi ska göra oss iordning hos. Får se om jag kan förvandlas till någon Zorro eller zorroinna idag. Spännande värre!

Annars e jag sjuukt stressad, verkligen!
Jag brukar nästan aldrig ha ont i huvudet, och inte så ofta drömma mardrömmar, men när jag e stressad verkar det vara väldigt vanligt suck. Vet ej hur mycket uppdatering det kommer bli nu på ett tag eftersom ikväll är det skiva, imorn begravning och jag åker direkt från min kompis till Småland. kommer hem någon gång på lördagkväll. Men vi hörs nog någon gång innan det.

So long!
2010-04-14
 23:01:17

Äntligen

Nu börjar jag äntligen bli redo för kojen. Men inte för att sova, näe här ska läsas naturkunskap. Men nu är det mesta annat fixat. Anmälan är till och med inskickad, men Vida sa att man kan ändra till och med imorn, vilket är skönt, om man skulle få för sig att man vill plugga något annat.

Imorn blir en lång dag med skola, förberedelser och skiva. Men nu hoppas vi på en bra dag imorgon, lite solsken skulle inte skada!

Au revoir!

2010-04-14
 22:43:54

Pållehopp hit och pållehopp dit!

Kom hem från träningen för en liten stund sedan. Och idag gick det mycket bättre tycker jag :)
Lite uttagningar till tävlingen, än så länge verkar jag vara med på 2 varv, får se om det blir fler.

Nu har jag tusen och åter tusen saker att fixa.

Begravningskläder
Skivkläder
NkB-prov-plugg
Städa
Antagning till höskola universitet
Mejla om skivan

Se you in a while!
2010-04-14
 13:06:57

Processen

Sitter nu med en laptop i svensksalen och ska skriva på min essä utifrån boken processen. Sen blire filosofi blööää.

Men sen går jag ut i solen och myser!
2010-04-14
 09:58:31

SILVER ISLAND!

Mycket riktigt fick vi åka Silverö till Vaxholm idag.
Jag vaknade på strålande humör och blev ännu mer strålande när jag fick åka Silverö.
Solen skiner.
Och ikväll är det träning!

Idag blir en STRÅLANDE dag!

Nu äre strax Religion A.
2010-04-14
 08:34:29

Silver island is coming to town!

Strax är det dax att bege sig mot skolan. Sitter nu som vanligt vi frukostbordet, har sovmorgon till 10. Vida den stackarn börjar om 10 minuter ;)

På dagens agenda:

Religion A
Svenska B
Filosofi A

Sitsa lektionen är en pina, blää!

Sen ska jag åka in till stan och möta upp S så att han kan ge mig pengar för hans kompis biljett.
Sen blir det träning. Sista träningen innan tävlingen för min del.

Oj oj nu springer tiden iväg!

Pusshej!
2010-04-13
 21:07:21

Blodomloppet

Känner jag mig inte lockad av just nu. Näe fy, vad stressad jag är! måste gå och lägga mig och läsa nu.

Puss å god natt!

2010-04-13
 18:58:27

Mest upplyftande mötet på kanske 9 månader!

Haha, enligt rubriken låter det som om jag är gravid. Men det jag syftar på är att mötet på Mando gick över förväntan, kanske till och med MYCKET över förväntan!

Dagen har väl annars varit helt OK. På matten hade jag glömt bok och miniräknare, inte mycket till plugg här inte. På filosofin fick jag tillbaka provet, blev väldigt missnöjd, så jag tänker inte ens skriva resultatet. Och på naturkunskapen, var det faktiskt mycket intressant, handlade om miljögifter och sådant. Mycket intressant och viktigt att veta tycker jag. Har ni förresten hört att det är lite farligt med lågenergilampor? Jag visste väl att det var något fuffens med dem!

På historiatimmen var jag ju på Mando och sedan begav jag mig tillbaka till Täby för lite shopping till skivan med Hanna, Linda och Vida. Jag och Linda tog oss sedan till Vaxholm och skildes åt på bussen. Jag åkte vidare ner till kajen för att vänta på båten. Satt ute hela tiden i solen och läste min svenskabok, värre väder har man ju sett till. Nu måste jag plugga massa NkB, blä blä blä.

Men vet ni vad jag hörde?! Både Söderarm och Dalarö är trasiga, därför ska vi få åka SILVERÖ! Min BEEEEEBIS! Hon är nog den enda man kan lita på i vått och torrt!

Ska hinna med ansökning till högskola och universitet åxå!

Pusshej!
2010-04-13
 13:53:07

Mando

Hej hej!

NU har de äntligen fått igång datorn på Mando.
Strax dax för möte, sedan lite trevlig centrumshopping med Vida (Kanske Linda och Jenny åxå)

Pussiluss
2010-04-13
 06:53:34

Goder morgon!

Nu sitter jag här vid frukostbordet igen, dock en timme tidigare än igår. Jag har nämligen matte C nu på morgonen, inte alltför kul, men min iphone är laddad så jag har musik i alla fall :)

Denna dag bjuder annars inte på något speciellt roligt. Matte, filosofi, Naturkunskap A och Mando. Dock ska vi försöka fixa lite dekoration till vår skiva efter skolan.

CYA!
2010-04-12
 22:00:54

Proviva

Innan jag kryper till kojs med lite plugg tänkte jag slå ett slag för en av mina favoriter på frukostbordet.
Nämligen provivan!


Jag e nästan säker på att det finns någon för alla smaker. Själv har jag två favoriter, nämligen;

Jordgubb!

Och;

Blåbär!

Båda är myycket goda.
Vill ni ha ett tips? Ställ in provivan i micron 2 minuter, och voilá så har du en god värmande dryck, perfekt :)

Puss och god natt!

2010-04-12
 21:35:00

Fyfan!

Jag gör nu något som jag tycker är hemskt läskigt, jag gråter nästan.

Sjukdomen säger NEJ NEJ NEJ NEJ!
Hjärtat säger JA JA JA!

Jag följer hjärtat.
2010-04-12
 21:31:05

Segig dag

En segig och degig dag i skolan, som jag redan informerat om, ELDA berättade att K var mycket ledsen över dålig anslutning till religionslektionerna på sistone, tur att man själv varit där då ;)

Tog tåget in till Östra, sen tunnelbana och sen buss, för de som är intresserade.

På träningen var det tävlingsträning, det gick sådär för mig idag, jag blir bara så ledsen när jag märker hur lite jag kan nu jämfört med tidigare, suck, jaja.

Jag och Vida bestämde förresten något väldigt trevligt, på lördag ska jag sova över hos henne till söndag eftersom det är tävling då, men inte nog med det, vi ska ha filmmyskväll innan, och vi ska titta på UPP, wiee!



Dessutom ska jag på visning snaaaaaaart :D
2010-04-12
 15:47:10

Träning

Nu sticker jag strax på träning. Fast först blire nog ett besök på Sandys för middag!

Sandys
So long!
2010-04-12
 09:22:01

Tricky words

Just nu sitter jag i skolan och försöker komma tillbaka till verkligheten, om detta nu är verkligheten. Jag hade verkligen önskat att lovet varit längre, detta kändes som ett mycket bra lov. Jag har gjort sådant som jag tycker om, varit med kompisar, tränat och solat och massor med andra saker. Det var riktigt tungt att gå upp imorse, men nu sitter jag här, och Vida påminde mig om tricky words eftersom ingen av oss har gjort dem så kanske det är dags idag.

To cite
Lofty
Spur
Efficiency
Diversification
To saturate
Inferior
Prosperous

Men jag tror att jag kan de orden nu :)

So long!
2010-04-12
 07:46:36

God morgon!

Lite kylslaget är det allt. runt nollan, men som jag brukar säga; har man överlevt -22 på en ö i skärgården klarar man nog vad som helst. Just nu sitter jag vid frukostbordet, och nu borde jag nog gå upp och fixa det sista innan jag drar iväg. Får se om jag bloggar under dagen, för jag kommer inte hem förrens senare ikväll, för det är träning ikväll. Jag har fortfarande massor med träningsväääääärk.

Keep up the good work så hörs vi!

Puss
2010-04-11
 18:42:35

Vaxholm defrosting

Sicken solig dag det blev idag, trots en gråmulen förmiddag!

Trots enorm träningsvärk har jag hunnit med en massa idag. Var som sagt iväg på jobbintervju, superduperkul, ännu roligare blev det när jag träffade gamla polare F och P där :) 

Jag tyckte att det gick bra, vet dock inte om jag får jobbet, men de verkade tycka att det var kul att jag som tjej ville vara hamnvärd. Jag kopplade på mitt bredaste leende men var samtidgt som jag är mest, bara Sophia :)
Senast 1a maj ska jag få svar från dem! Hoppas hoppas hoppas.

När jag kom hem solade jag med mamma vid källaren och åt mellis. När jag satt där fick jag plötsligt ett samtal. Från min kära Tynningö-jetset-kollega. Vi möttes upp halvvägs för att lämna över len DVD och en DVD-box till mig, eller egentligen till mamma, men jag var budet.
Ingen av oss hade något särskilt för oss denna soliga eftermiddag så vi gick en liten promenad och satte oss sedan vid "Badberget" och bara solade och hade det mysigt, och samtalade om allt och inget. Vi satt där i någon timme innan vi började bege oss hemåt. Nu har jag precis ätit middag och ska gå över till Linnea och Mathildorna för en photoshoot, spännande som attan. Som vanligt kanske ni får smakprov sedan, vi ska idag fota inomhus, lite spännande.

Annars behöver verkligen mitt rum städas, eftersom vi troligtvis får hantverkare i huset under denna vecka, inte så trevligt då om det ligger stringtrosor över hela golvet, näe sådana situationer bör vi undvika.

Idag var dessutom en bra dag igen. Keep it up!
2010-04-11
 12:45:10

Jobbintervju

Nu sticker jag, som rubriken säger, på jobbintervju!

Hare gött så länge!

2010-04-11
 10:57:19

Träningsvärk och blåmärke

God morgon kära läsare!

Idag vaknade jag med VÄRLDENS träningsvärk! Jag säger bara, SHIET POMMESFRITTES! Rumpan och vaderna är värst, och för att inte tala om blåmärket på mitt knä!

Det måste ha varit en hård träning igår. Och redan imorn har jag träning igen, hoppas att den värsta träningsvärken är över tills dess, tyvärr brukar det väl vara så att den är värsta andra dagen, men kanske inte denna gång?

Idag ska jag i alla fall på jobbintervju och jag hoppas att det går bra. Jag ska ta fram det bästa av Sophia, och verkligen kämpa för att få detta jobb :)

2010-04-10
 23:08:00

Update

Skulle just resa mig upp från stolen, vaddå cementklumpar till fötter?
2010-04-10
 22:51:03

Sophia

Jag har börjat tänka om (peppar peppar ta i trä) att jag nog faktiskt är ganska bra som jag är. Jag kanske inte är så dålig trots allt :) Kanske bara har en uppåt kväll, fast jag har haft det flera gånger nu än vanligt på senare tiden, hoppas hoppas hoppas.

2010-04-10
 22:25:36

Totally slut

Jag är heelt slut, i kropp och knopp. Efter att ha lärt sig ett helt fristående (jaja, lite går det välan att slipa på fortfarande) så är min hjärna ur balans, likaså mitt knä, ajajaj vilket blåmärke jag kommer att ha imorgon. Men det var det värt. Jag började dessutom blöda på tån, då kan man kalla det för hård träning!

Så nu har vi dansat igenom hela friståendet och nu återstår bara finslipning.

Jag skulle ju egentligen gått på 19års galej hos min fina vän Ulle idag, men jag bara orkade verkligen inte, tråkigt, men sant.
Sprang över en snabbis till Linnea som just arrived from Mallis, brun var hon allt!

Nu sitter jag här och bävar för att ta bort sminket, men tar man med olja så brukar det gå bra :D

Jag hinner inte sitta här alltförlänge för imorgon är det jobbintervju och jag vill vara fit for fight! Skönhetssömn och en dusch lär göra susen.

Fick förresten ett urfint linne av Linnea från Mallorca!

Syns inte så bra, men lite iaf. Det som syns mest är nog mitt stökiga rum ;)



Måste förtälja en jobbig grej, jag har fått en infektion i navelpiercingen, så det gör ont när jag ligger på mage, lite småjobbigt när vi stretchade idag. Men det läker nog snart, sja alldeles strax gå och tvätta rent.

Puss
2010-04-10
 09:13:17

Mardröm

Oj, va skönt det är att vakna när man dröm en mardröm. Jag drömde att jag först lyckade rädda Lilnoddan från att bli rånad, då blev hon som rånade arg och började ge sig på mig. Hon försökte sno, och så bet hon mig. Sedan blev jag fasttagen av något gäng som ville smussla in sig i mitt företag(?) eller företaget jag hade kontakter till. Det visste jag dock inte, jag trodde verkligen att de skulle göra något annat med mig. Men jag tror att jag kommer ihåg att mina vänner var med mig men att ingen kunde göra något för då skulle det hända något värre, och det var bara jag som de ville åt. Malin och Vida försökte messa Malins mamma (tror jag) och säga att de skulle komma. jag kommer ihåg att jag kände ett finger mot min mun när kidnapparna trodde att jag var påväg att skrika.

Näe jag säger bara för mycket Beck, Millenium blandat med mörkerrädsla, men va tusan! ;)





Mina hjältar?

2010-04-10
 00:02:40

Måte bara berätta

att jag faktiskt står på plats 15 på en lägenhet i VASASTAN! Fatta i INNERSTADEN! Vaddå dröm? :)

2010-04-09
 23:21:30

Nu tänkte jag

gå och lägga mig. HAr precis kollat på millenium på svt-play. Fy tusan vad den serien är bra! Har ju sett den förr, fast på svt-play är det ju en hel massa extra tydligen som inte finns i filmen, me like!

Men nu börjar jag bli trött, men måste fixa lite med Ulles present och såklart blogga för er ;)
Jag vet dock inte hur det ska fungera för just nu är jag väldigt trött, och imorn är det läger från 12-17, å då ska jag försöka lära mig ett fristående som jag INTE kan mycket på, grejt grejt! Jaja på någe sätt ska det nog lösa sig.

Här kommer en gammal bild för flera år sedan då vi dansade fristående på en tävling:


Vi är typ bäst när det kommer till kritan! Och jag tror att jag älskar det mer än vad man kan ana.
Nu är det dock ett nytt fristående, som enligt mig är krångligare, men jag fick alldeles nyss veta att det gjorts revideringar och lite sånt så det ska nog fixa till sig i slutändan i alla fall.

Hare nu gött! Partajja lugnt om ni är ute någonstans :)

Pussar
2010-04-09
 21:05:33

Da tings aj båt (mammi båt to mi) todej






Denna inhandlades för egna pengar :)



Trevlig dag tycker jag :)
2010-04-09
 18:54:52

I am back in town!

Ja eller iaf tillbaka på ön. Jag sket i goodiebagen eftersom jag tror att man var tvungen att bli fotad eller nåt, och näe det kände jag inte för ;)

Sedan begav jag mig för att möta upp mamma i Nacka forum. Efter lite shopping (visar sedan) tog vi en välbehövlig fika. Det var mysigt att fika med mamma och det kändes som om det var typ fyrahundra år sedan vi shoppade tillsammans. Jag behövde inte pröjsa mer än sju och femtio idag och jag är ett presentkort, en fika och ett par skor rikare! WOW!

När jag kom hem sprang jag ut och arbetade lite i hallonlandet, det är faktiskt riktigt kul när man väl börjar.
Ikväll har jag tusen saker at fixa för imorn är det läger hela dagen och 19-års-galej på kvällen :)



Som sagt, tusen saker att fixa.
2010-04-09
 11:53:02

CYA

Snart sticker jag! Jag hoppas på en givande dag!

Hare gött alla läsare!

2010-04-09
 11:05:39

Tänk positivt!

Idag vaknar man upp til en inte lika fin dag som det var igår, men deppa inte för det mina kära vänner, för ovan molnen skiner alltid solen!

Idag kommer en massa saker att äga rum känns det som. Dagen börjar ed en båtfärd in tilld en stora staden. Det var länge sedan jag åkte havsvägen till Stockholm, på somrarna gör man det hela tiden, men på vintern är det svårare. Jag ska in till Gallerian och kolla lite på loreal casting, jag känner nog kanske inte för att vara med, men jag kanske kan hämta ut nån rolig goodie-bag :)

Sedan ska mamma och jag till forum och titta efter skor. Ooch jag måste säga att jag nog måste leta efter någon tröja/blus/topp eller något liknande till morfars begravning. Jag testade klänningen jag hade tänkt ha igår, och nej, jag känner verkligen inte för att ha den, jag vill vara fin. Så jag får se hur det blir med den saken.

PÅ båten in till stan (som för övrigt tar hundra år med den sega båten jag ska åka) så har jag massor av tid att läsa processen, perfekt, jag gillar när man kan slå två eller flera flugor i en smäll.

Kanske inte låter så mycket, men det blir banne mig mycket när man bor på en ö och måste ta sig till amssor av ställen! Jaja, jag kommer antagligen att komma hem någon gång i eftermiddag kväll.

Nu måste jag fixa iordning mig lite innan jag åker, kanske slänger iväg ett inlägg precis innan jag åker.

Hej hopp!
2010-04-08
 22:04:19

Perfekt!

Jag testade just min studentklänning och studentmössa tillsammans, och ja, jag säger bara perfekt! Jag älskar båda. Klännningen är den finaste jag någonsin ägt, och studentmössan också för den delen (att jag bara ägt en sådan mössa är en annan femma ;) )

Nu ska jag läsa NkB så att man får ta studenten också :)

Puss på er
2010-04-08
 20:20:07

Allt är relativt

2010-04-08
 20:08:55

Stockholm defrosting

Ja, man märker verkligen hur Stockholm börjar vakna till liv igen nu efter denna vargavinter.
Idag var jag som sagt i stan och mötte upp lite trevligt folk och fixade med studentskivebiljetter.
All kommunikation fungerade bra på vägen in till stan för mig, andra bullar var det på vägen hem. Det hade hänt en olycka i tunnelbanan så att röda linjen inte gick som den borde. Jag tittade på informationen och såg att det stod något om karlaplan, stadion och zinkensdamm. Jag tyckte därför att det nog var bäst att fråga om Mörbylinjen.
Jag; Hejsan, jag undrar hur det är med Mörbylinjen, går den?
Spärrkillen; katastrof! Var ska du?
Jag; Tekniska
Spärrkillen; Ta gröna linjen till hötorget och ta buss 1 till stadion, därifrån går dem.

Ja så jag tog mig på en proppfylld buss, till stadion, fick hjälpa en äldre dam att hitta. Tunnelbanan har nog aldrig kört så långsamt och de ropade ut att det skulle guppa en del när vi körde över växlarna för att komma på rätt plattform vid Tekniska. Sedan tog jag mig i alla fall till Vaxholm rätt smidigt och nu är jag hemma. Här kommer lite bilder som jag snackade om innan. (Idag har jag dessutom sett massor med personer jag känt igen, några kändisar också, bland annat Arne Hegerfors, och en kille i Milleniumtrilogin)

























Ja det får räcka!

Pussar
2010-04-08
 12:50:15

Goddag!

Hej hopp vilket härligt väder! Inte illa pinkat!

Idag har jag varit ute på lantbrukarbete i vårt hallonland, och i mitt egna planteringsland. Jag ryckte upp solroserna från förra året, shiet pommes frittes vilka tunga saker och de stod fortfarande rakt upp när jag ryckt upp dem och ställde dem på marken. Pappa och jag talade lite igår om vad vi skulle plantera i år, och det lutar åt solrosor, morötter och kanske något slags ros.

Jaja idag ska jag i alla fall iväg och samla in pengar och dela ut biljetter till min skiva.

Tänkte ta lite foton så att ni får se hur min resväg till och från hemmet ser ut.
Håll utkik!

Pussiluss!
2010-04-07
 22:24:36

Idé

Åh Linnea, om du läser detta; JAG FICK VÄRLDENS IDÉ PÅ PHOTOSESSION! KOM HEM SNAAAAAART!
Pussar!

Ledtråd: Bubblor

2010-04-07
 20:46:23

Vaddå nörd?

Så här ser det ut framför mina ögonjust nu. Tutorials och photoshop på engelska på den ena (används för översättning yill tutorials för photoshop på svenska på den andra datorn) Och photoshop på svenska på den andra datorn.

2010-04-07
 20:18:20

Jag fick frågan

Jag fick för en liten stund sedan frågan om vad loreal casting är för något (angående mitt förra inlägg)

Här kommer förklaringen:

http://www.lorealcastingmodel.se/

2010-04-07
 19:40:26

Mycket som händer

Jag skulle nog inte klara mig utan min kalender. Där skriver man upp prov, möten, osv osv. Satt och kollade i den för ett litet tag sedan, det är inte konstigt att man drabbas av lite lätt panik.
De närmsta veckorna;

Fixa med skivbiljetter (tor)
Loreal casting (fre)
Läger (gympan) (lö)
19-års galej (lö)
Sommarjobbsintervju (sö)
Mando (ti)
Ansöka till högskola/universitet (to)
Studentskiva (to)
NkB-prov (to)
Tävling (sö)
Matteprov (fre)
English satire (fre)
Webplats ska vara klar (fre)

Näe vaddå jag är cool-lugn

2010-04-07
 18:02:13

Jobbsökande

Nu har jag sökt så mycket jobb att jag är helt slut. Att söka jobb ÄR ett jobb, tydligen ;)
Jag har även fått lite napp men de skulle höra av sig efter påsklovet. Sedan väntar jag med spänning på om jag får gå på visning på lägenheten i Grimsta, hello adult-world!

2010-04-07
 15:19:12

Tur att man e kvinna ibland!

Jag säger bara simultankapacitet.
PA
Mejl
Spotify
Facebook
lalalalala

Jaja, nu sitter jag i alla fall i mitt rum på golvet, städat och sorterat har jag gjort i stort sett hela dagen, så nu pluggar jag.

2010-04-07
 11:18:55

På dagens agenda

Ja det kanske vore bra, om inte annat för mig själv, att skriva upp vad som står på dagens agenda. Helt pötsligt känns dagarna alldeles för korta :/

Jaja, jag hade i alla fall tänkt att;
  • Städa
  • Plugga
Inte så mycket kanske men det lär absolut ta hela dagen, suck.
2010-04-07
 08:45:36

God morgon!

Nu sitter jag här vid frukostbordet. Jag blev bara tvungen att logga in här, för jag drömde en så perfekt dröm!!!
Detvar kanske inte den gladaste drömmen, jag vill inte ha detså som i drömmen, men drömmen fick mig att tänka om lite. Jag drömde om studenten. Och just nu känner jag bara; Sophia, ta vara på den sista tiden du har kvar i skolan nu!

Bara en så perfekt dröm just nu. Haha det bästa i drömmen måste väl ha varit när Gumpa reser sig från stolen bredvid mig (Vi satt på någon föreläsning om böcker) Med en glittrig damhandväska och rosa kortkortkorta hotpants, haha det bästa är att jag faktiskt INTE skulle bli förvånad, haha!
2010-04-06
 20:45:36

MAC

Hellu!

Nu sitter jag här med Linneas dator. Hon sa att jag fick låna den, snällt va?

Jag tycker om att titta i datorer som tillhör nån kompis som man känt länge, det finns så roliga bilder att hitta ;)









2010-04-06
 19:18:24

Liva upp

Nu kom det plötsligt upp lite moln och gjorde vädret lite mörkare. För att liva upp stämningen kommer här lite roliga videoklipp. Titta på dem!

2010-04-06
 17:00:28

Varmt

Åh vad det är varmt och skönt ut. Kom hem för en stund sedan. Var som sagt och hälsade på min vän Becca:

Long time no see!

Vi snackade om livet och annat.
Sedan cyklade jag hem, upp och ner för backar, Tynningö är banne mig en backig ö! Sen kom jag hem och åt mellis med mamma.

Nu sitter jag här och har precis ordnat med skivan och kollar runt lite på vad jag ska läsa efter gymnasiet. Finns så mycket jag vill. Förut har jag varit ganska säker på att jag inte vill plugga, i alla fall inte heltid efter gymnasiet, sen fick jag en släng hä'r för ett tag sedan att jag kanske borde plugga i alla fall. MEn sen kom nästa och skanske den slutgiltiga slängen som meddelar och påminner mig om hur tråkigt jag faktiskt tycker att det är att plugga nu, så näe, jag komemr inte att plugga mycket i höst. Men frågan är, vad ska jag jobba med? Var ska jag flytta? Just nu står jag på plats 23 på en lägenhet i Grimsta. Vilket antagligen och förhoppningsvis betyder att jag i alla fall kommer att få gå på visning av den. Jag vill jobba med simskola mycket gärna, skulle kanske vara väldigt perfekt, elelr i nån butik, men jag behöver lite utmaningar också, att få se barn lära sig simma är bland det finaste; "Fjöken fjöken, titta vad jag kan!"

Näe nu ska jag fortsätta lite!
2010-04-06
 13:03:59

Konsten att ta vara på livet

Igår fick jag och Carro ett ryck och drog på middag i Kista, åt på foodcourten och pratade om allt möjligt, skolan, livet, framtiden.

Mycket trevligt, och jag älskar spontana grejor!

Nu är jag nyss hemkommen ska fixa med lite till skivan och cykla upp och träffa Becca, en kompis jag inte träffat på lääääääääänge!

Cya!
2010-04-05
 14:11:32

Vattenpipa och rosévin

Hej hej igen!

Igår var det som sagt middag hos min fina vän Vida. Hon har nu redan hunnit fylla 19 år, bara ett år kvar till systemet alltså!

Kvällen blev mer än lyckad och jag är förundrad över hur många konversationer som kan pågå vid ett och samma middagsbord. På vårat hörn satt jag, Hanna, Jenny, Gordana och Laura och pyntade mig med en massa coctailparaplyer. Vida visste inte riktigt hur hon skulle göra med dem så vi tyckte det var bäst att de i alla fall användes till något. Maten var som vanligt supergod! Det bjöds på Saffransris och aubergine-gryta med quorn. Dessutom drack vi ett alldeles fantastiskt rosévin! Jag skulle ha kunnat drick upp en hel flaska själv! Till efterrät blev det glasstårta.

Vi bagav oss sedan till present och snacksbordet. Massa fina presenter fick hon och verkade mycket nöjd :)
Diskussioner om allt från gynekologer till vad vet jag påbörjades medan några startade upp vattenpipan.

Vi satt å rökte vattenpipa och spelade våghals i stort sett resten av kvällen. En del mycket intressanta diskussionsämnen kom upp, bland annat om politik, växthuseffekten med mera.

Folk började droppa av allt eftersom. Och vid halv 2 tiden var det jag, Vida, Emelie och Laura kvar. Jag sov mycket bra i deras sköna soffa, den skulle jag kunna bosätta mig i.

Vi ställde klockan på ca 08:00 imorse för att gå upp å göra frukost. Jag missade dock tåget efter lite om och men, så jag trallade vidare till trafikplatsen i solbrillor i snöstorm, snöglasögon. Funkar perfekt. Missade precis Vaxholmsbussen mot Vaxholm så jag hoppade på 670 mot stan istället, hoppade av vid Danderyd och väntade in nästa Vaxholmsbuss som tog mig direkt till Skärgårdens huvudstad.

Nu ska jag väl börja göra lite nödvändiga saker.
Det ryktas dessutom om planer inför eftermiddagen och kvällen!

So long!








Det finns massa fler bilder från kvällen men detta får duga för er!
2010-04-05
 08:45:17

Frukost!

God morgon Sverige! Idag vaknade jag upp i december tror jag bestämt. Snö, slask och våren är som bortblåst.

Just nu sitter vi och äter frukost hos Vida. Kvällen igår var mycket trevlig, en liten resumé kommer senare!

Nu ska jag fortsätta vara social!

Puss och kyss!
2010-04-04
 17:13:53

Nu sticker jag!

Nu sticker jag iväg på 19-års-middag hos min fina vän Vida, och en massa annat trevligt folk!

So long!
2010-04-04
 13:21:39

Back!

Nu är jag tillbaka efter en urhärlig promenad! :D Solen skiner, solbrillor och picknick på en bänk vid vattnet. En ca 2 och en halv timmes underbar promenad känns helt underbart! Vi har nog samtalat om allt möjligt, men mycket om sommaren, allt ci ska göra på sommaren. Vi bestämde oss för att fixa engångsgrill och sitta å grilla på kvällarna. Den här sommaren kommer att bli bäst! Det är ett som är säkert.

Idag är det dessutom endast 19 dagar kvar till Vårtidtabellen drar igång!
Då får vi se denna pärla:




Mys på hög nivå!


Nu är det vår alla gånger!

Nu ska jag städa rummet å garderoberna å allt annat.
Det komemr ta ett tag så, vi ses om ett år eller 2!
2010-04-04
 09:53:32

Promenix

Nu ska jag strax gå och möta Victoria. Vi ska ha våran promenix, som kanske håller på att bli något slags tradition, vem vet.

Sen ska jag hem å städa å packa inför middagen hos Vida ikväll!

So long!
2010-04-04
 01:00:53

Victoria och jag tar "Dagens Outfit" till en helt ny nivå!

Nu är jag tillbaka från Victoria. Vi hade filmkväll och idag såg vi två filmer; How to lose a guy in 10 days, och Dirty Dancing 2.

Sen var det då våran lilla tradition med att cykla hem mot mig mitt i natten. Vi tog Dagens outfit till en helt nivå och vi sjunger dessutom makalöst bra. Marvelous!


Victoria tog för säkerhets skull på sig överlevnadsdräkten.




Frihet kallas detta! Mitt i natten på en ö i skärgården, varsin cykel, musik och fin vän!
2010-04-03
 19:23:18

Myspysdag i solens stad STOCKHOLM!

Helluuuuu!

I am back!
Kom för en stund sedan hem från en alldeles ypperligt trevlig och mysig dag med min fina Vida! Vi satt på EH i ca 3 timmar och språkade om allt möjligt, svårade på sista frågorna till påsktävlingen och åt god mat och drack goda drycker. Vi hade ju planerat detta ett tag så det var verkligen på tiden att denna dag äntligen infann sig!

Dessutom fick jag de allrma bästa presenterna i mitt påskägg! Förutom godis så låg där en berlock till mitt Thomas Saboarmband, ett Coffe card laddat med 500(!) riksdaler! Wihooo! Sen fick jag också pengar vilket jag blev en massa glad av!


Latteskum!

Lax-bagels

Manhattan Brownie

Idag lyckades jag glömma båtkortet! Typ det enda av korten som ja glömde. Vilken tur då att man åker så ofta så att jag faktiskt klarade två turer på två olika båtar utan kort, man e väl Ö(!)- känd, haha vilken humor.

Nu måste jag åter ta tag i mitt rum innan jag beger mig ut på vift med Victoria ikväll igen! Mysigt :D
2010-04-03
 09:23:35

God made heaven and earth. The rest was made in China.

Goder morgon!

Nu sitter jag i min säng och gör ca tusen olika saker samtidigt. Bloggar, Facebookar, youtubar och installerar mammas nya dator, en typ netbook :)

På dagens agenda står en låååååång lunchfika med min kära vän Vida. Vi ska ses mitt på dagen. Det var länge sedan vi bestämde detta, vilket betyder att vi har sett fram emot detta ett bra tag, det är just därför som jag idag faktiskt HAR råd (fast jag egentligen inte har det) Men idag offrar jag mig såklart! :D

Åh nu börjar mammas dator reagera! CYA!


(Förra sommaren när man var härligt brun!)

2010-04-03
 00:14:45

Nyss hemkommen!

Ja, får bara en liten stund sedan klev jag innanför dörren här hemma. Kom hem från Victoria och våran Beck-kväll! Supermys som alltid!

När vi skulle ta oss hem sedan, ja man kan väl säga att jag är förvånad över att vi inte körde in i varandra. På Tynningö är det så att det endast på vissa, och väldigt få ställen finns gatubelysning (Kanske för att vi inte har några gator iofs) men i alla fall, större delen av vägen hem tillbringayde vi i mörker. men inte deppar vi för det! Nej nej! Vi lägger i Victorias mobil i cykelkorgen, som både får agera underhållning och belysning. (Mamma sa för övrigt; Ta reflexvästen, och ficklampan. Reflexvästen glömde jag hemma, och ficklampan låg nere i väskan, bra där Sophia!;) )

Vi hade mycket trevligt, men jag är förundrad över att vi klarade oss från skråmor, och glad över det såklart åxå. Får se om jag laddar in videorna sen, men här kommer lite bilder på min söta vän Victoriiiaa!




Myspyskväll med andra ord!
"Man blir lite speciell när man växer upp på en ö"
2010-04-02
 17:46:26

Är det inte konstigt?

Ja jag menar, att det är lov igen. Känns som om det var sportlov nyss! Idag är det redan långfredag, vilket betyder att det imorn är påskafton, sen påskdag, sen annandag påsk, vilket i sin tur betyder att, ja, snart e det sommar.

Den här sommaren ska förövrigt bli MIN! Jag ska göra allt jag önskar, umgås med de människorna som får mig att känna mig bra, jag ska vara frisk, jag ska jobba och tjäna pengar.
För att få lite mer sommarkänsla tänkte jag skriva en liten lista på några av de saker jag ska göra i sommar!



Åhh sommar sommar sommaaaar!
Jag är en riktig sommarmänniska, finna nog ingen arstid som är bättre. Tänk känslan av att kunna ha samma kläder på sig inomhus som utomhus, bara cykla iväg till badet, oavsett vad klockan är. Då är det bäst att bo på en ö!
2010-04-02
 12:37:20

Bilder

Alltså shiiet ;) Bilderna får tala för sig själv!
And keep in mind att de tappar lite i kvalité när jag lägger upp dem på bloggen, de är helt otroliga i större format.










So long!
2010-04-02
 12:03:21

Goddag!

Hejsan mina kära läsare!
Hoppas ni vaknade på en br sida idag, det är ju sool!
Jag och Linnea kom just in från en photosession här på ön.
Ni kanske får se en liten sneak peak senare.
Min vän Linnea borde bli modell, så bra som hon blir på bild.

2010-04-01
 23:06:23

Dagens låt

2010-04-01
 21:54:14

Vi är så jävla bäst!

Linnea och jag skulle alldeles nyss försöka oss på att göra latte på deras maskin. Behöver jag säga något mer än; Nej!
Det blev alldeles grusigt och grått. Nej vi gjorde Varm mjölk istället ;)

Kyss!
2010-04-01
 21:05:46

SKIIIIVA :D

Nu är jag hemkommen från en superduperskiva, med en kanske inte lika superduper följande dag.

Jag och Vida gjorde oss iordning hemma hos Vida, myspys med Arja Saionmaa som underhållare ;) Great!
Vi infann oss på tegel runt halv 11. Många från klassen dök upp under kvällen och vi hade det supertrevligt. Lite incidenter får man väl räkna med eller, på vägen därifrån språkade jag och Vida om Cheesburgare med porer, euuw!? Jaja, inge hämningar eller vad man säger.

(Akrobaten Sophia)

(Vida och jag gjorde fina stjärnor!)

Dagen idag har väl inte varit den mest fokuserade kanske. Dessutom var vi bara mellan 5 och 7 elever i klassen. Tappra riddare vi är!
Efter skolan åkte jag Linda Hanna och M till EH och hade påskfika. Mysigt värre.

Just ja, var på Mando på morgonen, så nu är det nya beslut som tagits. Mycket tack vare åsikter från utomstående har jag fått ny kraft. Nu ska jag klara det här!

Just nu sitter jag i soffan hos min fina vän Linnea. Jag mår inte prima, mår illa, men va tusan det var det värt!

Pussar och kramar!

Ps Vi har fått våra studentmössor nu! Ds