2009-12-31
 17:28:09

I fixartagen

2009-12-31
 14:51:58

Mellandagsshopping

Ja så var den 4:e mellandagsreashoppingen avklarad. Hittade faktiskt lite grejor, dock var väl bara en av sakerna på REA men men...

Det blev i alla fall en kofta från KappAhl (Jag brukar aldrig hitta något där men idag så) Den var svart med röda blommor, och härliga ärmar, det syns inte på bilden men, jag kan visa den när jag har den på nån gång. 199 riksdaler fick jag ge för den, ett mellankap!




Sedan blev det lite negeldekorationer och ett nagellack och en mascara! Och lite lustigt är det eftersom jag så sent som igår sa till min vän V att jag inte köper mascara för mer än 200 kr, att jag idag går och köper en för 275 (!) riksdaler!!! Sanna mina ord, jag hoppas verkligen att den är bra. Det blev Lancome's Virtuose. Jag hoppas verkligen att den är något extra nu, det blir upp till bevis ikväll.


Nu kommer den stora frågan, hur ska jag klä mig, ha håret, osv osv, I-lands och tjejproblem ;)

2009-12-31
 11:01:59

Guten morgen!

Japp, nu är det morgon även här hos min mormor. Vi sov hyfsat länge. Sköönt så här sista dagen på året. Shit tänk att det är 2010 imorn!

Jags ka som sagt ut på mellandagsrea snart, håller på att fixa i ordning mig bara, får skjuts ner, det e så kallt här, -11 typ, riktigt torr luft är det också.

Eftersom året snart är slut kanske något slags lista kommer till sin rätt, ska bara komma på hur den ska se ut första. Men dagens första mission blir väl ändå rean, hoppas att jag finner något snyggt ;)


Den sista av dessa har jag haft, helt OK. Men vilken ska jag ha?
2009-12-31
 00:59:23

Dagens låt

Är väl egentligen en ny dag nu, men OK då så då får det bli gårdagens låt eller vad man nu ska säga.

Rise Against - Hero Of War

2009-12-31
 00:53:03

Blandad kompott

Ja, nu blir det ett litet blandat inlägg här. Men nu är jag i alla fall framme hos mormor, kom väl fram för ca 4 och en halv timme sen. Mycket trevligt har vi haft det. Vi har precis tittat på "The best of Dag-Otto" eller vad den nu heter. Kul kul :) Jag e ju lite fast för fars å buskis och sånt, me like!

Tänkte lägga upp bild på det jag fick av min kära vän V i julklapp:

Jag fick en honungs-bi-tvål, och hör och häpna, så finns det något som heter Body Souffle! Hur najs låter inte det ;) Mumma! Och att den var så fint förpackad gjorde ju verkligen inte saken sämre! Tack fina vän!

Nu tänkte jag nog sussa, ska strosa iväg på min 4:e mellandagsrea för den här säsongen. Nu dock på ett nytt ställe. Jag har väl ett mission, vilket är att köpa en ny mascara. Nu kommer bara frågan, vilken ska jag köpa???

Sov så gott!

2009-12-30
 19:15:02

update

Måste bara skriva att jag alldeles nyss fick hjälpa två söta tanter här på bussen med att få upp toalettdörren, hihi so sweet ;)

2009-12-30
 18:34:05

@ the bus...

Sitter på bussen påväg till min mormor. Har väl snart åkt i 2 timmar, vilket innebär att det är ca 2 timmar kvar. Men det är lugnt, jag tycker om att åka buss.

Innan jag satte mig på bussen mötte jag upp en mycket nära vän, som får heta V tills jag vet om hon vill synas i bloggen eller ej ;) fin fin tjej i alla fall. Vi möttes upp i stan för att ta en fika på EH of course. Vi hade lite julklapps utdelning. Mycket härliga klappar fick jag :) (Visar bilder sedan, blir lite jobbigt att fota så här på bussen)

Å vet ni en känsla som jag tycker så mycket om? Känslan av att veta att MP3:n är helt laddad! Så skönt är det :)

Men vi hörs lite senare, antingen senare på färden eller när jag är framme!

Tjohej!

2009-12-30
 09:46:57

Jag fixade det!

Japp jag lyckades pallra mig upp strax innan åtta så nu sitter jag här och har precis duschat. Blir bara ett kort inlägg nu. Hörs senare!

Kör försiktigt på vägarna!
2009-12-29
 23:37:28

Dagens låt...

...var väl egentligen gårdagens låt då jag lyssnade på den en hel del då, är ganska bra att lyssna på den när man är ledsen som jag var igår, men den får komma upp som dagens låt idag i alla fall.

Agnes - Let me carry you




Hush said the angel
Don't be lonely anymore
I'm here right beside you
Like so many times before
Time and again
I'm here to fill your heart
Tonighy I'm gonna show you
We're never far apart

Just like before
When you don't wanna walk anymore

Let me carry you
Let me be the one
Oh, let me carry you
Let me be the one
Let me care for you
I can heal the pain until it's gone
Let me carry you, so you can carry on

Hush said the angel
You can tell em like it is
'Cause I'm not here to judge you
All I offer you is this
Time and again
I've been here to fill your dreams
Tonight I'm gonna show you
Love is closer than it seems

Let me carry you
Let me be the one
Oh, let me carry you
Let me be the one
Let me care for you
I can heal the pain until it's gone
Let me carry you, so you can carry on

When you feel like holding me
I'll be there for sure, for sure

Let me carry you
Let me be the one
Oh, let me carry you
Let me be the one
Let me care for you
I can heal the pain until it's gone
Let me carry you, so you can carry on
2009-12-29
 23:23:18

Tjohoo

Japp, så då var klockan efter 11, ikväll igen!!! Jag som hade tänkt ställa klockan på 07:45 så att jag hinner med allt jag ska göra imornbitti innan jag åker till min mormor för att fira nyår. Kommer att bli svårt att pallra sig upp, men måste man så måste man.

Kvällken har spenderats hos min fina vän L. Hon får heta så tills jag vet om hon vill synas i bloggen eller inte ;)
Vi nördade oss som vanligt med Wii Mario Kart, sweet! Som de nördar vi är, ölyckades vi givetvis låsa upp några cuper. Nu har jag fått lite ont i armbågen, troligtvis efter allt spelande, men kan även bero på min febrila jakt på kameraladdaren och kameraöverföringssladden. Som efter mycket letande återfanns inuti garderoben, under skolböckerna i en pappåse fylld med utrensade kläder, Hur den hamnade där kan man fråga sig...

För övrigt har jag nästan inte packat någonting, fast jag har tvättat litegrann, och tänkt lite på vad som ska me. Men som sagt packningen har väl inte riktigt kommit igång.

Innan avfärden imorn ska jag ha en liten julklappsfika med fina vänner. Måste bara komma ihåg att ta med mig allt som ska me, julklappar å film. Ojoj Sophia hur ska detta gå? :S

Jaja, tänkte slänga upp dagens låt om en liten stund, sedan MÅSTE jag gå och lägga mig. Ska dessutom försöka blogga under dagen imorn åxå.

Kramelikram!

2009-12-29
 14:56:04

Julklappar

Tänkte eftersom det faktiskt varit julafton, så kunde jag berätta lite vad som fanns i mina klappar i år:


Sedan fick jag även en hel massa andra saker, såsom, en elektronisk matvåg, svartvit väska från Accessorize, kavaj från JC, elektronisk värmefilt, efetrsom jag är frussen så ofta, strumpor. Säkert flera andra grejjor som jag inte kommer ihåg just nu åxå. Men detta var nog presentkortens och DVD:ernas julafton hemma hos oss, många sådlana platta paket blev det. Men det tycker jag är alldeles perfekt!

Någon som vill berätta vad som låg i era paket?

2009-12-29
 14:23:31

29 December

Ojoj, nu har jag inte skrivit på länge, men nu ska jag banne mig bli bra på det här med att blogga.
I den här bloggen kommer jag att skriva om mig och min vardag, tankar osv. En helt vanlig blogg med andra ord. Ni som känenr mig vet att jag inte mår helt bra just nu, men det tänker jag till största del lämna utanför just den här bloggen. Jag har en annan blogg som bara jag kan läsa, till det. Feel free to comment eller nåt annat, sänd kanske en liten hälsning då blir Sophia glad! :)

2009-12-20
 23:39:00

Söndag

Ja, det blev inget med de där före och efter-bilderna som jag skrev om igår, det såg i alla fall lite mer städat ut i mitt rum, även om mycket kanske trycktes in på andra ställen...

Idag har det då varit söndag, jag och familjen var och lyssnade på en kör som sjöng jullåtar och ingav oss en smula julkänsla. Roligt och bra, var "föreställningen", det har väl blivit nån tradition kanske, vi var ju å såg den förra året också.

Massvis med snö har det kommit. Dessutom lifgger ju typ allting kvar på marken här där vi bor, så vi har med andra ord typ pulsat fram i 45 centimeter snö idag.

Efter middagen idag gick jag över till min granne å spelade Wii Madagascar, shieet vad vi skrek ;) riktiga geeks, men who cares! :P

Nu sitter jag här i soffan och tittar på en sjuuukt bra film, Blood diamonds heter den. Riktigt ruskig är den dock...

Snart ska jag lägga mig å sussa.

Men snart laddar min dator ur så vi hörs imorn!

2009-12-19
 19:09:30

Städa var det ja...

Ja, det här med städningen... jag har väl inte kommit så långt än, men jag har ju trots allt städat badrummet idag, inte jättenoggrant kanske men men...

Sitter å kollar runt lite på bilder från det gågna året, i alla fall från sommaren och hösten. Och jösses vad jag längtar till sommar. Ute bara yr snön och det är kallt. JAg ha inte varit ute en enda gång idag, ska iväg många dagar i rad nu framöver så det var skönt att bara vara inne. Min näsa är inte riktigt i form än, efter min förkylning, man är väl lite förkyld fortfarande kanske.

Men som sagt, sommaren. Den bästa årstiden, visst tycker jag om höst, vinter och vår också men ingen av de slår sommaren! Tänk att kunna vara ute sent på kvällarna med bara linne och shorts. Cykla iväg och bada sent på kvällen.

Jag har funderat lite på om jag ska köpa nytt löshår till våren nu. Kostar ju ändå ca 700. Men när jag tittar på bilder från tiden då jag använde det ganska mycket så vill jag ha det igen :)

 (Jag ser verkligen koncentrerad ut, så koncentrerad att jag glömmer kolla framåt) Här har jag då i mitt löshår.

 Här är jag med mitt nuvarande hår, tagen för några dagar sen. Fotot taget med mobilen, därför lite kass kvalité.
2009-12-19
 14:46:27

Jag klarade det!

Wihooooo! Jag klarade det verkligen!
Jag fick minst G på båda Matte C proven! Vilket nu innebär att jag inte ligger på ett IG längre!
Oj, nu blev det många utropstecken här, men det är värt att skrikas ut. När jag läst mejlet från min mattelärare rusade jag direkt ner till mamma, förbi min lillebror som för övrigt måste undrat vad jag hade så bråttom för :P
Men nu kan jag alltså släppa Matte C under lovet, dock har jag ju en hel Matte B kurs att klara av innan jag tar studenten, men i februari ska jag tenta av den, så det är väl egentligen lika bra att börja plugga på det så nart som möjligt, så att jag inte sitter där en dag innan provet och bryter ihop, bryter ihop gör jag för ofta av andra anledningar just nu, så jag känner inte för att behöva göra det för ett matteprov också...

Mejlet från min lärare:

Hej!
Har nu rättat dina prov och du har klarat båda så ägna julen åt något annat än Ma C!
God Jul!
/Min mattelärare

Nu tänkte jag städa mitt rum, ser inte så välstädat om jag säger så...
Hörs sen, kanske slänger in en före och efter bild!