2010-09-03
 17:48:06

Mycket på jobbet..

Eller njae. Min kollega gick just hem, för vi hade så lite att göra. SÅ nu sitter jag här å bloggar på jobbet. FY SOPHIA! ;)
Jag tog dock med mig min kamera idag så att jag har något att roa mig med om det blir alldeles för ensamt. Stänger vid 20 idag, men jag tänkte börja småfixa kanske redan vid halv 7. Städa espressomaskinen och stänga köket, så är man klar med det liksom.

Man kan faktiskt sitta här å plugga lite samtidigt som man gör absolut ingenting ;) Perfekt!! Såg dessutom att jag ska på lägenhetsvisning nästa vecka. Står på plats 6, så det e ganska bra. Den här lägenheten vill jag dessutom väldigt väldigt gärna ha!

Oj nu kom det en man som köpte två wienerbröd och två kaffe! Wohoo! Här blir man glad för allt arbete man får :)


FRIDA HJÄRTA KEVIN

SV; Okej, jag skickar till dig när vinnaren är utsedd :D



PUBLICERAT: 2010-09-03, 22:12:20 | URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd, gå in och kolla om det var du som vann! Om inte så kommer det en ny chans imorgon! :D



PUBLICERAT: 2010-09-03, 23:39:28 | URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )



http://smyckestokig.blogg.se/



PUBLICERAT: 2010-09-04, 00:28:16 | URL: http://smyckestokig.blogg.se/

SKICKA MIG EN HÄLSNING:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: